Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
dragonfx #4096 üzenetére
Sokallod vagy kevesled?
-2 maggal 16.xxx antutu (4 magosokkal simán felveszi a versenyt)-(majdnem) 1Gb ram
-5Gb tárhely
-Hd ips kijelző
-Jó hangerő és minőség
-Jó és gyors gps
egyedüli hátránya a viszonylag kis akku.
Ha szétnézel, még most sem nagyon van ennyiért, ami ezt tudja. -
dragonfx
veterán
ez olyna nagy shownak számított ez a telo egy éve 36ért??
-
Mentolka
senior tag
Egyébként, én is azt vettem észre, mintha a Vodafone úgy általában halkabb lenne a telefonon.
Eddig Telekom volt a céges előfizetés, most nemrég váltottak Vodafone-ra: azóta átkozom a céget...
(rossz lefedettség, sz*r mobilnet, halk audio - a Telekomhoz viszonyítva) -
Nagya21
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4083 üzenetére
Mi van?
Állj le Nagya!
Nehogy már falhoz vágd! Biztos nem sok a javítása. Ha mégis, add el alkatrészek.
( vagy nekem ajándékba) -
Nagya21
addikt
HAli!!
Skacok lyánygyermeknek a haier mikófonja, meg a hangszorója szarakszik(öszerinte), mikor én viberen próbáltam tökéletes vót.
Nameg egyszerre a kettő?????
Szerintetek is ha falnak viszem az nem árthat neki??
Üdv Nagya -
7Sony7
addikt
Végülis nézőpont kérdése.
Ha vennék, 25 től többet nem szeretnék érte adni, viszont ha valaki kérné, 35 alatt nem adnám oda, mert nem nagyon van olcsóbban alternatíva.
figyelembe véve, hogy én sem szeretnék nagyobbat, de kell a gyorsasága, és a jó gps. -
llll
senior tag
...jut eszembe:
anno ~120-ért vettem a samu i8910hd-t és 1 év múlva 30-ért(!) tudtam eladni, ami ugye megint 1 eszeveszett érték
(konkrétan nem veszek itthon több ilyen 100ezer+-os telefont, az qrva isten)
tehát csak azt akarom ebből kihozni, hogy önmagában talán ezek az értékvesztési adatok sem mérvadóak
vagyis talán nem is sokat veszített az értékéből az SP-d, hanem esetleg drágán vetted
talán vhol annak is ott lett volna a reális új ára, mint a haier-nek
és akkor ugye az 1 éves áruknak is kb ugyanott kellene lennie
(tehát lényeg a lényeg:
ezexerint az 1 éves haeirem is 37-et ér)
-
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4068 üzenetére
...biztos jó kis gép ez az SP is (nem ismertem), de (új) árban sztem már ez sem 1 kategória a haierrel
(persze értem én:
ha szted az SP ennyit veszít az árából, akkor a w910-nek is "kell"
végül is van is benne némi igazság)nekem ma is ugyanúgy tökéletesen megfelel minden célomra, mint 1 évvel ezelőtt
de eszem ágában sincs vitázni
minden pont annyit ér amennyit megadnak érte, amennyiért eladható -
-
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4064 üzenetére
nana...azért azóta se lett olcsóbb
(már ahol lehet még egyáltalán kapni)
talán nem véletlenül
ráadásul tapasztalatom szerint a vámon is egyre kisebb eséllyel csúszhat át, tehát nyugodtan rá lehet számolni azt is és akkor mindjárt 40 körül járunk
a magyar shopok árairól meg ne is beszéljünk30-ért talán már vitték volna az én ~1 évesemet is
de eszem ágában sincs ennyiért elkótyavetyélni
még akkor sem, ha perpillanat csak le van téve, nem is használom
sztem még mindíg gyönyörű, tuti kis gép és máig nem nagyon akad konkurense a kategóriájában
(kerestem és én konkrétan egyet találtam:
a faea f1-et
de az is gyengébb) -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Victoryus94 #4063 üzenetére
Sok. 30 reálisabb lenne, tekintve, hogy 1 éve 28-ért megkaptad újonnan, és áfával volt kb 36-37. Azóta meg lefolyt némi víz a Dunán.
-
Victoryus94
őstag
35 ezer 2 tokkal reális ár a telóért? Vagy sok...?
-
haifisch
csendes tag
Köszönöm
-
haifisch
csendes tag
Nemtudom, hogy kell megnézni? Vagy megkérdezem lacilaci kollégát, tőle vettem
-
haifisch
csendes tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek, ami nem hagyja, hogy a telefon sleep módba kerüljön. Vagyis, hogy amikor a power gombot megnyomom, akkor csak a kijelző kapcsolna ki, és ha mondjuk 10-20 percig vagy pár óráig nem nyúlok hozzá, akkor se lépjen sleep módba, mert az enyém időnként lefagy, vagy nem tudom, de hiába nyomom a power gombot, nem történik semmi, nem kapcsol be a kijelző, resetelni kell, és van hogy arra se reagál azonnal, és néha utána boot közben lefagy. -
mr_ricsi
veterán
válasz
laci laci #4041 üzenetére
"Akkor beszélgessünk a töltésről. "
OK!Ma próbaképpen rádugtam a 2,1A-es iPhone kompatibilis szivargyújtós adapteremre, és csodát láttam!
A képen jó látszik, hogy a Haier 0.71A-t vesz fel! (Soha korábban nem mértem 0.46A-nél többet!) Sőt, amíg a kijelző is világított, volt az 0.77A is!
Tehát a gyári ROMos Haierem kommunikál a töltővel, és annak megfelelően állítja be az áramfelvételét. És ebből következően nekem iPhone kompatibilis hálózati USB adapter kellene, hogy a 2,5-3 óra körül töltődhessen fel.
-
laci laci
addikt
válasz
Victoryus94 #4049 üzenetére
Alá nyulsz egy pengés késsel és végig húzód alatta.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4049 üzenetére
Írtam valahol fentebb. 3955 hsz. Akkus fúró, fültisztító pálcika vattás, autópaszta. Nekem bevált.
-
laci laci
addikt
válasz
Victoryus94 #4047 üzenetére
Akkor szed le az az ablakok a kameráról.
-
7Sony7
addikt
Tölteni én hálózatról szoktam, meríteni pedig fórum olvasással.
Victoryus94 A kamera lencsén nincs homályos-karcos valami?
(már indulni akartam szunyálni, ilyenkor kell írni, iccaka?)
-
laci laci
addikt
válasz
Victoryus94 #4042 üzenetére
Ma cseréltem egy fórumtársnak egy kamerát,neki sem volt jó.A gyors merülés oka szerintek vagy töltő szar,vagy be van akadva egy progi.
-
laci laci
addikt
Ennyire vakáció van?
-
mr_ricsi
veterán
"Amúgy milyennek ítéled a mem kezelését?"
Minden cuccommal úgy vagyok, hogy amíg valami hibája vagy tulajdonsága nem lépi át az ingerküszöbömet, addig csak használom. Nem hackelem, nem alakítom át. Így vagyok jelenleg a Haierrel is.
Rootoltam, mert kellett a root jog a tűzfalhoz, ezen kívül az applikációkat próbálgatom, cserélgetem, és ennyi. Csak használom.
Jelenleg a legzavaróbb tulajdonsága, hogy nálam miért tart 4,5 órán át a teljes töltése, amikor nálatok 2 óra 50 alatt feltöltődik. -
madrac
senior tag
Kipróbáltam minfree-ben ezeket az alacsony értékeket: 1536,2048,4096,8192,16384,24576
De nem ajánlom, mert a szabad memória tényleg lejjebb tudott menni, viszont a készüléket ki is akasztotta a böngésző, annyira hogy újraindult a teló...
Én most a governor-t állítottam át ondemand-ról msm-dcvs-re, és az io schedulert cfq-ról noop-ra. Egy idő óta valamiért lassulást tapasztalok, de ezzel a beállítással mintha gyorsabb, folyamatosabb lenne a rendszer. -
madrac
senior tag
Ez a 2 dolog együtt működik. Azt határozza meg hogy hányas prioritásnál magasabb process-eket lője ki a memóriából, amikor az a megadott érték alá csökkent. A probléma csak az, hogy nálam a process-eknek -12..15 prioritása van.. magyarul csak a legalsó megadott memóriaértéknél kezdi el kilőni a 0-nál nagyobb prioritású process-eket, a többinél meg nem csinál semmit..
Az adj fájlt meg hiába írom felül, úgy tűnik visszaírja ezeket a nagyon magas értékeket... -
7Sony7
addikt
0,58,117,235,529,1000 Miui rom.
Hozzá kell tennem, hogy hogy az előző, amit kértem, ugyanaz, mint a tied, de (szerintem) találtam (számomra) ideálisabb beállítást, csak még tesztelem.
Ezért kellene a xperiamod adata, mert az jobban kezelte a ramot, mint ez, és könnyebb lenne jól "belőni"Amúgy ez mi? Mit állít?
-
7Sony7
addikt
Üdv Mindenkinek! Ha van itt valaki, aki éppen most xperiamod -ot használ, kéne egy kis info.!
A fájlrendszer gyökér/sys/module/lowmemorykiller/parameters könyvtárban van egy minfree nevű fájl.
Van benne egy számsor vesszőkkel elválasztva. Az kellene nekem. Előre is köszönöm.(Esetleg más romokból is várnék ilyet, rom megjelöléssel.)
-
llll
senior tag
válasz
mr_ricsi #4013 üzenetére
semmilyen appnál nem engedélyezem az automatikus frissítést
a kéziig meg már el se jutottam
(hamarabb beszartak, mint ahogy frissítés jött volna ki hozzájuk
mondom: semmin nem változtattam...)7Sony7:
ez volt az első, amit próbáltam
a THL telómon kb 1 évig ment minden probléma nélkül -
Oszi42
csendes tag
Sziasztok,
kb. fél éves készülékem kezdetektől azt csinálja, hogy autóban megszakad a hívás. Ha újra kezdeményezem ismét megszakad. Van ennek valami gyógymódja?
-
mr_ricsi
veterán
-
llll
senior tag
hát...nem tudom
és minden más is jól müxik bennük?
mert ha ott meg vmi mással van gubanc, akkor darth csöbörből darth vaderbe
és mint mondom nekem minden más szempontból teljesen megfelel egyébként a gyári rom
...és különben is: ha abban lenne a qtya elásva, akkor nem csak nálam vacakolnajut eszembe:
a gyári hívásrögzítőm gombja meg már nem is "aktív"
ez esetleg mond vkinek vmit? -
llll
senior tag
...de azért már megingott benne a bizalmad, nem?
én a hívásrögzítőkkel vagyok így:
rövidebb-hosszabb ideig mindegyik jó, de aztán egymás után halnak be
úgy, hogy közben semmin nem változtatok!
nem telepítek semmit, nem állítgatok semmin és mégis
az egyik beszélgetést még hibátlanul rögzítik, a következőből pedig már semmit
totál érthetetlen számomra
minden más pöpec, de ez...
már arra gyanaxom, hogy a szolgáltatók szabotálják ezt a funkciót vmi módon -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Tudtok valami friss ROMról? Melyik a legstabilabb? -
Kernel
nagyúr
válasz
mr_ricsi #4004 üzenetére
Érdekes egyébként, az előzményekben beraktatok egy linket:
http://www.righto.com/2012/03/inside-cheap-phone-charger-and-why-you.html
A cikk írója is hasonló biztonsági kérdéseket feszeget, mint én is a linkelt hozzászólásomban, holott a cikket én akkor még nem is láttam.
"Conclusions
Stay away from super-cheap AC adapters built by mystery manufacturers." -
Kernel
nagyúr
válasz
#84490496 #4002 üzenetére
Elég baj az, hogy egy szakmai fórumon ez megengedhető, hogy tömény hülyeségekkel telehányható, majd az elkövető mindezt elintézheti pár idióta szmájlival, gyerekes ostoba válasszal, bocsánatkérés helyett!
Nálad súlyos fogalmi zavarok vannak az akkuba épített védelmi elektronika, valamint a töltést végző külső elektronika szerepét és működését illetően. Viszont valahol már olvastad a "komparátor" szót, így ezt is ide tudtad keverni, ámbár konkrétan nem is kellett volna. Meg a tápban az opto "az is kvázi vezérli", persze...
Kvázi fogalmad sincs az egészről, csak nyomod itt a halandzsát!
Feszültség Emittált Tranzisztor
-
Kernel
nagyúr
válasz
#84490496 #3974 üzenetére
A FET ( Feszültség Emittált Transistor)
Te amennyi hülyeséget itt összehordtál, arra nem lehet pár szóban válaszolni, sokat meg nem ér az egész.
Neked fogalmad sincs tápegységekről, diódák, kondik szerepéről, túláramvédelemről, hogy miért nincs biztosíték a PC-táp kimenetén, de bezzeg arcod akkora, mint egy ház...
Súlyos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest