Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
lejmolás szaga van
ha a rendeléskor azt állította hogy van, most pedig drágábban akarja adni, akkor sztem ne az eladóval szarakodj, hanem nyugodtan indíthatsz 1 disputot
tapasztalatom szerint attól félnek az alin mint a tűztől
legalábbis amelyik hosszabb távra tervez
úgyhogy sztem reális esély lenne rá, hogy odaadná az eredeti feltételekkelszerk: ámbár ha már törölted az eredeti rendelést, akkor disput kilőve
jól kifundálta a kis geci...ez esetben még 1 negatív feedback lehetőségét említhetnéd meg esetleg
mindezt persze udvarias, de tárgyilagos hangnemben -
A tumi
tag
Az eladó most írt, hogy újra van raktáron telefon...besz@rok rajta. Csak most már 145.99 dollár egy telefon tok és kártya nélkül, jó kis áremelkedés lett!
Írtam a faszinak, hogy annyiért és ugyan azokkal a kiegészítőkkel megveszem mint az első rendelés volt...még nem írt vissza!
United States via Aramex, van ezzel a csomagküldővel valakinek tapasztalata? Hamarabb küldik ezzel mint a singapuri postával? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Camera apk müxik már próbáltam.. Lenovo Super Camera apk
-
A tumi
tag
A megrendelést töröltem,cancel orders miután szólt, hogy töröljem mert nincs raktáron a teló. Azóta van Finished kiírva a megrendelésnél.
My ordersnél ezt írja: Refund Information
Refund Date Refund Amount Comments
2013-12-20 03:03 US $ 146.99
Akkor elvileg jön vissza a pénz? -
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2485 üzenetére
Szerintem is tedd át a másik romba még telepítés előtt a hangfelvevőt, (a v2 ét töröld, ha van benne), Aztán sd kártya nélkül Wipe (nekem frankón fel volt cserélve. Mikor a belső sd -t akartam töröltetni, letakarította az sd kártyámat a rom zip el, meg az összes telepítővel együtt.)
Én majdnem mindent kitöröltem, ami már alapból fagyasztva volt, eddig még nem észleltem hiányukat.
Háttérkép csere? Én csak a képnézőben (nálam Quickpic) negnyitom, jobb fent a 3 pötty - beállít mint - háttérkép. Ha magán a Rom -on belül akarod kicserélni, azt nem tudom.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Szeretnék segítséget kérni a következő kérdésekben:
-A háttérkép cseréje ...
-A cseh rom-ból a voice recorder átpakolása a v2-be.....
-Ami biztos,hogy törölhető a rombol.....
.....apk-ra gondolok...A telo belső adattárát,hogy tudom törölni?
előre is köszönöm a válaszokat. -
madrac
senior tag
92% az elég rossz minősítés szerintem.
És, ha rámész a "View Detail"-re a terméknél a "My orders" oldalon, akkor mit mutat? Ott legfelül is vannak sárga státusz sávok, illetve a "Financial" fül alatt is ír információkat a fizetéssel kapcsolatban. "Refund Information" nincs a pénzmozgásoknál? Ha "Finished" a státusza, akkor valamit csinálnia kellett az eladónak szerintem..
Ha már eldöntötték, hogy "Refund" van, akkor pár nap alatt visszajön a pénz.
Ha nem intézkedett ez eladó Refund-ról, akkor neked kell gondolom, és az nem Dispute, hanem Cancel Order lesz, ott van ilyen indok, hogy azt mondta az eladó, hogy nincs is neki.4.1-es szoftverek mókoltak. Hivatalosból csak 4.0.4 van, és nem is lesz újabb.
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Rendeltem egy telót karira, tegnap óta a swiss posta azt irja, hogy handed to customs, a magyar posta meg csak annyit beérkezett az országba.
Szerintetek ????????
Meglesz karira?????? szurkoljatok.
Üdv Nagya -
A tumi
tag
válasz
tfalcon96 #2476 üzenetére
http://www.aliexpress.com/item/Hebrew-Spanish-Czech-Haier-W910-Dual-Core-1G-8G-4-5-Screen-Dual-Camera-Android-4/906004398.html ennél is vigyázni kell mert okés, hogy akciósan hírdeti, de ha rányomsz, hogy egy sima telót akarsz venni minden kiegészítő nélkül akkor már a 113.99 dollárból hírtelen 142.49 dollár lesz.
-
A tumi
tag
Köszi az infót. Ezt az eladót is úgy néztem, hogy a legtöbb orders legyen és Őt dobta ki. Az van kiírva a my ordersnél, hogy finished. Nagyon remélem, hogy visszajön a pénzem, ha nem hol tudok reklamálni? Pedig jó eladónak tűnt ezek alapján: Seller: TWE WHOLESALE LTD
Positive Feedback (Past 6 months): 92.0%
Feedback Score: 3,030A 4.1-es telefonok ugye nem gyári hanem mókolt cuccok? Ha igen akkor mindenképp alappal venném.
Addig úgy sem tudok ismét rendelni amíg vissza nem jön a pénzem, addig csak nézegetem, hogy ki mennyiért adja. -
-
llll
senior tag
ha erre a kérdésre az a válasz, hogy "persze hogy van", akkor lehet hogy tényleg van neki
ha azt mondja, hogy "fogytán van", akkor 2 hete kifogyott belőle
ha azt mondja, hogy "bármelyik percben beérkezhet", akkor 2 hét múlva talán lesz neki
ha azt mondja, hogy "nincs és picit bizonytalan a beszerzése", akkor atomháború volt náluk, vagy becsapódott hozzájuk vmi és pont a gyárat találta el
stb -
A tumi
tag
válasz
tfalcon96 #2471 üzenetére
Pedig direkt kérdeztem az eladót az utalás előtt és mondta, hogy raktáron van a telefon, erre 5 nap után bejelenti, hogy sorry töröljem a rendelést mert kifogytak a telefonból és a beszállítót várják. Ezért fizessek a SEMMIÉRT a banknak. Pedig olyan eladót néztem akinek a legtöbb rendelése volt és 93%-os volt. Már bocsánat de bekaphatja a kecseg vágottszemű. A francért nem néz utána hány telefon van raktáron és hány megrendelés van. Felbaszott agyilag a kis geny@!
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Az aliexpresszes telefon rendelést törölni kellett mert az eladó most szólt 1 órája, hogy elfogyott a raktárkészletből és az enyémet már nem tudják küldeni. Kb mennyi idő amíg visszajön a pénz, ilyenkor van levonás a bank részéről vagy egy az egyben visszakapom a pénzem? Van egy másik vállalat ahonnan hasonló összegért lehet rendelni, remélem azzal már nem fuccsolok majd be.
-
bisztricz
csendes tag
Nekem most akadt egy olyan problémám a telefonnal hogy ha nézek egy videót akkor 1-2 perc után kidob és kiírja hogy Fennmaradó tárhely: 1,13gb és ha visszanyitom elölről kezdi a videót. Erre tudok megoldást?
-
11hh
tag
Most nézem hogy ez a SnapPea nevű progi, vezeték nélkül elérem az összes cuccot a telómról wifi segítségével!
Gyorsabb mint kábellel
Videókat, képeket, programokat, kapcsolatokat, összes mappát elérem. Érdemes kipróbálni, nekem nagyon tetszik.
-
11hh
tag
válasz
Ed3r_X_ #2466 üzenetére
Próbáltam a telómat rootolni, de istennek se ismerte fel a gépem, próbáltam a gyári usb drivert, meg mást is, de sehogy se akart összejönni. Win8 64bitem van.
Aztán olvastam egy külföldi oldalt ahol SnapPea nevű programot ajánlották. Pillanatok alatt felismerte a telefont, felrakta a drivert, és sok hasznos funkciót találtam benne. Utána a rootolás tényleg csak egy kattintás volt! -
Ed3r_X_
nagyúr
Én csak tervezőprogramokat tanulok suliban, de AutoCAD, és Solidworks megy szép.. fotószerkesztőkhöz viszont nem konyítok
-
Keeperv85
nagyúr
Oh baz'...
PS: ne má'
Layer >> New layer >> Enter + Backpace >> választasz egy színt >> kitölti az új réteget. Az opacitást elkezded visszahúzni... voila... kész a színezés...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Van egy varázsgomb, amivel kereten belül tudsz maradni PS-nél.. kijelöli az alapot, és azon a kereten belül színezhetsz, így megmarad. De nekem a WiFi ikonokat mindent kézzel kellett, mert azok nem mentek így.. képzeld el pixelenként. Aztán meguntam, mert az xml fájlokba is turkálni kellett volna, nem minden képből állt csak.. Sajnos..
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2447 üzenetére
A Haha az diadalittas nevetés akart lenni. Tényleg ilyen. Na jó, nem marad így, ez csak próba volt, hogy egyáltalán sikerül-e. Ha lesz időm, szépen megcsinálom.
Viszont van, amit nem értek: a lapos V alakút csak színkitöltéssel csináltam meg, de sokkal vastagabb lett, mint az eredeti. Úgy látom, erre is figyelni kell. -
7Sony7
addikt
válasz
Keeperv85 #2438 üzenetére
Nem semmi! Fél óráig kerestem, Te meg fejből nyomod! Megtaláltam, így már lehet szinezni. Köszi.
Gondoltam, hogy aláírás baja van, olvastam a cikkedet.Ez alapján csináltam:
java -Xmx1024m -jar signapk.jar -w platform.x509.pem platform.pk8 nemszignált.apk szignált, de valami mégsem jó. -
7Sony7
addikt
Helló mindenki! Bootloop -ból hogy kell kihozni? (Ha valami nem úgy sikerülne, ahogy kell)
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Nektek megy a hang alapú szövegbevitel? Mert a google keresésnél tökéletesen működik, de pl. sms-nél, vagy jegyzetnél nem megy. Azt mondja, hogy a google jelenleg nem érhető el.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Van amit nem színezhető, ezzel is szívtam. Macerás. Kimásolod, átkonvertálod JPEG-be, átszínezed, visszarakod PNG-re, és visszamásolod, és még közel sem biztos, hogy működni fog az apk összecsomagolása ez után.
Illetve amiket nem lehetett színezni, azokkal el lehet tökörészni, és némelyik nem igazán lesz pontos sem azok közül.
-
laci laci
addikt
Nem találom a needromos+update-s linket...Nekem le van tőltve...Belinkelné valaki?
köszönöm.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. Cseh rom idáig jó, DE az akku...!?Reggel 100%?este 48%...Szerintem huzzok vissza v2 rom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A kékbe ugyan ez van, csak nem app fut, hanem maga a rendszer app lett módosítva. Azzal is az a gáz, hogy csomó xml-ben kéne turkálni, de mi miért felel, melyik színt kódolja (mert némileg egyedi kódolást használ rá)
Vaktában meg elég gázos, ki tudja mit ír az ember, milyen színre
-
dhstyle
tag
Hát igen ez az egy negatívuma van a 4.1.2nek , hogy a gyári kamera appnál nem lehet beállítani , hogy hova mentsen..
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Ma kiírta a telom,hogy a belső tárhelyen 54mb. van.
Hogyan lehet ezt törölni?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Ami a v2 ben alapból jegelve van, az törölhető?
A törlésnek van valami haszna?
Miket lehet még törölni/jegelni?
Ha alapból jegelve vannak, minek vannak benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Béta iOS-t használók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest