- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3DMark05 eredmények
- Milyen Blu-ray írót?
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nvidia 32 Vision?
-
ElEvEn11
senior tag
Az Eizo-n megint csak csodálkozni tudok, hogy mit produkáltak. Nagyon fincsi az a H-IPS panel.
Kétmonitoros megoldás helyett tökéletesen el tudom képzelni. A mérete és a felbontása erre lett kitalálva. Az Eizo-féle elektronika meg majdnem biztos garancia a megfelelő minőségű szín és képvisszaadásra a teljes képfelületen. Sajna az ára viszont nem az Én pénztárcámhoz szabott.
A lottónyereményemből viszont tuti megveszem!
-
Probber
őstag
Világéletemben 3D-ben láttam, úgyhogy nekem nincs szükségem ilyen háromdés monitorokra. Jó elrugaszkodni a valóságtól és erre tökéletesen megfelel az átlagos monitor is.
-
iBlast
aktív tag
a 3d-s várós
-
GIJoe
addikt
http://laservuetv.com/ <ő hol van már? Gondolom még 100 bőrt le akarnak nyúzni...3D4D ..stb
-
mrhitoshi
veterán
válasz
antikomcsi #36 üzenetére
lehet van benne valami
-
-
mrhitoshi
veterán
ez így nem ér meg semmit,kis szar szemüveggel,majd ha elkészült a holografikus monitor szóljatok
-
atti_2010
nagyúr
-
Quan-Chi
őstag
jöhetne mind3om
Eizot eladnám a francba , az Asus-t megtartanám
-
-
dabadab
titán
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
"Vibrál????"
Igen, 3D-ben a shutter szemüveggel vibrál. És ezen nem tudom, hogy mennyire lehet majd javítani, mert túl lassú az LCD (meg a plazma) is ahhoz, hogy érdemben tovább lehessen növelni a frekvenciát. Majd az OLED
(Vagy majd ha sikerül lecserélni a shuttert vmi értelmesebb megoldásra.)
-
atti_2010
nagyúr
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
Több tesztben is leírták hogy vibrál, szellemképes stb. talán a Toshiba OCB, vagy a Bit Cauldron megoldása jobb lesz, de kicsit még varok vele, karácsonyra csak megoldják.
-
válasz
atti_2010 #19 üzenetére
Vibrál????
Ezt meg miből veszed? Én egyszer sem tapasztaltam vibrálást.
A tv meg azthiszem magának számolgatja a két "valós" képkocka között megjelenő képe(ke)t, és ha ezt a funkciót bekapcsolom, nekem sokkal darabosabbnak tünik a tv adás, mintha simán átrakom 50Hz-re.A monitorokhoz annyit fűznék, hogy szépek, jók, de lehet csak papírkatalógus az egész.
Még január elején olvastam hírt a hamarosan megjelenő monitorokról, és azóta sem találni róluk semmi infót, magát a termékeket meg aztán végkép hiába keresem. -
atti_2010
nagyúr
Csak 1 nem értek, ha a TV-k mennek 200Hz akkor a monitorok miért nem? Mindenki tudja hogy az Nvidia féle szarság vibrál mint az állat.
-
dabadab
titán
Ez az, még több túlárazott TN-es monitort a népnek.
-
Johnny Cage
addikt
"További javulást a Giga Clear Engine alkalmazásával érnek el"
ez qrvajól hangzik, de mi a túrót jelent
-
Bazzeg. Eizoéknál nem éreznek. Nyami.
-
Sicilian
addikt
Eizo az finom
-
EIZO -t elfogadnám.
-
Teasüti
nagyúr
És ezeket meg lehet hajtani bármilyen VGA-val 3D-ben?
-
CoDWaW07
őstag
nem semmik
-
iSonic
addikt
válasz
Satan_Claus #2 üzenetére
Na igen az egyfajta szép kontrasztarány
-
Televan74
nagyúr
Szépek , de nekem drágák.
"kék-a-képben" helyett kép a képben.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Satan_Claus #2 üzenetére
Dinamikus, LED háttérvilágítás mellett. Lószart sem ér, de az adat valószínűleg igaz.
-
Satan_Claus
őstag
tizmillio az egyhez na neeee
-
Himym
senior tag
Az igen szépnek szépek főleg ez az euzo ma 3k €-rós árával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Mitsubishi új technológiákat használó kijelzője és az Asus 3D-s megjelenítője is rövidesen elérhető lesz, ahogy az Eizo óriásmonitora is.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung Odyssey G8 OLED smart gaming monitor - 34" UWQHD (3440x1440px), 175Hz
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest