Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
PazsitZ
addikt
Nem azt mondta, hogy az egyik szereplő szerinte buzi, aztán, hogy az interneten is írnak ilyeneket, de nem bizonyított. Ezután farkas, meg a vámpír az buzis vagy mit magyaráz, plusz filmben elhangzó áthallásos szövegekre hoz példát, mert hogy a filmben ezt mondja. Vagy rossz videót néztem, vagy akkor tényleg nem értem mi történt ezen youtube link alatt.
Jah, hogy a karakter az, értem. Akkor úgy oké.
De nem az az alapvetés, hogy mindenki szerelmes a főszereplő csajba? Mondjuk bi még lehet akkor.
Művelődnöm kell, le vagyok maradva. -
PazsitZ
addikt
Azt jól értem, hogy egy színészt úgy buziz le, hogy az általa eljátszott szerepet és szövegscriptet elemzi?
Ez egy normál embertől is bődületes hülyeség nem egy olyantól, aki filmkritikát szeretne megfogalmazni.A nyitott száj, mondjuk tényleg jó poén, de ez mondjuk megint nem kritika, hanem fikázás.
Szóval nem tudom lehet az a baj, hogy nem ismerem a sztorit/filmet, de ez még viccesnek se nagyon vicces. -
Domxc
senior tag
Ez kva jó
-
Algieba
őstag
Megnéztem az Alkonyat kritikáját is. Annyira találóan kifilézte mindkét celluloid hulladékot, hogy elégedetten vigyorogtam.
"Két szociopata násztánca."
Oh, yes! -
darál0w
Jómunkásember
Charlie fuckin Swan the BOSS az igazi hős
-
moha21
veterán
Like a boss.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez komoly
....továbbra sem akarom megnézni...
-
-
OMFG!
OMFG!Meg kell néznem mind a 3 rész Alkonyatot!
-
Ocarina
aktív tag
A többi vidója is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest