- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Kipróbáltam, mégsem tudom mi ez.
Már egyik barátom sem használja már, nekik sem tetszik. Igazad van, az újdonság volt az ami vonzott. Az 1 órás bemutató videóban pedig olyan jól néztek ki a dolgok, meg olyan lelkesen beszéltek róla. Akkor azt mondtam, nekem ha lesz ilyen akkor miden nap használni fogom. Én kis lelkes.
Ez történt, nálam megy a padlásra a Google Wave és marad a google talk/gmail. -
moma
őstag
és ennyi használat után, hogy tetszik?
szerintem az alap ötlet zseniális, viszont a megvalósítás iszonyat körülményes. szerintem jobb lenne, ha valami egynemű felület lenne(mint egy dokumentum) nem ilyen kis dobozokból állana össze az egész. nagyon gyorsan tiszta kaotikussá válik az egész. nehéz követni a dolgot, ha mindenki mindenhova beleirogat
meg amiatt, hogy webes app elég lassú is(pl görgetés), meg az is körülményes, hogy egy kilkk lenyitni egy menüt, még egy hogy szerkeszthessek valamit. egy offline kliensnél simán értné, hogy ha bele klikkelek akkor szerkeszteni akarom. szerintem jobb lenne az egész, ha nem egy böngészőben akarnák mindenképp futtatni, hanem lenne valami gyors nem webes progi.
-
n00n
őstag
Engem érdekel a dolog, már látatlanban nagyon sok helyen tudnám hasznát venni.
Invitálást Twitteren kértem valakitől aki kapott meghívót, sajna csak 8-at tudott ő is küldeni és elfogyott mind. De legalább biztosan küldött mert láttam róla egy képernyőképet az email címemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest