Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érthető az SSD előnye a merevlemezes adattárolással szemben. Viszont nekem a WD Gold 2TB merevlemezt nem tudja egyik SSD sem kiváltani árban, tárhelyben és már megbizhatóságban sem. 64 cellarétegű QLC 3D Nand lapkákra nem panaszkodik még senki, pedig az MLC 2bit/cella adatsűrűség megbizhatóságát már meg sem közeliti. Ha nem a QLC Nand lapka használodik el előbb, hanem a vezérlő döglödik meg az SSD-ben, ez a sok felhasználónak nem lesz vigasz.
Legalább már van 4TB QLC SSD a merevlemezek ellenében. HDD egyeseknek zajos és csak egy átlagos 200MB/s adatsebességre képes, de nekem az SSD fejlődése igy nem jőn át... Az igért árcsőkkentés egyre visszafogottabban érezhető, miközben a tartosságra nagy ívben tesznek. SSD teljesitménye jó meg minden, de az MLC SSD tartosságát tartani lehetne már ezen az áron, miközben 1-4 TB tárhelyet biztosithatnának a HDD-t kiszorítva. Samsung 860 PRO 512MB (44ezer forint) szerintem jó SSD, de mi várható ezek után...?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest