- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- LED / LCD TV topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomio
tag
"ha az adott hardver tekintetében a sebességnél fontosabb a fogyasztás" - nagyon pozitív, hogy van ilyen is
A "Gbps-os tempó" hogyan számítódott? Wikipedia-n: a data rate of 14 Gbps per pin
Míg más Wiki oldalon igencsak más értékek vannak. Mit nem látok? Mit számolnak itt és ott
-
Azt tudom, csak ezek mar osregi dolgok. Utana a P4 era kozepe-vege ota meg gyak annyit hallottam roluk, hogy patent trollkodnak. Jo 10 eve ez az elso olyan hir, amikor nem arrol olvasok, hogy valakit bepereltek valami ordas baromsag miatt, hanem konkretan fejlesztettek is valamit. De persze mondom, lehet csak En nem voltam eleg figyelmes/tajekozott.

-
Csabis
aktív tag
Ha jól emlékszem.. Edo Ram -ot ők fejlesztették ki.. Csak nem lett tovább fejlesztve pedig lekörözte a Sima Ram szabványt. De lehet volt utódja de csak teszt asztalon.
Meg volt még egy Ram tipus azt ők tették le az asztalra..
De azt nem vágom mely volt az.
- Lehet a RAMBUS, RD-Ram volt .netán.. -
A rambus meg csinal erdemi fejlesztest?! En azt hittem, "ujabban"
bo 15 evecsak patent-trollkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest