Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Ma jelentette be az AMD a negyedéves eredményeit, és ismét összehoztak kb. 180 millió dollárnyi veszteséget. Az AMD-nek a mai formájában nincs egy éve sem hátra. Talán megveszi őket valaki, de ez távolról sem biztos. A bevételeiknek már több mint fele a custom designokból jött, ami nagyrészt a két konzol, ha az nincs, akkor már most kapuzárás lenne.
Ráadásul az APU-k teljesítettek legrosszabbul a termékek között. Egyszerűen nincs eladható CPU-ja az AMD-nek, a Zenig viszont nem tudják kibírni feldarabolás nélkül.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano
üzenetére
Az AMD már eleve meghatározta a jövőt a DX12 és a Vulkan API-nak alapjaival. Viszont vannak tényleg fontos és nem olyan jelentős problémák. Előbbiekre muszáj reflektálni, és mindenki elfogadta, hogy az AMD megoldotta a skálázás problémáját. Mivel senki más nem tudott rá jobbat mondani, így beletörődtek, hogy legyen ez benne a DX12-ben és a Vulkánban. Gyakorlatilag a strukturális reformból mindenki nagyon durván profitál, és ez a piac versenyképességének a kulcsa.
A későbbi fejlesztések már mások. A soron következő problémák rétegpiacokra vonatkozhatnak, tehát az AMD-nek a potenciális megoldását nem feltétlenül fogja mindenki támogatni. Inkább tartson 3-4 évig a szabványosítás, minthogy megint az AMD mondja meg a tutit. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano
üzenetére
Az IGP-vel gyorsított grafikus API-nak van realitása. Az Oxide egy ideje azért kampányol, hogy egymillió batch legyen 2018-ban. Mivel a processzor oldaláról semmi esély, hogy három év alatt tízszeresére nőjön a teljesítmény, így az egyetlen lehetőség, ha a parancsfeldolgozás átkerül az IGP-re. Esetleg el lehet gondolkodni API-t gyorsító célhardveren, ami egy GPDSP lenne. Ennek az előnye, hogy a processzormagok és az IGP erőforrásai megmaradnának.
Ha ennyire durva fejlődésben gondolkodunk, hogy a mostani új API-k által megengedett maximális szintre három év alatt ismét tízszeres növekedést akarunk pakolni, akkor ahhoz mindenképp célhardver szükséges. -
schawo
titán
válasz
Petykemano
üzenetére
Amíg az eladott procik ilyen kis töredéke amd apu, addig erre halvány esély sincs.
-
mekker
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem meg az évtized végéig csak dísznek lesz jó az IGP a procikban az átlagos használat során (tehát mondjuk nem realtime raytracing), de ne legyen igazam.
-
SylverR
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Oké, ezt benéztem...
Hiba van a mátrixban. Tisztán emlékszem, hogy beszélgettem a témáról, és említettem, viccből, hogy remélem nem követi az AMD a kékek hidazását. Csak azt felejtettem el, hogy ez egy szóvicc volt - a bridge -> ridge hasonlóságára -, és nem is olvastam el rendesen a kommentedben a szót.@(#28) bacsis:
Tisztában vagyok vele hogy ez egy szubjektív vélemény a részedről, de mégsem értem miért mondod. Tekintve hogy ez nem egy akciójáték, vagy fps, hanem egy stratégia, ahol sok pici ilyen kis űrhajócska fog röpködni a levegőben. Ahhoz képest szerintem eléggé jó.@(#31) jacint78: "Rajzfilm"es? Egy űrhajó más érzetet nem is kelthet bennünk. Főleg egy ilyen, mivel ilyen még nem létezik. Kicsit plasztik, hiányoznak részletek, ezt aláírom. De nem olyan rossz ez. Nekem bejön.

-
micafighter
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem bridge-re gondolt a Ridge alatt.
-
SylverR
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Miért-miért-miért?
Miért követi a kéket nevezék tanát az AMD? Menjenek a fenébe a hidakkal már.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen széket vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgatós találkozó
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miért követi a kéket nevezék tanát az AMD? Menjenek a fenébe a hidakkal már.