Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Oké, ezt benéztem...
Hiba van a mátrixban. Tisztán emlékszem, hogy beszélgettem a témáról, és említettem, viccből, hogy remélem nem követi az AMD a kékek hidazását. Csak azt felejtettem el, hogy ez egy szóvicc volt - a bridge -> ridge hasonlóságára -, és nem is olvastam el rendesen a kommentedben a szót.@(#28) bacsis:
Tisztában vagyok vele hogy ez egy szubjektív vélemény a részedről, de mégsem értem miért mondod. Tekintve hogy ez nem egy akciójáték, vagy fps, hanem egy stratégia, ahol sok pici ilyen kis űrhajócska fog röpködni a levegőben. Ahhoz képest szerintem eléggé jó.@(#31) jacint78: "Rajzfilm"es? Egy űrhajó más érzetet nem is kelthet bennünk. Főleg egy ilyen, mivel ilyen még nem létezik. Kicsit plasztik, hiányoznak részletek, ezt aláírom. De nem olyan rossz ez. Nekem bejön.

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest