Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
#96302336 #48 üzenetére
De várj egy picit, úgy érzed, ha nem lenne rajta ékszer, te lennél a célközönség?
Most hülye példával, mikor meglátok egy RS6-os audit, én is köpjek egyet, mert nem tudom megvenni?
Pláne ha még fel is lenne díszitve, amúgy egy kiváló termék?
Fel kellene nőni ebből a gyerekességből, hogy azért utálunk valamit, mert nekünk nem lehet.Tudod nagyon jól hogy az arab világban vannak tehetős emberek, akik szeretik is az aranyat, gyémántot, egy ilyen cuccra ők a célközönség, nem a Balkán.
Csinálnak iPhone-t is ékszerházak, szóval sztem nem kell az ilyenen fennakadni, pláne még ha igényesen is van megcsinálva.
Mert még egy Hello Kitty-s diszitéssel még meg is értenélekIsmerek nem egy olyan embert akinek ez a 4000$ nem lenne akadály és nem is elérhetetlen.
Az utópia szint sohasem tartozott a proli szinthez, arra ott a spirit vagy hangfalakból a 7xx, 8xx széria. -
törölt tag
válasz
Ed Parker #47 üzenetére
Maga a sima Utopia is 4000$, ez is azt mutatja, hogy nem tömegtermék. Akinek ilyen van, az nem fogja az utcán hordani. Sőt, az esetek többségében magán a tulajdonoson kívül senki sem fogja tudni, hogy mi is az valójában, és mekkora értéket képvisel... Ez nyugodt körülmények között való ZENEhallgatásra (így nagybetűvel). Akinek szól az aranyozott gyémántokkal kirakott modell, annak lehet hogy fogalma sincs mi is az audiophile érzés, csak megveszi és villog vele, mert ezek a termékek pontosan azért készülnek, hogy mutassák, mennyire gazdag aki megveszi. akárcsak a Vertu mobilok. [link]
-
törölt tag
válasz
Ed Parker #47 üzenetére
Az a helyzet, hogy egy már amúgy is drága holmit "felturbóznak" és giccses játékszerré degradálnak, akkor sajnos nem tudok pozitív lenni. Ironizálni csak olyannal lehet, ami okot is ad rá, ilyen az i7 is. De maga az i7 tényleg jó, csak a net nagyon felkapta, hogy nincs jack, ilyen magas labdát labdát kihagyni egy fejhallgató giccsnél nem tudtam
Maga az eredeti fejes egy jó szerkezet, de már a felhasználói réteg is egy szűk kör. És ezt a szűk audiophile kört is viccessé teszik (és finom voltam...) mikor ilyent csinálnak egy termékkel. Kb. olyan, mikor egy Hasselblad KF gépre tesznek gyémánt berakást. Lehet, de onnantól csak egy sznob játékszer lesz, nem pedig egy célfegyver. -
törölt tag
Már majdnem megrendeltem, mikor rájöttem, hogy nem tudom bedugni az iPhone7 be, így már nem is kell...
-
törölt tag
Elnézést, hogy kötözködök!
"Mi történik, amikor egy prémium audiotermékeket, illetve ékszereket gyártó vállalat összefog"
Ez a mondat így elég kusza!
Az "illetve" szó arra utal, hogy 1 vállalat, de egyedül nehéz összefogni, ahhoz legalább két vállalat kell... -
Ed Parker
nagyúr
Ennek a sima változata is egy szűk rétegnek készül, megfelelően kiszolgálva.
-
ATlas1458
csendes tag
Kezdem gyűjteni a pénzt a hardveraprón biztos ott lesz
...
-
-
megarambo
tag
Nagy az Isten állatkertje... Ráadásul ez felmért, valós piaci igényen nyugszik....
-
mekker
őstag
válasz
flashpointer #16 üzenetére
Pedig ez nem önkényes fordítás, jackből a 6,35 / 3,5 van köztudatban. Meg ha már a kis jack mm-ben kerek, és mindenki a 3,5-öt használja, akkor ne kavarjunk már be a collt.
-
Akula
őstag
Nagyon jó paraméterek, ahogy az mrgszoktuk a Focaltól.
De istenem! Nagyon csúnya! Nemcsak az elérhetetlensége miatt nem kéne. -
kolopele
nagyúr
Rossz a gondolatmeneted egy kicsit. Nem hinném, hogy a szülők felelőtlensége a gazdag emberek hibája. Ellenben ha nem Magyarország volt a gondolatod tárgya, hanem az elmaradott országokra gondoltál, ott valóban segíteni kellene, de ott sem azoknak, akiknek van 30 milliójuk, hanem a többszörös milliárdosoknak.
-
kolopele
nagyúr
Mondjuk nem semmi, ennyiért árulom most a házat itt az aprón is
Nem vagyok az az ember, aki bármire is sajnálná a pénzt, de amire nem sok pénzt adnék, az éppen a fejhallgató. Fülgyilkos eszköz, bármennyire is jól szól.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#29810176 #25 üzenetére
A HyperX Cloud az árához képest egy nagyon jó füles (általában is oké). Van a családban, illető tőlem kapta, kb az volt az a kategória amit még simán rátol a hangkártya kimenetére és teszi a dolgát, plusz az árkategórián belül tényleg az egyik legjobb. Mondjuk ebben semmi meglepő nincs, a HyperX Cloud (I) egy Takstar Pro 80 ami kategórián belül egy jó megoldás. Mondtam is egyébként neki, hogy ezt tőlem kapja (és még nem tudja, de szüksége van rá
), de ha következőre ennél jobb kellene azt már magának kell megvennie
.
A saját Beyer DT990Editionomnak (ez amikor vettem még 100k fölött volt, mostanában olcsóbb helyeken 70 körül is megáll) jobb a dinamikája, szélesebb a tere, pontosabb a tere, jobb a hangvisszaadása, kényelmesebb, jobb az anyagfelhasználása. Viszont az enyémhez már erősítés is kell, a legolcsóbb passzoló kb 70-80k (akcióban) és a sajátom ennél drágább volt.
Egyébként a sajátom napi használatban van, egy AKG K518ltd + XFI Pro Gamert váltott (az egy előlap nélküli elite volt), azt olyan 7-8 evig használtam napi pár órában, szóval ennél is úgy terveztem, hogy mindenes fülesként lesz használva és legalább 5-10000ezer órára lett véve. Úgy 2-3000 óra körül lehetek vele és elégedett vagyok.
-
Soulles
aktív tag
Egy újabb sznob szemét. Ha az illető akinek ennyi pénze van már, ezt az összeget az éhező gyerekeknek adná akkor talán később nem a pokol bugyrában égne sz@rrá.
-
Csak 8 darab készült belőle? A fenébe erröl is lemaradtam.
-
Ed Parker
nagyúr
Brutális cucc, igényes munka.
-
törölt tag
Amúgy kíváncsiságból a HyperX Cloud-omhoz képest vajon mennyivel szólhat jobban? Mert van egy pici árkülönbség.
Én egy ilyet használni nem mernék. Menne az üvegszekrénybe.Amúgy tényleg van itt valaki aki próbált már 100K+ fejeseket. Mi a vélemény róluk (ne legyen félreértés soha a büdös életbe nem fogok ennyit költeni egy fejesre)
-
KAMELOT
titán
Kinek kell ilyen? Ettől nem fog jobban szólni a zene!
-
Horbal
őstag
válasz
flashpointer #16 üzenetére
Érzed a lényeget.
A teljesen értelmetlen szőrszálhasogatásra igyekeztem rávilágítani. De nem baj.
Vannak idióta szakmák ahol az angolszász baromság mint szokásjog megmaradt, pl vízvezeték. Kerékméretek, "képernyő" átlók. Ettől még hülyeség.
-
Lacok
őstag
Ez a giccs nem méltó a JMlab-hoz.
-
Most erősen elbizonytalanodtam, hogy valamit nagyon elrontottam-e, mikor annak idején Focal hangdobozokat vettem (használtan és nem aranybetétest).
-
törölt tag
3-at kérek szépen. Azért kíváncsi lennék egy mondjuk 100ezres és ez közötti összehasonlításra. Hangminőségileg. PH! nem tudtok kunyizni egyet
-
MongolZ
addikt
Musthave instabuy
-
janos1988
addikt
válasz
kakuk.tamas #11 üzenetére
Aha. Foca1 néven. Mad in csájna.
-
kakuk.tamas
addikt
Hardverapron vajon lesz 50ért?
-
Areturus
tag
Belekötnék. "Utopia fantázianevű fülhallgatójából". Az Utopia fejhallgató.
-
jerry311
nagyúr
-
lexter00
őstag
válasz
Depression #3 üzenetére
Nem fogják tudni,megvettem mind a 8-at,nagy a család
-
Depression
veterán
Mikor fogjátok tesztelni?
-
törölt tag
egy 6,35 mm-es Neutrik sztereó jack csatlakozó található
Ez így nem igaz, a dugó 6,29mm az ajzat ~6,5mm átmérőjű, az 1/4"-ba mindkettő belefér, nem kell fordítani...
Ez egy nagyon jó minőségű, "ipari" csatlakozó, de messze nem olyan tiszta a hangja, hogy egy ilyen minőségű hardveren ne legyen zavaró
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Kanye West-nek való ízléstelen bling-bling.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Focal Utopia különleges, limitált szériás változatát még arannyal is lefújták, hogy szebb legyen.
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest