- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#29810176 #25 üzenetére
A HyperX Cloud az árához képest egy nagyon jó füles (általában is oké). Van a családban, illető tőlem kapta, kb az volt az a kategória amit még simán rátol a hangkártya kimenetére és teszi a dolgát, plusz az árkategórián belül tényleg az egyik legjobb. Mondjuk ebben semmi meglepő nincs, a HyperX Cloud (I) egy Takstar Pro 80 ami kategórián belül egy jó megoldás. Mondtam is egyébként neki, hogy ezt tőlem kapja (és még nem tudja, de szüksége van rá
), de ha következőre ennél jobb kellene azt már magának kell megvennie
.
A saját Beyer DT990Editionomnak (ez amikor vettem még 100k fölött volt, mostanában olcsóbb helyeken 70 körül is megáll) jobb a dinamikája, szélesebb a tere, pontosabb a tere, jobb a hangvisszaadása, kényelmesebb, jobb az anyagfelhasználása. Viszont az enyémhez már erősítés is kell, a legolcsóbb passzoló kb 70-80k (akcióban) és a sajátom ennél drágább volt.
Egyébként a sajátom napi használatban van, egy AKG K518ltd + XFI Pro Gamert váltott (az egy előlap nélküli elite volt), azt olyan 7-8 evig használtam napi pár órában, szóval ennél is úgy terveztem, hogy mindenes fülesként lesz használva és legalább 5-10000ezer órára lett véve. Úgy 2-3000 óra körül lehetek vele és elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Focal Utopia különleges, limitált szériás változatát még arannyal is lefújták, hogy szebb legyen.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest