Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz #29810176 #25 üzenetére

A HyperX Cloud az árához képest egy nagyon jó füles (általában is oké). Van a családban, illető tőlem kapta, kb az volt az a kategória amit még simán rátol a hangkártya kimenetére és teszi a dolgát, plusz az árkategórián belül tényleg az egyik legjobb. Mondjuk ebben semmi meglepő nincs, a HyperX Cloud (I) egy Takstar Pro 80 ami kategórián belül egy jó megoldás. Mondtam is egyébként neki, hogy ezt tőlem kapja (és még nem tudja, de szüksége van rá:) ), de ha következőre ennél jobb kellene azt már magának kell megvennie:).

A saját Beyer DT990Editionomnak (ez amikor vettem még 100k fölött volt, mostanában olcsóbb helyeken 70 körül is megáll) jobb a dinamikája, szélesebb a tere, pontosabb a tere, jobb a hangvisszaadása, kényelmesebb, jobb az anyagfelhasználása. Viszont az enyémhez már erősítés is kell, a legolcsóbb passzoló kb 70-80k (akcióban) és a sajátom ennél drágább volt.

Egyébként a sajátom napi használatban van, egy AKG K518ltd + XFI Pro Gamert váltott (az egy előlap nélküli elite volt), azt olyan 7-8 evig használtam napi pár órában, szóval ennél is úgy terveztem, hogy mindenes fülesként lesz használva és legalább 5-10000ezer órára lett véve. Úgy 2-3000 óra körül lehetek vele és elégedett vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák