- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szili17
tag
válasz
Debilon #5060 üzenetére
Abszolút így van ahogy mondod! Csak úgy vettem ki itt a beszélgetésből, hogy van akinek újdonság hogy szándékosan csal az autó órája.
Ezért gondoltam mögé toldom, hogy számít az abroncs/felniméret, sőt a téli/nyári szett között egy pici különbség, így ha ezen valaki változtat az is befolyásolja.
(#5067) Runo Fogod otthon megtervezed az utat és úgy adott nagyítás mellett (ahogy működés közben fogod látni) végig görgeted a térképet a tervezett út mentén, így leszedi a csempéket szépen. Majd fogod magad és elindulsz. Csak így igazából kiheréled szegényt és a végén bosszúból még kirúgsz a 4 lábából 3-at. Mert se jelenteni nem tudsz, se mások jelentését nem látod, se a dugót nem kerüli jól (ha közben kialakul), mert ugye időközben is tud változni a helyzet, egy baleset vagy valami.
Persze átérzem, nekem sem volt mobilnetem régen, de én nagyon örülök magamnak, hogy már van és tényleg nem kell GB-okban gondolkodni, mert a térképrészleteket még cache-eli is, de nem akarom rád tukmálni.
(Az én példám nem reprezentatív, mert nem autózom minden nap, de márciusban a telefon szerint 13,2 MB adatot forgalmazott márciusban a Waze.)Mikor ezt írtam bevillant, hogy valaki említette, hogy mennyi mindenhez kér hozzáférést és bár szívesen leírnám én is újra, felesleges lenne, ha már ezt előttem megtették nálam okosabb, ügyesebb meg nagyobb emberek. Ide tessék kattintani, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest