- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
A héten rendezgettem a vinyómat, és megtaláltam rajta ezt a videót elmentve. Rákerestem, hogy fent van-e valahol. Megtaláltam a topikot, és rámtörtek az emlékek. A guga.hu se működik már...
Damn those ninjas cutting onions -
guga
Közösségépítő
Láttam egyszer egy francia filmet, amiben 20-25 Citroen autót törtek össze egy jelenet kedvéért
Sőt továbbmennék: jelen voltam egy Matáv által megsemmisítésre ítélt gépparknál. Az adatbiztonságra hivatkozva 300db komplett PIII. számítógépet zúztak be, pedig elég lett volna kivenni a vinyókat a gépekből.
Mikor költözött az egyik nagykövetség a Stefániáról, csákánnyal verték szét az egyik gépet szintén az adatvédelemre hivatkozva. De szerintem ha belegondolsz már magad is találkoztál az életedben ilyesmivel, sőt menj tovább: pazaroltál e már életedben?
A rántotta a kukában végezte. Az alkatrészek hibásak voltak, de az se érdekelne ha bármelyik működőképes lett volna, egy a lényeg jó kis közös móka volt a fiammal
A tepsi az egy alapos után megmenekült, mert már családi ékszernek számít -
Zamery
senior tag
Ez nagyon kemény.
Én csak a dobozos Becks-t sajnálom....
Az asszony mit szólt hogy tönkrement a serpenyője? -
EQMontoya
veterán
ez marha jó
A sok kockát enyhén kifiguráztad vele, grat. A háttérzene is tetszik
-
Hequila
őstag
Azért ugye kizárólag egyébként is hibás hozzávalókat használtál fel?! (a mély fájdalmat érzek, ha valaki még használható elektronikai eszközöket kínoz). És mi lett a rántotta sorsa?
-
L|zsidoboz
őstag
Nagy nagy!
-
eddie17
addikt
reszkess Stáhl, jön Guga konyhája
-
tkazmer
addikt
Te jóságos...!
-
Overlocker
veterán
Te hülye vagy
Ezt vedd dicséretnek!
-
VladimirR
nagyúr
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Thrawn
félisten
-
Sianis
addikt
El van rontva a link!
Él a dolog, csak nem ebben a formában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest