Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasp_HUN
tag
Személyes sértésnek azért ezt semmiképp se szabad venni. Attól függetlenül én is úgy érzem kissé, mintha annyit mondana Rockstar, hogy nem kell a pénzem, megvannak nélküle. Én meg erre végül csak annyit mondhatok, hogy jó akkor nem, majd találok mást akinek kell. Amennyiben ők nem képesek némi tiszteletet nyújtani, mint "lehetséges" ügyfél, úgy nekem miért is kéne?
Ezek után én már majdnem örülnék annak, hogy akármit jelentenek is be, PC verzió nem lenne belőle. Számomra ez elég bizonyíték lenne már, hogy ne is törődjek azzal, ha egy Rockstaros hírt látok.
Amúgy meg GTA5 PC-re... még a 4 se akar rendesen futni!A jelenlegi generáció valóban, mintha kéásett volna pár évet. Sony és MS túl sokáig ült a PS3/X360as pénznyomdán.
Bele se merek gondolni mi lesz itt, mikor elterjednek a DDR4/GDDR6 memóriák meg a 20 nm-nél kisebb chipek. Plusz ugye 4K és VR.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Take Two közzétette játékai eladási adatait.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Fotók, videók mobillal
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Macbook Air M1 (2020) 16GB RAM 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest