Hirdetés
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Totál igazad van, így is örülök, csak azt nem értem, miért tojnak azokra, akik eddig a pénzüket beletették? Csak, mert PS4-en nemcsak drágább, de ott van a PSN+ előfizetés, ami még több lóvét hoz? De még inkább az a kérdés, hogy miért csak az Amerikai profillal nyílik meg online az új fegyverek és autók használhatósága PS4-en is? Az EU profilban csak offline van újítás. Nem is tudom, de ez így eléggé csúnya megoldás.
lmno:
Na ez meg a másik. Barátom, akinél láttam 18-án a GTA-t PS4-en, akivel együtt végig izgultuk a telepítést, alig fizetett 17000Ft-ot a játékért, 15000Ft-ot a PSN+-ért, és még örülni sem örülhet, mert a 300-as karaktere az EU profilban van, az Amcsi profilban meg egy 10-es.Ja? Azért volt ilyen olcsó, mert előrendelte, mert ugyanonnan, ahonnan a PS3-as verziót is, és mert még egy ezres kedvezményt kapott, amit azonnal le is vonatott a játékból. Nem kis lehúzás... persze tudom, ez sem kimondottan Magyar piacra készült.
Alice90:
Én a helyedben PS-t vennék, főleg, miután a cikkben is benne van, hogy PS-en láthatóan jobb, mint BOX-on.Elolvastam, tárgytalan, nem az új generáció között válogatsz.Én is ezért vettem egy PS3-at egy éve. Nem mondom, hogy nem érte meg. De ha azt a rengeteg időt visszakapnám amit beleöltem, nem is tudom, mit kezdenék vele... Recésnek meg PS4-en is recés, úgyhogy ha ez zavar, akkor marad a PC.
cr33p:
Nem lehet, hogy azért, mert a PS-c világ költ a legkevesebbet játékra, és ők warezolnak a legtöbbet? Szerintem ez állhat a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Forrmell.enn
- Kuponkunyeráló
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- További aktív témák...
- PS5 Pro 2TB - 2027.12.21-ig Media Markt garancia - konzol beszámítás ok! -
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- ELKELT - Xbox One S 1TB + Nacon vezetékes kontroller - 1 hónap garancia -
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest