- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
válasz
MaxxDamage #15534 üzenetére
Youtuben pl 0-24be folyamatosan streamelik a money lobbykat. Nem tudni hogy a Rockstar szankcionálja e őket utólag. Rengeteg live megy.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MaxxDamage #15527 üzenetére
Tegnap este (vagyis ma mert éjfél után 1 perccel volt) majdnem a kocsinál állt meg. De mázlim volt és tovább gördült egyet így az 50k cash-t kaptam. Ez a Forma1-es fajta kocsi annyira nem nyerő nekem hogy azért imádkozok hogy ne azt pörgessem.
-
AthlonXP
őstag
válasz
MaxxDamage #15439 üzenetére
Én az előbb játszottam vele és most kaptam 1M plusz pénzt. Viszont azt nem tudom, hogy ez a pénz, már a mostani hétre szól, vagy még az előzőhöz tartozik-e? 02.06-tól kezdődött a második hét az akcióban, de én a 02-04-től már játszottam az online résszel, így elvileg azért is járna pénz. Vagyis még jönnie kéne 1M-nak.. Majd kiderül...
-
Kiskokó
veterán
válasz
MaxxDamage #15334 üzenetére
Attól még szavazni lehet
De már nem kell ezt zárom. Új meg nem tudni lesz e egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged