- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Azért most a Forzaval is van gond. Ok.: Split Screen hasznalhatatlan, nincs hangja a kocsinak, hibás grafikai reszek, bevillan a palyaiv holott ki van kapcsolva.. A driveatarokorl meg ne is beszéljünk .. Szóval vannak gondok itt is, komoly patchekenk kell még jönnie.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
válasz gyurica úr #24 üzenetére
Én itt nem az eladásokra gondoltam, hogy miből mennyit adtak el, hanem a játékos társadalom részéről, hogy mennyire jó egy játék. Attól, hogy eladtak 5 millió darabat belőle, még nem lesz jó jaték. Ha egy játék nem jó, hiába vetted meg, nem játszol vele. De szerintem ebbe kár is bele menni, a Forza eleve 2 ágon fut, Motorsport és Horizon. És mindkettő sikerese a platformján és kategórián belül. Rengeteg cikk volt anno is, hogy sajna a GT-k nem az igaziak. Még a Forzák relatív ""szárnyaltak"".
De tényleg ezen nem akarok vitatkozni, csak leírtam az előző hozzászólásomba véleményem, és nem hinném, hogy fikáztam a játékot, sőt.!:! Én bízom benne, hogy sikeres lesz nagyon, és a Turn10 is keményebben oda teszi magát a Forza szériákhoz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
A PS nek ez van, Xbox nak pedig amaz. Én Forzás vagyok, anno vettem csak is a GT miatt még PS3 -at és sajnos nem jött be, el is adtam a gépet. Pedig a régebbi GT-at még haver PS1-PS2 es gépén toltuk sokat. Én a videók alapján nem mondanám, hogy rossz lett ez a rész, talán ez javít a széria elmúlt időszoks sikertelenségén. A Forza 7 sem lett egy egetrengető alkotás, csak halkan jegyzem meg.. Bár lehet majd OneX en más lesz a véleményem, és itt inkább a látványra gondolok nem az irányításra.
Ui.: Az a jó ha két konzolon vannak egymás ellen "versenyző" játékok a piacon, mert ha van rivális a másikon, akkor a fejlesztések is jobb irányba haladnak, mert egymás főlé szeretnének nőni. Ha az egyik széria rossz , akkor az az eladásokon is meglátszik (konzol.), mert van aki csak ilyenek miatt veszi meg az adott márka gépét.. És az elmúlt pár évbe a Gt fejére nőtt a Forza. Ez tény.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest