Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
-
plejik
addikt
válasz
gyurica úr #24 üzenetére
Én itt nem az eladásokra gondoltam, hogy miből mennyit adtak el, hanem a játékos társadalom részéről, hogy mennyire jó egy játék. Attól, hogy eladtak 5 millió darabat belőle, még nem lesz jó jaték. Ha egy játék nem jó, hiába vetted meg, nem játszol vele. De szerintem ebbe kár is bele menni, a Forza eleve 2 ágon fut, Motorsport és Horizon. És mindkettő sikerese a platformján és kategórián belül. Rengeteg cikk volt anno is, hogy sajna a GT-k nem az igaziak. Még a Forzák relatív ""szárnyaltak"".
De tényleg ezen nem akarok vitatkozni, csak leírtam az előző hozzászólásomba véleményem, és nem hinném, hogy fikáztam a játékot, sőt.!:!
Én bízom benne, hogy sikeres lesz nagyon, és a Turn10 is keményebben oda teszi magát a Forza szériákhoz.
-
plejik
addikt
A PS nek ez van, Xbox nak pedig amaz. Én Forzás vagyok, anno vettem csak is a GT miatt még PS3 -at és sajnos nem jött be, el is adtam a gépet. Pedig a régebbi GT-at még haver PS1-PS2 es gépén toltuk sokat. Én a videók alapján nem mondanám, hogy rossz lett ez a rész, talán ez javít a széria elmúlt időszoks sikertelenségén.
A Forza 7 sem lett egy egetrengető alkotás, csak halkan jegyzem meg.. Bár lehet majd OneX en más lesz a véleményem, és itt inkább a látványra gondolok nem az irányításra.
Ui.: Az a jó ha két konzolon vannak egymás ellen "versenyző" játékok a piacon, mert ha van rivális a másikon, akkor a fejlesztések is jobb irányba haladnak, mert egymás főlé szeretnének nőni. Ha az egyik széria rossz , akkor az az eladásokon is meglátszik (konzol.), mert van aki csak ilyenek miatt veszi meg az adott márka gépét.. És az elmúlt pár évbe a Gt fejére nőtt a Forza. Ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tengerentúlon már megjelent az új rész, a hazai premierre még várnunk kell néhány órát.
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest