- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
A DigitalFoundry tesztben azt elemezték, hogy a worst case scenario replay szempontjából, ha esőben, és hajnalban (= lámpák felkapcsolva), a sor végéről indulsz (rajt után közvetlenül, amikor még együtt van a mezőny), és akkor kell valami hátsó kameraállásból mutatnia a replay-t, amikor minden kocsi látszik, na akkor beszaggat a PS5-ön.
-
-
válasz
Döglött Róka #78 üzenetére
Itt elvileg akkor megy le replay alatt 30-ra PS5-ön, ha a Raytracing be van kapcsolva. Cserébe sokkal szebbek a tükröződések a kocsin. De ha zavaró, akkor a settingsben ki lehet kapcsolni a RT-t.
-
Kicsit off, de ha már a GT4 szóba került, akkor vajon a Tourist Trophy-nak (ami ugye a GT4 engine-jére épülő motoros játék volt) miért nem lett soha folytatása? Én magam egyáltalán nem kedvelem a motoros játékokat (sőt magukat a motorkerékpárokat se különösebben), de a Tourist Trophy szerintem annyira élvezetes volt, hogy sokkal többet játszottam vele, mint a "normál" GT4-el. Persze sokkal inkább rétegjáték, de szerintem simán megérdemelt volna legalább egy folytatást PS3-ra, és most PS5-re is.
-
Nem vagyok egy nagy Playstation fan, kizárólag a Gran Turismo sorozat érdekel a konzolra. A PS2 kompatibilis PS3 fat még mindig megvan a GT1-2-3-4-5-6 címekhez. A PS4 kimaradt, mert nem volt rá normális GT cím. Gondoltam, most itt a GT7, próbáljuk ki... nem követtem a PS5 híreket, így kicsit meglepett, hogy ez a gép még mindig nem kapható?
Lassan másfél éve hogy megjelent! Hát micsoda platform seller cím az, amihez nem kapható a platform?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Csak nem szűnik meg a nagy játékok áradata: a Horizon és az Elden Ring után most a Gran Turismo 7 formál igényt minden szabadidőnkre.
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest