- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuru
csendes tag
Megtudná valaki mondani, hogy a Vodafone és a T-Mobile-nál kapható Goole Nexus S készülékek gyárilag függetlenek-e? Esetleg aki már vásárolt probálta más szolgáltató SIM kártyáját a telefonban? Telenoros vagyok, sajnos Náluk nincs ez a készülék, GSM boltból nem szívesen vennék. Előre is köszi!
-
rankesz
veterán
válasz
idkfaiddqd #18 üzenetére
nexus S meg alapból biztos 720p-be vesz.
-
Pompi
nagyúr
Az a baj, hogy itthonról, Magyarországról ha vásárolni akarsz a Marketen, ahhoz rootolni kell. Akár komoly, akár komolytalan felhasználó vagy. Aztán említhetném, hogy az egyik legnépszerűbb backup programhoz is root kell. És ilyenkor még nincs szó buherálásról, túlhúzásról, főzött romokról stb.
És, hogy ON is legyek. A frissítés biztos, hogy később fog jönni a szolgáltatói telefonra, mint a függetlenre. Nexus One-nál is ez a helyzet. Egyébként N1-nél nem volt szolgáltató függő a készülék a Vodafone-nál.
-
válasz
idkfaiddqd #14 üzenetére
Mindenkinek mást jelent a "komolyabb felhasználó" kifejezés
Én használom a készüléket Netre, e-mailre, határidőnaplóként, jegyzetelésre, dokumentumokhoz, skype-ra, navigációra, fényképezésre és telefonálásra - mindezeket nem alkalmanként, hanem állandóan, emellett viszont filmet nem nézek rajta, zenét havonta egyszer hallgatok rajta, rádiót (Kossuth) rendszeresebben, játékot mondjuk kéthetente, egyszer, ha várnom kell, és fáradt vagyok gondolkodni. Ezek alapján én egy komolyabb felhasználónak gondolom magam, mivel kihasználom a telefon "okos mivoltát", és nem csak szórakozásra meg puskának használom a telefont, ami alapján sokan (nem mindenki) megítélik a "vas erejét".
Az én besorolásom:
A komolyabb felhasználó (fel)használni akarja a telefonját, a komolytalan felhasználó buherálni. -
idkfaiddqd
tag
pontosan, aki komolyabb felhasználó, azt rohadtul nem érdekli egy olyan telefon amit leveszel a bolt polcáról,aztán azzal éldegélsz...
nexus one-om is elég lenne biztos teljesítményre gyári dolgokkal,de nem hagy nyugodni a gondolat,hogy ebből sokkal de sokkal több is lehet. -
pampika
őstag
válasz
Valentino K. #11 üzenetére
pont ez benne a lényeg, hogy egy felsőkategóriás cuccal sokkal több dolgot meg tudsz csinálni, mint egy alsó/középkategóriással; akár overclock, akár progi buherálás szempontjából. nem olyan könnyen ütközöl korlátokba (kevés memória, lassú proci, etc). és aki megvesz egy ilyen komoly telefont, az már esélyes, hogy használni is akarja komolyabb dolgokra, mint hívás/sms/mobilnet/film/mp3.
és mivel ez a gugli referencia telefonja, így elég jó a támogatottsága a gugli és a buherátorok részéről is. a világot meg mindig az viszi előre, ha valaki feszegeti a határokat
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Valentino K. #11 üzenetére
Azért a rootolás nem csak a teljesítmény szempontjából fontos.
Nagyon sok értelmes programnak van szüksége root jogosultságra, így jól jühet akár gyári rom mellett is.Te példáddal élve ez olyan, mintha az alienware gépen maxon lenne az uac, és nem akarnád kikapcsolni.
-
Valentino K.
senior tag
válasz
idkfaiddqd #10 üzenetére
Egy dolgot mondjál, amire nem elég az 1 ghz-es proci
Ha neked jól esik, akkor hajrá
Én azt mondom, hogy egy ilyen árú, ilyen tudású telefonnál nekem furcsa, ha valaki egyből hackelgeti.
Kb olyan, mintha vennék egy fullos Alienware desktop-ot 2 VGA-val s már azon gondolkodnék, hogy hogyan lehetne növelni a már amúgy is brutális teljesítményt -
idkfaiddqd
tag
válasz
Valentino K. #9 üzenetére
gyári 1.0ghz-s processzort stabil 1.4ghz-ra növeled az nemjó? meg vannak elég durva kernelek rá.
-
Valentino K.
senior tag
válasz
idkfaiddqd #5 üzenetére
Szerintem meg pont egy high-end 130 ezres telefont nem kéne buherálni...Ha alapból nem kielégítő a sebesség akkor meg már rég szar az egész készülék...
-
kcsa
veterán
egyszerűen röhejes a vodafone árképzése az utóbbi években
11ezerrel drágább a kártyás csomag, hát hülye leszek aláírni két évet, komolyan
-
BoB
veterán
válasz
idkfaiddqd #5 üzenetére
Attól még nem lesz kártyafüggetlen.
-
BoB
veterán
Vajon a Nexus S kártyás verzióban csak Vodafone-os? És a frissités ez miatt késik rá vagy az jön egyből mint a függetlenekre?
-
amanoba
őstag
válasz
idkfaiddqd #1 üzenetére
azért az optimus me se..
-
idkfaiddqd
tag
nexus s kártyásan nem is vészes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bár már csak másodikként, de a Vodafone is felvette kínálatába a Google legújabb mobilját.
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest