Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- HTPC (házimozi PC) topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
lolchief70 #18769 üzenetére
Jó kérdés, én ezért nem is szoktam nagyon próbálkozni főverzió váltással OTA-n keresztül. A kisebb updatek mehetnek, de egy nagyobb váltásnál megér nekem annyit, hogy felnyomjam imageből.
Lényeg, hogy működik -
leslieke
Jómunkásember
válasz
lolchief70 #18769 üzenetére
Ugyanígy jártam én is, emiatt soha többet OTA.
-
cselt
senior tag
válasz
lolchief70 #18760 üzenetére
Őőő nem kell recoverybe menned, csak kapcsold ki a tabot majd a hangerő le nyomva tartása mellett kapcsold be. Ekkor bejön a fastboot mód, innen már nem kell csinálnod a tabbal semmit, csak gépen kiadni a parancsot.
-
cselt
senior tag
válasz
lolchief70 #18758 üzenetére
Ha nem sajnálod a programokat amik fent vannak illetve a háttértár tartalmát, akkor a legegyszerűbb ha felteszel egy factory image-t. Ennek a mikéntjét az összefoglalóban olvashatod a Rom telepítés Adb-s megoldással: részben.
Ezt még annyival egészíteném ki, hogy a tabletet előtte fastboot módba kell tenni, amit úgy tudsz elérni, hogy kikapcsolt állapotban a hangerő le gomb nyomva tartása mellett indítod a gépet. Ezután kösd rá a gépre és add ki a fastboot devices parancsot abból a mappából ahova kicsomagoltad a fastboot csomagot. Ha válaszként megjelenik az eszköz azonosítója, akkor jó a driver és mehet a flash-all.bat. -
brownus
veterán
válasz
lolchief70 #17246 üzenetére
factory reset volt? ha nem, do it! (általában minden ilyen apró felbukkanó hibát megold!)
-
lolchief70
aktív tag
válasz
lolchief70 #4710 üzenetére
Na megoldódott, valahogy addig próbálgattam, hogy most már felismeri azonnal az egeret és klasszul működik
Rootolt gépen a stickmount amit ígér betartja. Pendrive és kártyaolvasó is megy vele
4.2 frissítést feltettétek már.
Ha még nem akarom feltenni, hogy lehet leállítani hogy percenként felajánja? -
Picco
addikt
válasz
lolchief70 #3133 üzenetére
nekem a 2.0 is rootolta ugyanugy
-
TOZ
addikt
válasz
Biztos jo a sorrend?
Elosszor kinyitod a bootloadert.
Felrakod a CWM-et.
Aztan johet a root.
Menni fog, mennie KELL!Ez a muvelet elvegezheto (lenne) mindenfele toolkit nelkul is. A szukseges fileok (cwm, su) es a google hivatalos sdk-ja segitsegevel.
-
FeRkE
őstag
válasz
Bootloader nyitott, ha a tablet indulásakor alul látsz egy nyitott lakatot. Nekem rootolta a 3.2-es toolkit a 4.1.2-es Jelly Beant, emlékeim szerint csak későb frissítettem a Toolkitet 3.4-re.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
lolchief70 #3005 üzenetére
Igen, rootolot készülékre ment fel, úgy ahogy szabadgy a #3007-es hozzászólásban leírta.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
lolchief70 #3000 üzenetére
Én a leírás alapján sikeresen végrehajtottam (a tábla "Edigitalos).
KÖzben rákérdezett, hogy akarom-é visszazárni a bootloadert (No), aztán hogy elveszthetem a Rootolás (kértem javítsa meg), így a végeredmény egy 4.1.2-es rootlot tábla lett/maradt.
Üdv
-
agabe
addikt
válasz
lolchief70 #2515 üzenetére
Airdroid-al tudsz a gephez kapcsolodni, es nexus 7-rol meg ra masolni, de ha el akarod erni a halozatit nexusrol ugy, hogy lasd, akkor mas kell...talan total commander ftp-je alkalmas ra...nem probaltam ilyeneket, ami nekem kellett az csak multimedia cuccok elerese volt, azt streameltem pc-rol nexus-ra, de ahhoz meg eleg volt a pc-n telepiteni egy mediaszerver progit (tversity media pro) amit aztan nexusrol a softmedia playerrel ertem el, de jo hozza a zappotv is.
-
vikla007
aktív tag
válasz
lolchief70 #2242 üzenetére
Simán belső sd-ről.
Bármilyen apk-val próbálkozom a "telepítés" gomb nem csinál semmit...
Sgs2-öm is van de ilyen még nem volt, pedig azon is volt már JB (igaz gyári még nincs rá)
A Galaxy Tabomon (legelső 7") CM10 van és ilyet még ott sem tapasztaltam. Már egy néhány napja feltünt, de most már zavar...Ha más ilyet nem tapasztalt akkor én csesztem el valamit....volt root, unlock, custom firm, de most gyári és custom kernel
-
agabe
addikt
válasz
lolchief70 #2220 üzenetére
természetesen először nyitni kell a bootloadert anélkül nem megy.
Ha a 8-as lehetőséget választod, akkor magától végigvisz az egészen, szól ha valamit csinálni kell, és nem kell külön nyomkodni a menüpontokat.Ha meg vissza akarod állítani gyári állapotra, akkor 9-es pont, és a végén egy újraindítás után külön még a 3-as ponttal zárni a bootloadert
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lolchief70 #2029 üzenetére
ha csak 2 db-ot hozok bécsből, máris ingyen volt az utam, meg kerestem egy kis marok pénzt, ha ennyiért adnám.
-
Blaise
veterán
válasz
lolchief70 #2027 üzenetére
Itthon csak az EU-ból származó készülékeket javítják garanciálisan, nem halgass az eladóra.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lolchief70 #1870 üzenetére
A legszebb az, hogy a felhasználók szempontjából nem szürkeimport, mert a legtöbb kiskereskedés ASUS disztribútortól veszi a Nexus 7-et. A gyártó szempontjából lehet esetlegesen szürkeimport, hiszen a nagykereskedés nem közvetlenül az ASUS-tól vette meg, hanem valahonnan máshonnan. Részben emiatt is a magasabb már, másrészt meg azért, mert a nagykernek nincs pillanatnyilag konkurenciája, és akár hiszitek, akár nem, így is megveszik!
-
Champipi
aktív tag
válasz
lolchief70 #1804 üzenetére
Pont előbb írtam a bécsi média márknak, hogy van-e raktáron! Ha jön válasz írok. De ha azt írják, hogy kevés van, akkor nem írok, nehogy elhappoljátok előlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Vadonatúj, bontatlan iPad AIR 7 (2025) 11 M3 CHIP, 128GB space gray 1 év Apple garancia!
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - 12 hó bolti garival! -
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10+ Wi-Fi - 3 év GYÁRTÓI garanciával
- iPad AIR 6 (2024) 11 M2 CHIP! 256GB WIFI starlight, makulátlan! 2026 február 15-ig Apple garancia!
- Gyári Apple Ipad pro 12.9 smart folio fehér tok
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest