Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz assemble #12261 üzenetére

Közel sem 199 USD az ára mindenhol. Az csak a US only ár. Európában hivatalosan 199 EUR az ára, ami nem is kevéssel magasabb (előbbi 45k lenne, utóbbi meg 60k).

Amúgy meg pont magad ellen beszélsz, mert azt mondod, hogy nálunk drága, de ezen ne aggódjak, mert mindenhol máshol 199 USD. Én köszönöm, de nem aggódom, mert forintosítva pont 199 USD összegért vettem az enyémet és úgy érzem pont ennyit is ér. Még a 199 EUR (60k) összeg lenne a lélektani maximum egy 16 GB-os új példányért amit reálisnak érzek... de a 80K szerintem már sok. Mindegy mivel tud (vagy mivel nem tud) előlépni a konkurencia.

De ugye leírtam, hogy ez csak a szubjektív véleményem. Ha én kiadnék érte 80k pénzt, akkor tuti jobb összeszerelési minőséget várnék és nem azt, hogy "no para, majd garanciában javítják".

BTW akit nem zavarnak az ilyen dolgok, annak best buy. Ezt a részét sosem vitattam, mert sokkal több pozitívuma és értéke van, mint negatívuma (de a kolléga csak a negatívumokat kérte). Engem sem kifejezetten zavarnak, csak azért néha kicsit bosszantó, hogy öcsém 30 ezres Wayteq gépe is masszívabban lett összerakva.

A futár hozza-viszi garancia meg egy jó szemfényvesztés. Én kétszer szívtam meg vele. Csak egy olyan hiba kell hozzá ami nem mindig jön elő (pl: random fagyás) és tuti javítatlanul kapod vissza a gépet.

Új hozzászólás Aktív témák