Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
assemble #12261 üzenetére
Közel sem 199 USD az ára mindenhol. Az csak a US only ár. Európában hivatalosan 199 EUR az ára, ami nem is kevéssel magasabb (előbbi 45k lenne, utóbbi meg 60k).
Amúgy meg pont magad ellen beszélsz, mert azt mondod, hogy nálunk drága, de ezen ne aggódjak, mert mindenhol máshol 199 USD. Én köszönöm, de nem aggódom, mert forintosítva pont 199 USD összegért vettem az enyémet és úgy érzem pont ennyit is ér. Még a 199 EUR (60k) összeg lenne a lélektani maximum egy 16 GB-os új példányért amit reálisnak érzek... de a 80K szerintem már sok. Mindegy mivel tud (vagy mivel nem tud) előlépni a konkurencia.
De ugye leírtam, hogy ez csak a szubjektív véleményem. Ha én kiadnék érte 80k pénzt, akkor tuti jobb összeszerelési minőséget várnék és nem azt, hogy "no para, majd garanciában javítják".
BTW akit nem zavarnak az ilyen dolgok, annak best buy. Ezt a részét sosem vitattam, mert sokkal több pozitívuma és értéke van, mint negatívuma (de a kolléga csak a negatívumokat kérte). Engem sem kifejezetten zavarnak, csak azért néha kicsit bosszantó, hogy öcsém 30 ezres Wayteq gépe is masszívabban lett összerakva.
A futár hozza-viszi garancia meg egy jó szemfényvesztés. Én kétszer szívtam meg vele. Csak egy olyan hiba kell hozzá ami nem mindig jön elő (pl: random fagyás) és tuti javítatlanul kapod vissza a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- alza vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest