- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz daniel909 #1365 üzenetére
Szerintem ezt te tudod engedélyezni, hogy a poziciód publikus lehet-e.
Hogy miként azt most fejből nem tudom megmondani.A zörgés engem sem zavar, de ha már közvélemény kutatást tartunk...
Hatii: Személyes véleményem az, hogy az a kb. 15k-s árkülönbség amivel többe kerül a nexus annyival bőven jobb is. Gyakorlatilag minden téren erősebb, a kijelzője is sokkal nagyobb felbontású. Nem lennék meglepődve azon sem, hogyha anyagminőségben is jobb lenne a nexus. Szerintem próbáld meg kipróbálni mindkettőt valamilyen úton-módon.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz daniel909 #1365 üzenetére
Hat en nem veszek eszre semmilyen fura hangot a kamerabol, de lehet hogy csak "rosszul utogetem"... De ez is milyen dolog mar, kinek jut ilyen eszebe? Ez majdnem akkora baromsag mint amit itt a tesztben kiemelnek hogy ha erosen nyomogatod a hatuljat akkor ott a kijelzon elvaltoznak a szinek vagy ilyesmi.
Amit egyebkent azon tul hogy elmebeteg dolog, szinten semmilyen szinten nem tudtam reprodukalni nalam. Innen is latszik hogy mennyire jo ez a tablet amikor ilyen baromsagokba tudnak csak belekotni. ilyen erovel mar miert nem mennek at egy uthengerrel rajta, akkor megbiztosabb hogy valami nem jol fog mukodni rajtaA gps-hez bongeszonel: Sztem csak bizonyos oldalaknal hasznalna, pl google fooldalan h az aktualis helyedhez relevans talalatokat megtalalja. De az ilyen oldalakon is csak akkor ha azt azokra kulon engedelyezed, amit egyebkent nyugodtan megtagadhatsz ha nem hasznalnad, ugy is ott van pl a google now ami ugyis nezi a helyed h relevans infokat adjon.
-
assemble
addikt
válasz daniel909 #1323 üzenetére
skype: nyomj ra h sign out, es akkor kilep sztem. Legrosszabb esetben pedig settings/apps/running-bol barmilyet szolgaltatast le tudsz allitani.
Azt hogy csak a legalapabb dolgok vannak rajta, azt leginkabb AOSP ROM-okra lehet elmondani. Nexus-ok alap szoftvere bar eleg kozel van hozza, nem pont AOSP. A legfobb kulonbseg pont ez, hogy a Nexus ROM-ok tartalmaznak google appokat, amiket az AOSP nyilvan nem, (peldaul mivel ezek nem nyilt forraskoduak - jellemzoen).
keep szerintem baromi hasznos, kb minden nap hasznalom (bar foleg telon), es earth is eleg jo cucc sztem.
De ha tenyleg az a nehany 10 mega zavar amit foglalnak vagy az ikonjuk zavar olyan baromira (lol?) akkor le tudod tiltani oket (mint minden mas appot is) ahogy mondtak elottem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S8 Garanciális! Áresés
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest