- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz
daniel909 #1365 üzenetére
Szerintem ezt te tudod engedélyezni, hogy a poziciód publikus lehet-e.
Hogy miként azt most fejből nem tudom megmondani.A zörgés engem sem zavar, de ha már közvélemény kutatást tartunk...
Hatii: Személyes véleményem az, hogy az a kb. 15k-s árkülönbség amivel többe kerül a nexus annyival bőven jobb is. Gyakorlatilag minden téren erősebb, a kijelzője is sokkal nagyobb felbontású. Nem lennék meglepődve azon sem, hogyha anyagminőségben is jobb lenne a nexus. Szerintem próbáld meg kipróbálni mindkettőt valamilyen úton-módon.
-
assemble
addikt
válasz
daniel909 #1365 üzenetére
Hat en nem veszek eszre semmilyen fura hangot a kamerabol, de lehet hogy csak "rosszul utogetem"... De ez is milyen dolog mar, kinek jut ilyen eszebe? Ez majdnem akkora baromsag mint amit itt a tesztben kiemelnek hogy ha erosen nyomogatod a hatuljat akkor ott a kijelzon elvaltoznak a szinek vagy ilyesmi.
Amit egyebkent azon tul hogy elmebeteg dolog, szinten semmilyen szinten nem tudtam reprodukalni nalam. Innen is latszik hogy mennyire jo ez a tablet amikor ilyen baromsagokba tudnak csak belekotni.ilyen erovel mar miert nem mennek at egy uthengerrel rajta, akkor megbiztosabb hogy valami nem jol fog mukodni rajta
A gps-hez bongeszonel: Sztem csak bizonyos oldalaknal hasznalna, pl google fooldalan h az aktualis helyedhez relevans talalatokat megtalalja. De az ilyen oldalakon is csak akkor ha azt azokra kulon engedelyezed, amit egyebkent nyugodtan megtagadhatsz ha nem hasznalnad, ugy is ott van pl a google now ami ugyis nezi a helyed h relevans infokat adjon.
-
assemble
addikt
válasz
daniel909 #1323 üzenetére
skype: nyomj ra h sign out, es akkor kilep sztem. Legrosszabb esetben pedig settings/apps/running-bol barmilyet szolgaltatast le tudsz allitani.
Azt hogy csak a legalapabb dolgok vannak rajta, azt leginkabb AOSP ROM-okra lehet elmondani. Nexus-ok alap szoftvere bar eleg kozel van hozza, nem pont AOSP. A legfobb kulonbseg pont ez, hogy a Nexus ROM-ok tartalmaznak google appokat, amiket az AOSP nyilvan nem, (peldaul mivel ezek nem nyilt forraskoduak - jellemzoen).
keep szerintem baromi hasznos, kb minden nap hasznalom (bar foleg telon), es earth is eleg jo cucc sztem.
De ha tenyleg az a nehany 10 mega zavar amit foglalnak vagy az ikonjuk zavar olyan baromira (lol?) akkor le tudod tiltani oket (mint minden mas appot is) ahogy mondtak elottem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nehéz belekötni az új Nexus táblagépbe: a hét hüvelykes tablet Full HD felbontást, vezeték nélküli töltést, remek adatkommunikációs képességeket és korrekt hardvert kínál kedvező ár mellett.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest