Új hozzászólás Aktív témák
-
pidzse4
aktív tag
válasz assemble #2616 üzenetére
Szerintem meg a tablet is személyes hiszen minden facbook üzenet alkalmazások gmail stb.... be van állitva sőt a naptár szülinapok értekezlet találkozók stb.... Nagyon is személyes a tablet.
És tényleg enyhe tulzás egy 80 ezres tabletet egy 1 millios autohoz hasonlitani.
De ez az én saját véleményem .
-
pidzse4
aktív tag
válasz Ereshkigal #2608 üzenetére
Minek használtok 1 tabletet. Az a jó ha mindenkinek van külön úgy nincs gond.
-
pidzse4
aktív tag
Nem az a lényeg na tuning örült vagyok ennyi nem több.
-
pidzse4
aktív tag
válasz -Valinas- #2430 üzenetére
Ne vedd maxra Minek Az én tabom sem maxon van a procit sem 1.7 Ghz futtatom állandoan , leteszteltem és játék közbe 1200 mhz fut a 4 mag nem is kell neki több a max alig használja ki 1.7 ugyhogy lehet le is veszem a gyárira. Azért kiprobáltam de sokat nem ér csak jobban néz ki de nem használja ki a rendszer csak ha beállitod hogy mondjuk 1500-1700 fusson a min/max de minek.
-
pidzse4
aktív tag
az 1.7 ghz az ennek a procinak a gyári értéke csak az asus lebutitotta ezt olvastam. szoval valojában ez nem is overclock csak a gyári érték amit a proci alapbol tud.
Prime MPQ8064[98] 28 nm LP ARMv7 Up to 1.7 GHz quad-core Krait L0: 4 KB + 4 KB, L1: 16 KB + 16 KB, L2: 2 MB Adreno 320 (FHD/1080p) at 400 MHz Dual-channel 533 MHz (8.5 GB/sec) No Connectivity 2012
http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)#Snapdragon_S4
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
Még egy teszt kép a tuningosok kedvéért.
-
pidzse4
aktív tag
válasz ---Lasali--- #2401 üzenetére
nekem a 442 van és tökéletese megy annyi hogy az antutu tesztben kevesebb pontot ér el egy kicsit ki tudja miért
-
pidzse4
aktív tag
A warez oldalakon olvastam as 1.9 GHz . na most ha gzarilag as javasoljak hogz 1.7 maximum as woman felmegy 1.9 IG. Amugy ez tipus fuggo.
-
pidzse4
aktív tag
nagyon jo a kis nexus 7 2013 már meg is tanultam ujra rakni a rendszert bootloader nyitni és rootolni is elég könnyü Jó kis gép föleg mostmár hogy külső vinyót / pendrivot már érzékeli szemét dolog hogy ez gyárilag le van tiltva még azoknak is akik a 32 GB verziót veszik meg . Én ugy gondolom ha már a 32 GB verziot megveszem akkor nyitva lehetne a usb otg rész hiszen ennél nagyobb verzio nincs .
Rátettem pár romot de ha nem a gyári van rajta nem érzékeli a pc ha rádugom igy muszáj volt a gyárit vissza rakni tud valaki nekem privátban abban segiteni hogy a cpu ne 1500 megahercen hanem 2000 mhz menjen? Sehol sem találtam hozzá 4.4.2 hez csak 4.3 hoz ami ugye nem jó kiprobáltam de becsikozodott a képernyő betöltéskor.Szeretném kicsit tuningolni a cuccomat ha már megvettem és ugy olvastam hogy ebben a proci le van butitva mert az alap orajele 1.9 Ghz szóval simán futna 1.9 csak az akumlátor hosszabb időtartama miatt butitották le. Erről ti is olvastatok gondolom.
Tudom ide nem lehet ilyet irni ezért kérem privátban köszi.
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
másik probléma, a lassú töltés a Nexus 7-et érinti. A hiba egyszerű: a töltés nagyon nagyon lassú. A dolog hektikus, tehát van, hogy hamar fel lehet tölteni a lemerült készüléket, de van, hogy sok sok órába telik. Elképzelhető, hogy a hiba mögött a rendszer hibás feszültségkezelése áll: ha a hálózati töltőt használjuk, talán USB-nek ismeri fel, és a hálózati töltő által leadott 2A helyett csak az USB-nél megadott 0.5A-es feszültséget veszi fel. -Lehet ez a baja
-
pidzse4
aktív tag
válasz danielgalaxy #2339 üzenetére
Az enyém nem zümmög , ennyit a media márkról. amugy te mennyiért vetted én 32 gb vettem 80500 ft ért 1+2 év garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
Csak annyit szeretnék hozzá szolni ha rootolod a készüléket és nyitod a bootloader utánna elég ha csak a nyelvet angol usa állitod és ujra inditod a asus nexust és már is nyitva van az usb pendrivos rész vagyis a USBOTGDRIVES. Az usb otg helperrel simán felismeri érdekes de mindez magyar nyelven vagy másra álliva nem megy csak amerikai angolon ..
Az amerikaiak nincsenek lekorlátozva elég nagy szemétség szerintem !!!!!
-
pidzse4
aktív tag
Sikerült rootolnom a nexust de még igy sem tudom rábirni arra hogy felismerje a usb pendrivomat tök jó . Elvileg warez tevékenységet folytattam igy kizártak 1 orára bár az sem tudom mi az . A lényeg sok embernek hasonló a problémája de segitséget itt nem lehet ez ügyben kérni mert az már gondolom warez dolog bár szerintem pont az lenne a jó ha itt lehetne segitséget kérni a témában ha már megveszem 80 ezerért legalább had tudjam HASZNÁLNI na mindegy köszönöm a válaszokat mindenkinek.
-
pidzse4
aktív tag
Itt is van egy video http://www.youtube.com/watch?v=184VhHxMPaM
Szóval nem értem miért nem adnak hozzá olyan utg kábelt.
Az a kérdésem hol tudok olyan UTG kabelt rendelni ami jó hozzá?
-
pidzse4
aktív tag
De mi van ha nem rootolom? Mivel ha rootolom akkor elvész a gari valaki tud segiteni?
itt olvasom másnak is ez a problémája csak nem értek angolul.
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=58277
itt is ha elolvasod másnak is ez a probléma
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdesek__4633601-nexus-7-hez-vettemegy-otg-kabelt-leszedtem-a-nexus-media-importert-amikor-bele
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
válasz assemble #2291 üzenetére
Igen sikerült mostmár megy az egér amikor régen probáltam semmi most már jó viszont nem tudom mi az amiket ide leirtál nem értek ennyire hozzá de rákeresek mi az a progi aztán felrakom.
Az kellene hogy felismerje a pendrivot meg a külső usb vinyot ha ezt meg tudnám csinálni akkor már lenne elég tárhelyem és azt mondhatnám a tablet kiváló.Köszi hogy segitettél remélem meg tudom oldani mások nem találkoztak ilyen hibával csak én szenvedek ezzel?
ez a stickmount csak rootolva lehet de ha rootolom akkor elvész a garancia , borzalmas.
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
Nekem sajnos nem ismeri fel meg a 8 gb pendrivomat semha hozza dugom villog a pen kb 5 sec aztan kesz. Szamit a ntfs vagy a fat 32 rendszer?Az egeret es a billentyüt sikerült egy usb hub segitsegevel mukodtetni de usb pendrivot vagy a usb kulső500gb vinyot nem ismeri fel. Nalamvan csak ez vagy a keszülek nem tudja? Mert ha nalatok felismeri akkor rosz a tabom es viszem vissza ?
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
válasz honfoglalo #2284 üzenetére
Az a baj hogy ennel jobb tabletet ami 7 colos nem talaltam a piacon. Nekem filmnezesre kell foleg meg jatekra. Amihez ugye a tarhely es a gpu cpu a legfontosabb ezert dontottem igy hogy megveszem. Ugy gondoltam majd csak eleg lesz a 27 gb tarhely filmekre jatekokra es szukosen eleg is ,de 64 Gb jobban orultem volna ha lett volna olyan verzio is ebbol. Nem erdekelt volna ha + 20 ezer ft tobbe kerult volna. Mert amugy mindenben tokeletes. Hamar jon a frissites es nem fagy nemakad le hibatlan jo a hang vegre stereo stb... Higyjetek el meg vagyok elegedve csak a tarhely ami keves .
-
pidzse4
aktív tag
Adva ven egy erős hardver 32 gb háttértár ami 27 gb stb.. ful hd kijelző igy filmek nézésére alkalmassá van téve viszont egy Full hd film 1080 p kb 14 gb jobb vagyis ilyen kicsi háttértárat bele rakni szerintem vicc. legalább 64 gb kéne hogy legyen benne hogy érdemes legyen a 1920 felbontás.
Én ugy gondolom ha én ilyen hardverrel megcsinálnék egy tabot akkor abba raknék tárhelyet legalább 64 gb és 64 gb bővitő helyet micro sd nek hogy a felhasználó tudjon filmeket felmásolni full hd minőségben.
Azt veszem észre nagyon védidek ezt a terméket pedig annyira nem jó. Nem átgondolt amgy meg ha 32 gb tárhellyel 80 ezer akkor kb 64 gb tárhellyel lenne mondjuk 100.000 én azt is megvenném és aki nek van pénze ö is megvenné . Szerintem nem ezzel van a baj csak még most nem dobhatják piacra a 64 gb tárhellyel rendelkező modelleket csak 2014 ben hiszen ez egy üzet nem a felhasználokat nézik hanem csak a pénzt .
Jövőre tuti 64 gb lesz szerelve és valószinüleg már lesz hozzá micro sd bővitőhely is .
ha jövőre kijön a jobbik ezt eladom és veszek jobbat . amugy a minőséggel nincs gondom csak nem átgondolt a termék.
-
pidzse4
aktív tag
válasz darkpower #2276 üzenetére
Én utánna olvastam ! Viszont erről nem olvastam sehol . a másik meg ugy gondoltam ha már ennyibe kerül és ilyen márka akkor már ezt beleépitik de tévedtem Nem érdemes ennyit költeni mert még az ilyen márkás leguljabb tabok is hiányosak . Amugy minden tökéletes rajta kivéve hogy usb keresztül nem tudok rákötni pendrivot és még egeret sem se klaviaturát mint az acer 10 tabletemre . Elég nagy hiényosság ez szerintem hiszen más cégek ezt alapból belerakják a másik meg hogy még bőviteni sem lehet a memoriát nincs még micros sd bővitőhely sem nem értem miért rontják igy el . Egy noname 30 ezer ft 7 tab is bővithető micros sd vel 32 gb ig de ez 80 ezerért nem csalódás sajnos. Többet vártam akkor is ha ti nem. nem vagyok elfogult nem vagyok márkabuzi de azért az asus igazán odafigyelhetet volna mikor kiad egy csucsmodelt akkor ezeket a hiányosságokat nem kellene javitania az elöző verzióhoz képest?
-
pidzse4
aktív tag
Sziasztok nálatok se lehet usbröl pendrivot radugni? Mert nekem nem lehet sajna hiaba dugom be az atalakitot nem ismeri fel a pendrivot. Vagy hibas a keszulekem? Vagy 80 ezerert nem raktak bele ? A haveromnak csak 50 ezer ft volt a 7 tablete de az meg is tudja az usb pendrivotkezelni es mini hdmi is ez meg 80 ezerert nem tud semmit sem kezelni borzalmas . van benne 32 Gb memoria amibol 27 elerheto azt annyi se usb pendrivot nem tudok rakotni se usb kulső vinyot eleg gagyi ennyi penzert tobbet vartam.
-
pidzse4
aktív tag
Vegre megvettem nagyon jo es frissitettem is 4.4 re . Nekem nagyon bejön. Megérte megvenni. Semmi bajom sincs vele. Nem is ertem minek rootoljatok igy is nagyon gyors minek azt huzni igy is minden megy rajta tokeletesen.
-
pidzse4
aktív tag
válasz darkpower #2185 üzenetére
Köszönöm a válaszokat nagyon rendesek vagytok. Viszont tényleg jo lenne ha valaki ezt le tudná tesztelni hiszen csak ugy tudnánk biztosat mondani a termékről. Aztán lehet tényleg jó és nem bánnám meg ha megveszem. persze én is félek hiszen nem ismerem sőt senki nem ismeri .
-
pidzse4
aktív tag
válasz thomasa #2181 üzenetére
van benne igazság amit mondasz csak ugy lehet megtudni az igazat ha megveszed és leteszteled máshogy nem de ehez meg kell venni Ez a 22 csapdája Viszont 8 napon belül vissza lehet küldeni
Lehet megveszem aztán letesztelem és felrakok egy videot a youtubra ugy mások is láthatják mire képes a FlexCom Tablet 3G .
-
pidzse4
aktív tag
nem tudjátok letesztelni a FlexCom Tablet 3G csak adnak a mobilarénának egy teszt darabot és akkor legalább le lehetne tesztelni van ilyen lehetőség csináltok ilyet?
-
pidzse4
aktív tag
-
pidzse4
aktív tag
igazatok lehet , bár én most hivtam fel őket az mondták a kicsi az olcsobbik az bővithető de a 50000 model az nem.
Abban is igazatok van hogy régebbi a android 4.2.2 de azért nem olyan régi.
az a baj hogy sehol nem találtam róla videót igy összahasonlitani nem tudom .Viszont a 13 megapixele kamera az azért szerintem nagyon ott van és 2 gb rom is van benne meg 16 GB belső mem ami átlagosnak mondható de még vaku is van benne és 3G.
És azt mondta a srác hogy nagyon szép képeket csinál és a kijelzője is nagyon szép igaz most kerültek a piacra és ezt is kinában gyártják de ma már mindent ott gyártanak.A sebessége igaz elmarad a nexus 7 2013 től de azért nem lassu 13000 pont azért nem kevés szerintem egész jó pl az asus hd 7 is ugyan olyan gyors ha jol tudom és azon csak 5 megapixeles a kamera és vaku sincs.
az aksija meg azt irják 10 orát bir kb annyit mint a asus hd 7 tablet.
Szerintem a Asus MeMo Pad HD 7 jobv ez a FlexCom Tablet 3G viszont elmarad a asus nexus 7 2013 tól ugye szóval valahol a kettő között van vagy nem? Akkor melyiket kéne megvenni áá nem tudom.
ki mit gondol erről.
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
Sziasztok
Nemrég találtam rá az árukereső oldalon. erre a 7 tabletre ami szerintem kenterbe veri a nexus 7 2013 tabletet bár igaz csak 13000 pontot ér el az antutu tesztben de 13 megapixeles kamera van hátul és vakus elöl majdnem 5 megapixeles a kamerája + 4 cpu 1.2 Ghz , 2 Gb ROM , a belső mem 16 Gb és bővithető 32 GB micro sd vel a képfelbontása pedig 1280 ami szerintem tökéletes az aksija 10 orát bir 3800 as, ti mit szoltok? nemtudom hogy melyiket érdemesebb megvenni ? tanácsot kérek mert tanácstalan vagyok és jön a karácsony.
Ráadásul csak 54.990 ft szóval joval olcsobb mint a nexus 7 2013. ami ugye 75000 vagy több.
Itt a link. http://tabbolt.hu/m776-fekete/
Segitsetek már mert tényleg nem tudom mit vegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest