- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Abysmal #1673 üzenetére
A konkret apptol is fugg hogy hogy kezeli azt hogy atvaltasz valami masra, sok app ilyenkor reflexbol felszabaditja a memoriajat.
Nem tudom milyen felbontast hasznal, de igen, nyilvan a jatekon mulik hogy mennyire reces, hasznalhatna elsimitast is ha akar, stb, persze kerdes milyen sebesseggel.
Altalaban OTA frissitesnel megmaradnak a dolgok, de en biztosan "tisztan" raknam fel factory image-bol (es elotte manualisan elmentem ami kell), ugy a legbiztosabb. Az valtozo hogy ugyanazzal tudod-e rootolni mint elozoleg, erdemes utanaolvasni majd pl Chainfire oldalan.
Van reklamblokkolo app (ami effektive letiltja oket a netrol), ehhez root kell es szerintem nincs is fent a play store-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Peugeot, Citroën topik
- Total Commander
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest