Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Abysmal #1673 üzenetére
A konkret apptol is fugg hogy hogy kezeli azt hogy atvaltasz valami masra, sok app ilyenkor reflexbol felszabaditja a memoriajat.
Nem tudom milyen felbontast hasznal, de igen, nyilvan a jatekon mulik hogy mennyire reces, hasznalhatna elsimitast is ha akar, stb, persze kerdes milyen sebesseggel.
Altalaban OTA frissitesnel megmaradnak a dolgok, de en biztosan "tisztan" raknam fel factory image-bol (es elotte manualisan elmentem ami kell), ugy a legbiztosabb. Az valtozo hogy ugyanazzal tudod-e rootolni mint elozoleg, erdemes utanaolvasni majd pl Chainfire oldalan.
Van reklamblokkolo app (ami effektive letiltja oket a netrol), ehhez root kell es szerintem nincs is fent a play store-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nehéz belekötni az új Nexus táblagépbe: a hét hüvelykes tablet Full HD felbontást, vezeték nélküli töltést, remek adatkommunikációs képességeket és korrekt hardvert kínál kedvező ár mellett.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest