Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Olvasom is!
-
Totis
aktív tag
Ez a nyomkodásnál elszíneződés a GhooTab 7000-nél volt jellemző. mondjuk ott elég duván el tudott színeződni. Gondolom a hátlap nem kapott elegendő merevítést. Lehet a következő szériába már javítják.
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
félisten
Ár/teljesítmény arányt figyelembe véve minden más készülék egy vicc. Főleg az ipad mini.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Picike8
aktív tag
Jó cucc, de az előző jobban lenyűgözött.
-
törölt tag
Jó kis tablet, de nem fogom lecserélni egyelőre az első generációs 7-et
-
babkukta
senior tag
Mi bajod van a 85 ezerrel??? Egyet se kapsz ennyiért... ok, az más tészta h kint 55 ezer ft körül van, dehát ez Magyarország..
Egyébként meg várható volt h a kamja nem a legjobb lesz. Könyörgöm, ez egy Tablet... habár a mai technikát nézve 1-2 év, és erre is jönnek a 14 meg 40 MP-es kamerák... a Mobillal is így voltunk először, h jajj minek, ki fényképez vele, aztán most meg hol járunk.
Viszont arra bőven elég, h ha hirtelenbe látunk vmit, és csak ez van kéznél, akkor lekapjuk. Láttam már sokkal borzasztóbb képeket isÜdvözlettel, Tibi
-
satz18
őstag
Nálam eddig ez az etalon. Ha nem sajnálnék kiadni egy csomó pénzt arra, hogy legyen még egy, kissé nagyobbra nőtt telefonom, amivel ráadásul nem is lehet telefonálni, akkor erre ruháznék be. Lehet egy elsőgenesre használtan majd később még befizetek, ha ez lenyomja az árakat.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Lacces
őstag
4. oldalon hiba:
"Adatkommunikációs szempontból remek a Nexus 8 teljesítménye, szinte minden manapság menő szabványt ismer."
8-as helyett 7-es kell a "Nexus" szó után.[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
Remek kis cucc, ha szeretnem a tabokat csak ilyet vennek
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
NoMagix
addikt
Tényleg jó lett a ketyere!
Az nem tetszik és nem értem, miért a hátlapra rakják a hangszórókat! -
kengyel
nagyúr
Nagyon ütős kis gépet raktak össze. Várok a sim kártyás változat árával hogy kicsit csökkenjen, és benevezek egyre
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
student
őstag
jó lesz ez nekem refurbishedbe is 50-60ér
-
Maxentius
addikt
Frankó gép, már csak a GSM-telefonálás hiányzik belőle (ja bocs, arra ott a Fonepad).
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
oliwire
őstag
Nagyon bekeményített a Google. Nagyon korrekt gépeket ad nagyon korrekt áron. Főleg, hogy a tegnapi egyik hír is az volt, hogy néhány országban, ahol lehet play store - ból rendelni, a nexus 4 hatalmas akcióban van.
-
blade zte
őstag
"APQ8064 Pro lapkakészlet, mely Qualcomm gyártmányú, a Snapdragon 600 családba tartozik."
Snapdragon s4 család.
Oppo find 7 astro black
-
gabesszg
aktív tag
Én is beállnék a sorba, hogy jó de mégse cserélném le a régit az újra (én személy szerint nem tudnám kihasználni az újdonságokat nagyon, meg én nálam akkor lenne nyerő ez a készülék, ha kb hasonló méretű kávával rendelkezne mint pl s 4 mert az már haladás lenne )
-
szponzor
senior tag
Nagyon jó gép, már én is nézem, hogy hol és mennyiért lehetne beszerezni. Elvileg sufni GSM-ek is játszanak, mert az Asus intézi a garanciát az összes gépnél, ugye?
-
Kyller
senior tag
Egyébként használva van sok előnye a nagyobb kávának, pl. nem nyúlsz bele véletlenül a kijelzőbe, jobb a fogása landscape módba, játszani is jobb így, vagy filmet nézni. Nekem egyáltalán nem zavaró, sőt én nagyon szeretem hogy bárhogy megfoghatom
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
ribery22
tag
Úgy látom az Asus is beszállt a magyarul furán hangzó/íródó nevű fejlesztések gyártói közé Cingo mobile névvel.
Egyébként tetszik a gép, szívesen venném is, de az eszem tudja, hogy nem kell rá lecserélni a "régit".
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
barii86
tag
Enyem nem. Ismerosoke sem
-
Crydan
senior tag
Adatkommunikációs szempontból remek a Nexus 8 teljesítménye, szinte minden manapság menő szabványt ismer.
Ejha!Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
r3dsnake
nagyúr
Alapból furán néz ki a widescreen képernyő miatt, de ez a nyújtott forma különösen csúnya a keskeny kijelzővel.
-
tjb007
nagyúr
"az új táblagép lelke az APQ8064 Pro lapkakészlet, mely Qualcomm gyártmányú, a Snapdragon 600 családba tartozik"
Először is olyan nem létezik, hogy APQ8064 Pro. Van APQ8064, ami Snapdragon S4 Pro családba tartozik, és van APQ8064T, ami a Snapdragon 600 családba tartozik. Mivel előbbi már nincsen gyártásban, ezért lényegében az új Nexus 7-ben a Snapdragon 600-as APQ8060T található meg, csak úgy kifele más lett kommunikálva.
Tehát röviden: az új Nexus 7-ben az APQ8064T található meg.(#29) vicze1
Ha azt mondom, hogy annak a számnak nem az a jelentése mint amit Anandék tulajdonítanak hozzá elhiszed ?
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Hát... Nem is APQ8064T, mert annak 533 a memória sávszélessége, ennek meg 1600, és 1,5-n jár 1,9 helyett.
Frankenstein egy szerzet na, de sokkal inkább S600 egyértelműen.Szek: Elhiszem persze, ha jól emlékszek az a modem típusát szokta jelölni, de mivel ebben épp nincs, így nem tudom.
Minden esetre mindenképp egy olyan modell, ami nem igazán doksizott.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dr.Anonymus #35 üzenetére
Több hír is lejött róla (nem itt, de lehet, hogy itt is) hogy ez a proci lényegében egy underclockolt s600. Az s600 viszont 1,7GHz-től kezdődik, ez meg 1,5-ön megy.
(s4 pro: lpddr2 ram, krait 200 magok, nexus 7: ddr3l ram, krait 300 magok)
[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
Így kell egy Tabletet összerakni. Jó teszt lett.
-
veterán
Rosszul lett kommunikálva, és ugye az órajel is azt bizonyította, hogy az az S4 dübörög benne, ami a Nexus4-ben is megtalálható. De itt másról van szó. Ez egy teljes értékű S600 csökkentett órajelen.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
azopi74
addikt
Google: snapdagon wiki
-
törölt tag
Wikipedia alapján az s600-ban ( ami pl. htc one-ban is megtalálható, tehát ami "hivatalosan" is s600) is dual-channel lpddr3 mem van 533MHz-en, tehát ilyen szempontból, ez még jobb is?
(#41) Dr.Anonymus Lehet, hogyha s600-nak kommunikálják le, akkor meg háborgás lett volna, hogy vissza van fojtva a proci teljesítménye
[ Szerkesztve ]
-
ev3nS74R
csendes tag
Kollégámnak az elöző Nexus7-es van, engem már az is teljesen meggyőzött.
Erről is csak jó kritikákat olvasok.Quake Champions | ITSEC | Dublin
-
törölt tag
Jó ez így, ahogy van. Megtapiznék egyet
-
tjb007
nagyúr
Egy része bárki számára elérhető a neten, ami meg nem, azt találd ki honnan
(#36) Jason19
"(s4 pro: lpddr2 ram, krait 200 magok, nexus 7: ddr3l ram, krait 300 magok)"
Az a Krait 200 csak simán Krait. Amikor be lett vezetve az APQ8064 még sehol sem voltak ezek a külön jelölések.
(#39) azopi74
A hiteles forrás
-
Dr.Anonymus
addikt
sajnos az újabb játékoknak még a normál órajeles s600as is kevés
"On Android, Airborne offers visual settings, ranging from Very Low, Low, Medium and High. The High mode is what is used in the official screenshots and trailers and has those lens flare effects and motion blur. Even the HTC One with its Snapdragon 600 cannot run the game smoothly at that setting"
asphalt8 reviewa madfingert meg az nvidia pénzeli, így a deadtrigger2 max effektjeit megint csak a tegra4es fogja tudni vinni, függetlenül attól, hogy tényleg elbírná-e más processzor-e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest