- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
Kicsit drágának találom. Persze ez relatív. Amivel szemezek az az ASUS Fonepad. ~60e-ért nekem megfelelne. Most azon gondolkodom, hogy kellene-e nekem tablet. Előtte egy Huawei S7 Slim-em volt. Már bánom, hogy eladtam. Amire nekem kellett, arra tökéletes volt. Egyébként a forma kicsit arra hajaz az új Nexus.
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
babkukta
senior tag
Mi bajod van a 85 ezerrel??? Egyet se kapsz ennyiért... ok, az más tészta h kint 55 ezer ft körül van, dehát ez Magyarország..
Egyébként meg várható volt h a kamja nem a legjobb lesz. Könyörgöm, ez egy Tablet... habár a mai technikát nézve 1-2 év, és erre is jönnek a 14 meg 40 MP-es kamerák... a Mobillal is így voltunk először, h jajj minek, ki fényképez vele, aztán most meg hol járunk.
Viszont arra bőven elég, h ha hirtelenbe látunk vmit, és csak ez van kéznél, akkor lekapjuk. Láttam már sokkal borzasztóbb képeket isÜdvözlettel, Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest