- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Dell notebook topic
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totis
aktív tag
Kicsit drágának találom. Persze ez relatív. Amivel szemezek az az ASUS Fonepad. ~60e-ért nekem megfelelne. Most azon gondolkodom, hogy kellene-e nekem tablet. Előtte egy Huawei S7 Slim-em volt. Már bánom, hogy eladtam. Amire nekem kellett, arra tökéletes volt. Egyébként a forma kicsit arra hajaz az új Nexus.
-
babkukta
senior tag
Mi bajod van a 85 ezerrel??? Egyet se kapsz ennyiért... ok, az más tészta h kint 55 ezer ft körül van, dehát ez Magyarország..
Egyébként meg várható volt h a kamja nem a legjobb lesz. Könyörgöm, ez egy Tablet... habár a mai technikát nézve 1-2 év, és erre is jönnek a 14 meg 40 MP-es kamerák... a Mobillal is így voltunk először, h jajj minek, ki fényképez vele, aztán most meg hol járunk.
Viszont arra bőven elég, h ha hirtelenbe látunk vmit, és csak ez van kéznél, akkor lekapjuk. Láttam már sokkal borzasztóbb képeket is
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest