- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Hátha valakinek van tapasztalata mindkettővel, ezért leírom mi a nagy dilemma, Nexus 5X, vagy LG G4 legyen a következő telefonom? Főleg netezek, néha fényképezek, nem játszok.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Gaabor80 #1098 üzenetére
Én a 2GB ramtól félek. Most Oneplus One-t használok és 15 nyitott chrome oldal, youtube, anyámtyúkja megy egyszerre szépen. A Oneplus-t egyedül a kamera miatt akarom lecserélni, a rendszere tökéletes lenne. A Nexus úgy nézem sokat javult kamerában, tehát ezt a követelményt teljesítené, árban olcsóbb, mint a G4 kb 30k-val. Nem tudom lehet alszok rá még párat.
-
diegho
nagyúr
16-oson mennyi a szabad hely? Jelenleg a 64GB-os Oneplus-on nem bírok 4GB-nál többet foglalni, pedig fényképeztem és videóztam is.
Szerintetek Expansys-ról vegyem 1 év garival 104k a kezembe adva, vagy 110k mobilkereskedes.hu 24 hó garival? -
diegho
nagyúr
válasz majdnemkocka #1114 üzenetére
Nem keverem, Expansysból lehet olcsóbban is vásárolni. 118k a 32es a kezembe adva, 104k a 16os. Expansysból már vásároltam korábban is.
-
diegho
nagyúr
Ezt a boltot ismeri valaki? 96k az 5x náluk fehérben.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz DeathAdder #1169 üzenetére
Csinálj fr-t és jó lesz.
-
diegho
nagyúr
válasz DeathAdder #1183 üzenetére
Formázd újra az akksit, hátha az a baja.
-
diegho
nagyúr
válasz DeathAdder #1191 üzenetére
Oneplus One topikban olvastam egyszer erről. Keress rá, hátha meglesz.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok 7.0-al?
Sebesség? Multitasking? SOT? Jött esetleg valamilyen bug?Ha normális helyen veszem meg (mobilkereskedes.hu, partnero, nextel) és LG-nél beregisztrálom, akkor 24 hó garancia lesz rá?
-
diegho
nagyúr
Ez biztatóan hangzik. A 16-ost néztem, 32 felesleges nekem.
-
diegho
nagyúr
Most is nagyokat lövök és összesen 2GB-ot foglalok. Eddig egyik telefonomon sem sikerült 5GB-nál több helyet elfoglalni, csak böngészek, email, youtube és néha pár fotó. Mondjuk úgy látom mobilkereskedes-nél csak kék 32-es van most. Kékben mennyire néz ki jól? dBrand skint biztosan tennék rá, mert tok nélkül használnám.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Partnero-t azért írtam, mert még a Moto G szériánál is őket ajánlották, de úgy látom számla nincs, az már nekem nem jó. Mobilcorner-t néztem, áfa nem érdekel, nem vagyok áfa körös, viszont le tudom írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest