- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majdnemkocka
tag
Kevered a kettőt, 104eFt-ért a mobilkereskedes adja 1 év garival. 110eFt-ért mindkét helyen ugyanazt az 1+1 évet kapod(jótállás+szavatosság, részletek a GYIKben). Az MK mellett szólhat, hogy Bp-n ingyen kiviszik és ha elromlik, a Garancsia Plusz szolgáltatásuk keretben elviszik és visszaviszik. Az Expansysnál van szállítási díj, cserébe ők az Expansys.
Én a 32GB-s modellt veszem meg 1-2 napon belül (a mostani telefonomban is 32BG-s SD va és néha ki van használva (filmek, térképek, ha utazok), ott az Expansys olcsóbb (125eFt vs 128eFt) és mivel mással együtt rendelek, a postaköltség is alacsonyabb.A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
veterán
Csapj le rá személyes átvétellel. Ha a fekete jobban tetszik, akkor akár cserélhetünk is.
Tartok tőle, hogy kamu dumával jönnek, hogy ez most nincs, vegyed inkább a drágábbat, ne legyen igazam!Ma vettem gyorsan egy Nillkin tokot. Szo-szo... leejtéskor védje a kijelzőt.
(Nem reklám, ténymegállapítás. Ennyi pénzt megért, többet nem.)
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Teljesen megbízható, tőle van N9, nem volt 24óra a rendelés és átvétel között...
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
randras_83
addikt
pont akartam írni, hogy opo 90k a 64GB, de szerintem nem éri meg a 16GB-osat megvenni, főleg, hogy a 32Gb nem sokkal drágább, és lehet most elég a tárhely, de csak egyszer fuss ki belőle, pont amikor valami fontos dolog miatt kellene, hogy legyen, na akkor fogod szídni a világot/telefont/magad.
https://www.flickr.com/randras83/
-
zzola
titán
Az ÁFA csaló partnero mióta normális hely? Szép üzlet...
[ Szerkesztve ]
-
viger
tag
Multitasking sztem sokkal jobb lett! Kb kétszer annyi programot tudok memóriában tartani mint eddig. Meglepődtem rajta. Nem kell bika játékokra gondolni.
Sebességen nem látok érezhető változást. MM alatt is jó volt a telefon sebessége nekem.
Akku idő véleményem szerint sokkal jobb lett. Mind a SOT, mind kikapcsolt kijelzőnél tapasztalható készenléti merülés.
Én tegnap felettem Franco R17-es kernelét. Ezzel még jobb lett a készenléti merülés.
Buggal vagy bármiféle hibával nem találkoztam még. Néhány program kifagy, de ez nem a nougat hibája. Még nincsenek átírva erre a rendszerre a programok.
Egyelőre ennyi a tapasztalat.[ Szerkesztve ]
Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
Hunter2
addikt
olvasgasd az árukeresőn az értékeléseket utána sokkal könnyebb lesz a döntés.
Lesz egy csomó aki amiatt anyáz hogy nincs is készleten ami az oldalukon kint van, ezeket nem kell figyelembe venni mert egy webshopnál majdnem minden külső raktárról( értsd nagykerből tehát nekik is le kell rendelni) van. A készlet meg folyamatosan változik, akár napjában többször is.
viszont a többiből le tudsz vonni következtetést.
Az én tapasztalatom az hogy a mobilkereskedes.hu-n semmi értelme a +1év forgalmazói gart./futárgart kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest