Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
Persze, nincs is semmi bajom azzal hogy az LG-nél kell garanciáztatni, maximálisan megbízok bennük.
Itt a gondot a debreceni szervizközpont hozzáállása jelentette számomra. Szerintem sem lesz semmi gond.
Csak egyszerűen itt Debrecenben / Kelet-Magyarországon úgy tűnik mintha teljesen más szabályok vonatkoznának a termékek garanciáztatására, és ez eléggé elszomorító. Persze sok helyen látok felzárkózást,
de nagyon sok helyen pont ugyanezt a mentalitást tapasztalom ha gondom van. -
csakany2001
senior tag
A1 valóban nagyon egyben van, a kamera sem annyira vészes.
Bár nálam a befutó a Moto G5 Plus lesz vagy annak utódja.(jobb kamera, 5,2", előlapi ujjlenyomatolvasó)
5,2" nálam a határ, több 5,5"-os telefont is megnéztem és az már számomra nagy.(Q6-t ne vegyük ide, az más kategória) -
vacs
veterán
Szerintem félre értettetek, NEM akarok én N5-ről N5X-re váltani, lassan négy éve van meg, de mai napig imádom a Nexus 5-öt (az aksi és a kamera a gyenge pontja)!
Barátnőmnek van N5X, neki bőven elég.
Én jövőre tervezek váltani, valami stock android telefonra (OnePlus/Motorola/Xiaomi android one)!
-
bl4ze
veterán
Sajnos igazad volt... A Viber megint visszajött , mint háttérben futó alkalmazás, és sajnos mellé a Light Manager is látszik.
Ez a fránya Oreo 8.0 missed calls-nál megint nem villog, így tehettem fel a Light Manager-t.
Komolyan nem értem : 7.1.2 alatt már villogott pirosan a led, ha nem fogadott hívás volt - most megint semmi. -
-
QbHead
aktív tag
Sokkal de sokkal pattogósabb mint az 5x,nagyon jót tesz az a 4gb RAM. Akármennyi alkalmazás volt megnyitva bármikor visszamegyek a legutoljára megnyitottra mindig be van töltve a memóriába és ugyan onnan folytatja
Melegedést ez a telefon még nem látott. Akármit csinálok rajta kézmelegnél melegebb sosem lesz!
Kamera? Hát igen gyengébb. A videónál a hangfelvétel egyenesen pocsék. Lehet vele jó képet csinálni, igazából teljesen jó a kamera, csak az 5x-hez képest gyenge szegény.Csúszós az 5x-hez képest, az ujjlenyomat olvasó sokkal gyorsabb, akku mint látható brutális. Nagyon jó kézben fogni, jó ankerekített üveg, szépen össze van rakva a telefon. Kicsit nagynak tűnik 5x után, majd 1cm-rel nagyobb minden irányban. Ja és a legjobb hogy ugyan az a tiszta android élményem van mint 5x-en
Ár/érték aránya nagyon jó! 65000ft-ért vettem eustock-ról -
brownus
veterán
viccet félretéve, tök praktikus..
-
Igen, hogy mentette-e? FR előtt / után, az igazából mindegy.
Ha van dátum, akkor biztosan mentette.
Nálam mindenhol van friss dátum, fotót szombaton készítettem legutóbb, ott a szombati dátum van. Kivétel az SMS, ott azt írja, hogy "várakozás a biztonsági mentésre" - és ezt írja mindig.
-
Sonex79
aktív tag
-
bl4ze
veterán
8.0 OTA frissítés, a korábbi 7.1.2 is OTA volt - a telefon 1 éves
Szerintetek érdemes egy full FR ha az akku nagyon gyatra lett 8.0 óta ??
Segíthet, javíthat egy FR a SOT-on ??? A rendszer gyors, nem lassú semmi gondom vele, BT hiba sincsen nálam csak az akku romlott drasztikusan.........
-
Szoszo94
őstag
Tökig. Viszont ha van felhőbe mentés az alkalmazásokról és hasonló dolgokról, akkor utána magától letölt és beállítások majdnem mindent úgy, ahogy előtte volt. Nekem 95 alkalmazást húzott le az FR után
Amik nem maradnak meg, azok az alkalmazások beállításai (pl OTP Direkten újra be kell állítani a telefont, Steam úgyszintén, egyedül a felhőmentést támogató játékok adatai lesznek még reset után).Viszont háttérkép, személyes beállítások stb nálam maradtak - azaz visszaállította
-
13128814
tag
Igen, ez is felmerült, de annyira idegen számomra, hogy a nagy nyilvánosság előtt legyen.
Ettől függetlenül tuti, hogy ez a legpraktikusabb - sajnos.
Úgyhogy még adok egy esélyt a közösségnek, hátha van alternatíva.
Már arra is gondoltam, hogy a rövidnadrág zsebét zárhatóvá teszem, mondjuk egy biztosító tű segítségével.
-
bl4ze
veterán
Akkor most mit csináltál végül ?
Felment a végleges a Beta-ra, majd online kiléptél a Beta-ból? Nem akart gyalulni ?
Én még töltöm az akksit, nem raktam fel még a véglegest.Kérlek,írd le hogyan csináltad, hogy ne akarjon gyalulni, mert az most nekem sem hiányzik, reggel indulok külföldre, kell a belakott telefonom
Thx !
-
PrometheusX
aktív tag
-
PrometheusX
aktív tag
Nekem ilyen gondom sose volt, most is egy ilyen kábellel töltöttem a telefont a laptopom dokkolójának 2.0-ás portjáról. Szépen feltöltötte 100%-ra, csak ugye kicsit lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest