Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabor80
aktív tag
miért tartja ébren a telót az android op rendszer már napok óta? Az aksi 32% zabálta le
-
pantomimes
aktív tag
válasz
mrThomi #2892 üzenetére
Nekem fekete van és nálam is van ilyesmi gond, nálam inkább foltnak tűnik, mintha lekopna róla a műanyag mattabb réteg és fényesebb lesz. Ez szerintem nem tisztítható, itt egy megoldás van, veszünk másik hátlapot. Én már ezzel a gondolattal élek együtt egy ideje, már csak az a kérdés van-e értelme megvenni most, vagy inkább majd csak akkor ha eladom, mert úgyis tokot hordok.
-
mrThomi
addikt
Akinek elszíneződési problémái vannak a fehér modell esetében, próbálta már körömlakk lemosóval ? Nekem anno egy sgs2 Silikon tok hátlapjárol hozta le könnyedén a barnás, sárgás elszíneződést !
-
Eyesis
őstag
válasz
TaylorPro #2876 üzenetére
Bakker itt vannak jó cuccok.
Te mikor akarsz rendelni? Ez vámolós áfázós, vagy EU-s bolt?Ezeket néztem ki:
BlitzWolf® USB Type-C to Micro USB Adapter http://www.banggood.com/BlitzWolf-USB-Type-C-to-Micro-USB-Adapter-Type-C-Male-to-Micro-USB-Female-Convert-Connector-p-1026317.html
BlitzWolf® BW-MH3 Stainless Steel Reinforced Magnetic Car Air Vent Universal Phone Holder http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-MH3-Stainless-Steel-Reinforced-Magnetic-Car-Air-Vent-Universal-Phone-Holder-p-1048468.html
BlitzWolf® Quick Charge QC 2.0 BW-C6 30W Two Port USB Car Charger http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-C6-30W-Quick-Charge-QC-2_0-Two-Port-USB-Car-Charger-for-Samsung-p-1023850.html
BlitzWolf® 2.4A USB Type-C Reversible Braided Data Cable 6.56ft/2m USB 2.0 A Male to USB 3.1 Type-C Male http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_4A-USB-Type-C-Reversible-Braided-Data-Cable-6_56ft2m-USB-2_0-A-Male-to-USB-3_1-Type-C-p-1015831.html
-
agabe
addikt
Sim csere megvolt.
A térerő a régi simmel kint, meg bent westenben is kb fullon volt amikor csak ránéztem...sebaj új sim, ugyanúgy full volt, de az úton vissza a kocsiba direkt hagytam hagy menjen google maps, és látszott, hogy ingadozik a térerő...ez nem is gond, mert miért ne, de ahogy bejöttem az irodába most is ahogy hever a teló váltakozik kb 20 -100% között.
Normális ez ? Nem igazán vettem észre hasonlót utóbbi pár évebn, hacsak nem mert nem néztem, de ma volt több nem fogadott hívásértesítésem is ami meg nem szokott lenni. -
Sonex79
aktív tag
válasz
tomboy0013 #2886 üzenetére
Miért nem viszed el inkább egy GSM szervizbe? Lehet jobban járnál.
-
agabe
addikt
Na beszerezetem (utso darab volt) budget költségvetés van most volt ezért csak 16gigást (más nem is nagyon van épp normális áron).
Alap dolgokat néztem csak rajta, müxik jól...de a sim kártyámat az elején egyáltalán nem akarta elfogadni, aztán utána igen, de néha kihagy a szolgáltatás (nem érzékeli a kártyát), néha meg csak ugrál a térerő full és 10% között,
Volt már hívás ami emiatt nem jött meg, és csak értesítést kaptam később amikor volt térerő.
Boltban kipróbáltam, akkor az enyémet egyáltalán nem akarta még (de az is lehet, hogy csak a biztonsági kód és a simlock keveredett hirtelen) és a boltosét elfogadta emiatt gyanakodok a saját sim kártyámra, de eddig minden más telefonban (droid, szifon, windows phone) ment rendesen, tegnap I6S-ben is még ..azóta egy 4S-ben (kerettel persze), és 4S-be visszarakva hibátlan.
Lehet ez sim hiba ? -
cuebler
senior tag
válasz
tomboy0013 #2877 üzenetére
ezt a bizbaz szövetet, ami a laptopban van kiszállításkor a billentyűzet és a képernyő között... biztos van neve is, de nem t'om
-
tomboy0013
veterán
Ha leszedem a hátlapot mert ki akarom kicsit tömni a recsegés megszüntetése miatt mindegy mit rakok oda? Gondolok itt sima lapra, zsebkendőre, vagy akár vattára. Hosszú távon nem lehet egyikből sem gond (mivel ugye érintkezik belső komponenssel) ? Vagy ha igen mit javasoltok?
-
agabe
addikt
Ez az adapter tetszik.
Holnap tervezek venni egy telot (meglatjuk mennyire lesz a hirdetett arakon), de adapter az nem lesz hozza...nincs folosleges ?
A boltok ahol neznem a telot :XXL gsm :
nem irtak jot rola akik ott akartak venni es a forumba vannak, allitolag azsiai verziot akarnak annyiert adni amennyi a legocsobb ar, es a normal meg persze dragabb...amde most az oldalukon azt latom, hogy [H791-es] ami kaphato, es az eu-s, bar raktarkeszlet infot nem irnak. Ha nem eu-s akkor nem 791-es.Mobilcorner:
A honlap szerint H791-es, van is raktaron elvileg afas arat irnak ki, de masnak volt mar tapasztalata aki 0%-os afas szamlat kapott toluk.RBX:
weboldal szerint [van raktaron], kerdes, hogy afas szamlat adnak-e, es iemei szamot rairjak-e ?Vip-phone:
itt is jo ar, kerdes van-e raktaron, szamla, imei.Turbado:
Ez eleg kettos, mert van ez es van ez , de az elso neveben van valami "de" jelzes is...itt azt irjak van raktaron (mindketto fajta), mar csak a szamlakerdes maradVan meg HA-s hirdetes is hasonlo aron ahol pippin80 forumtars hirdet...elvileg olcsogsm nevu bolt(ok) ahol lehet is beloluk akar raktaron, de a szamlkerdes itt is fennal, viszont ezt mar privatban megkerdeztem gondolom holnap valaszol.
Ezeken felul csak dragabbakat talaltam amik nem erdekelnek mar, de ha a fentiek valamelyike rendes afas szamlat ad imei-t rairva es van raktaron valamint atveheto szemelyesen, akkor oda fogok menni.
-
Eyesis
őstag
Na most tudatosult bennem, hogy sem a powerbankom sem az autos toltom nem hasznalhato mar ehhez a telefonhoz... a franc essen bele...
ezeket az összefoglalós kütyüket merre lehet beszerezni? Autós töltő, kábel, .. -
fokukac
nagyúr
nagyszerű ez az áresés, az expansys-on a 32 gigás 97e Ft, a 16 gigás 83 e Ft, kár, hogy nem lehet kapni egy hónapja...
-
cuebler
senior tag
konkrétan ilyenem van. annyira szorosan illeszkedik, hogy kétszer meggondolom, levegyem-e
viszont az usb-c csatlakozó mellett annyira vékony, hogy kicsit szorosabb farmerzsebben hamar beakad és megtörik... erről van szó:a hard case rétegen a kép bal szélén. most nem tudom, az alja vagy a teteje-e, lenn van a kocsiban a garázsban. majd reggel felteszek egy képet róla, ha szükséges.
-
Eyesis
őstag
Sziasztok, tudtok nekem segíteni? Hol lehet venni Spigen Neo Hybrid LG Nexus 5x tokot?
-
-
DeathAdder
veterán
válasz
pantomimes #2854 üzenetére
Az akadást a titkosítás okozza, nálam az M is ilyen volt bekapcsolt titkosítással. Ég és föld a különbség ha ki van kapcsolva
Nem néztem utána mire hivatott pontosan ez a titkosítás (illetve tudom ha full stock akkor a factory resetnél van jelentősége, de ha ellopják akkor már olyan mindegy), de nagyon kár hogy gyárilag vissza van fogva ez által pure droid teljesítménye
-
BeastMode
őstag
válasz
pantomimes #2854 üzenetére
A Low Energy Bluetooth kommunikáció bugos az N-ben.
Nekem is ugyan ezen okból kifolyólag repült a telefonról a Preview, Mi Fit app nem találta meg a Mi Band 1S-t, pedig a rendszer maga felismerte. -
Srácok!
Elég sok napi testmozgás lett előirányozva (1,5 óra). Nem tudok mindennap elmenni konditerembe, stb., majd igyexem gyalogolni, bringázni autó helyett...
Amatőr kérdés, de Ti biztos tudjátok a választ; ha szeretném valamiben követni / rögzíteni a napi testmozgást:
1. arra elég az N5X vagy vegyek mellé fitnesz karpántot?
2. Ha igen, akkor egy Xiaomi Mi Band elég vagy valami komolyabb kell? (Okosórát nem szeretnék, van tisztességes órám, vmi szirszar meg elfér a jobb csuklómon.)
3. Mi az ajánlott applikáció?Köszönöm!
-
pantomimes
aktív tag
válasz
DeathAdder #2839 üzenetére
Én is feltettem, végül időhiány miatt a beta feliratkozás mellett döntöttem. Alapvetően minden rendben működik, nagyon tetszik pl., hogy az értesítési sávból rögtön lehet a mobilnetet kapcsolni, ez nekem mindig vesszőparipám volt. Itt-ott megakad a rendszer, de éppen csak észrevehető.
Egy nagy problémám van, a MI Fit app a MI bandet nem találja meg, így az gyakorlatilag használhatatlan, ezen nagyon gondolkodom, mert fontos lenne. Körbeolvastam a témában, de sajnos még csak workaround sincs, ez van, valamit valamiért
-
WynNyback
tag
Tegnapi cangázáson nem a Google Fit-t használtam követésre hanem az Endomondot. 2 óra 30 percet cangáztam 100%-ról indult az aksi a cangázás végén 85% állt. A múltkor Google Fit-el 100%-ról 4 óra 11 perc követés után 15% állt. Igaz akkor sokat fényképeztem és telefonáltam is közben most ilyen nem volt. De szerintem már ebből is kiolvasható, hogy egyáltalán nem mind1 milyen alkalmazást használunk nagyban befolyásolja a teló aksijának üzemidejét. Pl úgy néz ki az Endomondo takarékosabban bánik az aksival mint a Google Fit. Így aki sportol jobban jár az Endomondo használatával. Gondolom más területen sincs ez másként.
-
TaylorPro
addikt
Jön egy ilyen is.
-
TaylorPro
addikt
válasz
PrometheusX #2847 üzenetére
Amazonról amit limkeltem is. Plusz költség nem volt. Nagyon jó tok vegyétek.
Más: Ezek az micro usb type c átalakítók biztonságosak? Itt is a tesztelt 5 csillagos az ajánlott?
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
TaylorPro #2834 üzenetére
Amazonról rendelted?
Esetleg volt valami plusz költség hozzá?
Én is ezt a tokot akarom megvásárolni, két hét múlva külföldön tartózkodom. Holnap fog megjönni rá az edzett üvegfólia, aztán már csak vigyáznom kell a telefonra hogy ne legyen semmi baja amíg kint meg nem tudom venni a tokot.
-
niof
veterán
Néztem egy disassembly videót, nem biztos, hogy festett... Bár a videón jól látszik, hogy a belseje is kék, de ettől még lehet valami kémiai bevonat is. Legalábbis tapintás alapján nem tudom kizárni. De ha a műanyag színeződik így el, az gázos lehet hosszabb távon. Akár törékennyé is válhat.
-
niof
veterán
Írják a fehérre és a kékre is. Sőt! Állítólag a feketénél is látható valami folt... Nekem kék van, igaz, tokban van szinte az első naptól kezdve, de nálam nincs gond. Amúgy ez szerintem valami bevonat a műanyagon, és nem maga a hátlap színeződik el, hanem a "festék". De nem biztos, kaparászni meg nem akarom.
-
agabe
addikt
Ez a hátlap elszíneződés / kopás (melyik szín mit produkál) mindenkinél előfordul, vagy valami köze lehet a bőr PH értékéhez stb., és valakinél előjön valakinél nem ?
Van gyártási széria ami erre érzékenyebb, vagy mindegyik készülékkel előfordulhat ? -
TOZ
addikt
válasz
tomboy0013 #2840 üzenetére
Expansys vétel esetleg?
Mert akkor még hozzájuk fordulhatnál... -
tomboy0013
veterán
Na leadtam múlt héten a készüléket a hátlap recsegése és sárgulása miatt szervízbe. Ma érte mentem szoftvert frissítettek és visszakaptam ugyanúgy ahogy leadtam mondván, hogy tesztelték több készülékkel együtt és nem tapasztaltak rendellenes működést. Végül is nem volt elég egyértelműen leírva, hogy a hátlap minősége miatt vittem vissza egy 14 napos készüléket... Szerencsétlen bagázs. Több LG terméket biztosan nem veszek, filléres műanyag hátlapon spórolnak mikor egyértelműen minőségileg hibás a készülék. Teljesen hülyének nézik az embert. Nincs kedvem az egész cécóhoz meg fogyasztóvédelemhez, de egyszerűen igényli az LG, hogy ehhez folyamodjak. Semmi gondom nem lenne egyébként ha korrektül járnak el és cserélik a hátlapot vagy a készüléket (mint ahogy Amerikában a Google ilyen esetben teszi) mert tisztában vagyok vele, hogy mindenhol lehet selejt, de ez, hogy hülyének néznek eléggé kihozott a sodromból. Egyébként tetszik a készülék és a rendszer is, de emellett nem tudok szó nélkül elmenni.
-
DeathAdder
veterán
válasz
pantomimes #2831 üzenetére
A hagyományos módszerrel, letöltöttem és fel fastbootból, ami alapból gyalul mindent.
Egyébként azóta egyszer megakadt egy teljesen hülye helyen, amikor lehúztam a statusbart. Biztos vagyok hogy ez a dev. preview sara, mert egy mindennel telehányt TW-s sams se akad meg ott soha
Ja és kétszer a quickpic galéria fc-zett miután kiléptem belőle, de összességében teljesen használható a rendszer -
Vajdy
csendes tag
válasz
pantomimes #2836 üzenetére
Most megy fel a januári. Írok, ha fent a márciusi. Ha csak fele ilyen hangos lesz, már nem vágom földhöz.
-
pantomimes
aktív tag
Szia! Nem tudom frissítésekkel hogy állsz, de a márciusi biztonsági frissítés tartalmazott néhány apróbb javítást is, módosították többek között a rezgést is. (Pontosan nem tudom mit, én nem tapasztaltam nagy különbséget). Nézd meg ha még nem jutottál el odáig, hátha megoldja a problémát.
-
Vajdy
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött meg az 5x-em, és csalódottan tapasztaltam, hogy a rezgő motor nagyon béna hangot ad ki:
https://www.youtube.com/watch?v=f-D93hEoPpA
Ezt meg lehet valahogy szüntetni? Természetesen nem a rezgés kikapcsolásra gondolok.
-
TaylorPro
addikt
Supcase a telón! Csak ajánlani tudom! Egy hét alatt pontosan meg is jött. Jók a kivágások, a gombok nyomáspontja.
-
pantomimes
aktív tag
válasz
DeathAdder #2820 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik! Amikor megjelent és kikerült melyik hónapban mi várható én úgy döntöttem, hogy ha jók a tapasztalatok, akkor május-június környékén bepróbálkozom vele.
Melyik módszerrel tetted fel? Feliratkoztál és OTA-val, vagy imageből? Gondolom factory reset mindenképp hasznos bármelyik módszert is választom.
-
Bukk900
őstag
A Drive-ba feltöltött zenéket melyik zenelejátszó éri el? A Play Zenével nem látom, nincs előfizetésem.
-
niof
veterán
Frissítsétek a Google kamera appját! Belekerükt a lassított felvétel funkció!
-
Sonex79
aktív tag
válasz
DeathAdder #2820 üzenetére
Köszi a beszámolót! Én majd csak az újabb nagy javítás után nézek rá újra. Főverzió számozás amúgy szerintem eddig nem volt részükről következetes, ezt orvosolják, hogy új év, akkor új (fő)szám, nemcsak alábontás (mondhatnám, hogy lenyúlták a szifonosoktól, de ilyet itt nem mondunk
)
A telefon ára most jó ideig ennyi lesz, ha tippelnem kéne. Amúgy én már akkor határoztam el magam, amikor jó olcsó lett (azóta kicsit emelkedett is).
-
DeathAdder
veterán
válasz
Sonex79 #2803 üzenetére
Akkor részemről is egy rövid konklúzió:
Összességében nagyon tetszik, egyedül olyan bug-al találkoztam hogy gyakran eltűnik a százalékos akku jelzés, vagyis visszaáll alapértelmezettre, de tényleg csak ennyi pedig beleraktam 5ó SOT-t tegnap óta.
Az új alkalmazásváltó nagyon bejön, a dizájn is szuper, az osztott képernyőt ahogy a note-nál úgy ennél sem látok benne fantáziát (kivéve a számológép talán, de annak sincs értelme mivel sokkal lassabb és körülményesebb előhívni mint a samsung megoldása amikor is két klikkre megnyílik egy kisebb ablakban a képernyőn)
Tetszenek az új kinézetű mappák, nem akad, nagyon fluid a rendszer, voltam már minden féle romon, de megkockáztatom ez eddig a leggyorsabb és legsimább.Stock MM custom kernellel és kikapcsolt titkosítással is csak nagyon ritkán akadt meg, de ennél szó szerint egy akadással sem találkoztam még eddig. Az ikonok csak nekem tűnnek kisebbnek? pontosabban a third party appok ikonjai, ezt mondjuk nem annyira díjazom, de ez legyen a legkevesebb
Akkuidőt picit jobbnak érzem, noha a kernel erősen teljesítmény orientált beállításokon van.
Memóriafogyasztást én nem figyeltem soha, nálam az operatív memória másodlagos ha nexusról van szó, amire nekem kell (7-8 gyakran használt app) azokat bőven-bőven megtartja a memóriában ha kell egész napon át. Az hogy tegnapelőtt megnéztem a TV műsort és még 3 napig ott tartja memóriában engem kicsit sem érdekelEgyszóval Fantasztikus
Ugyan csak próba gyanánt tettem fel, de egyelőre fent is hagyom, nincs okom visszamenni M-re, de ha mégis így teszek majd leírom a miértjét
A főverzió számozásokat azóta sem értem ICS, JB, és KK is 4.x.x verzió volt, hol ott előbbiekhez képest a KK igen innovatív volt, ahogy később az 5 is, de azóta a 6 és most a leendő 7 inkább lehetett volna 5.x.x minthogy két teljesen új számozást kapjon
Am szépen esik az ára a készüléknek, még jó hogy ültem amikor megláttam a mostani árát ahhoz képest amennyibe decemberbe került, amikor vettem
Lassan de biztosan bestbuy lesz ez a telefon
-
mukisrác
aktív tag
válasz
Gaabor80 #2804 üzenetére
Nekem is ez volt, cefetül ment az ébren tartás, töltési ciklusonként 18-20 óra ébren tartás, ahhhh.
2 sima újraindulás sem segített.
Majd nyomtam egy soft reset-et, vagy mi a túrót, amikor sokáig nyomod a bekapcsoló gombot, újraindulásig.
Azóta nincs ébren tartás (20 óra alatt kb. 30perc) -
cuebler
senior tag
-
A guru
addikt
válasz
PrometheusX #2813 üzenetére
Az én edge+-szomon 58% szabad Ram van droid 6.0.1 alatt egy tisztítás után igaz 4GB-ból
de teljesen gördülekeny a cucc a TW már nem a régi fagyós akadós TW
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
cuebler #2809 üzenetére
Amúgy én meglepődtem azon, hogy a Marshmallow majdnem "üresjárati" RAM fogyasztása 60% volt (az első pár napon, aztán 65%-ig ment fel). Ennyire RAM igényes lenne a Marshmallow Stock Android? Na de akkor mi lesz ha pl. veszünk egy Android M-es Samsung telefont?
A RAM 80%-át fogja üresjáratban használni a rendszer, vagy mi?
1000 óra
nekem is ez a célom most, lehet nem indítom újra a telefont amíg nem érem el a kívánt időtartamot.
-
TaylorPro
addikt
Homogén képnél foltos valakinek a kijelző? Nekem egy picit itt látszik a fórum háttérnél. Diffuzor egyenetlenség ami gyakori ips-nél.
-
cuebler
senior tag
válasz
PrometheusX #2806 üzenetére
-
törölt tag
válasz
pantomimes #2805 üzenetére
Nálam ez a sony-n rendszeresen előfordul, merül mint a tégla pár napig, bármit cisnálok vele, mindig az adnroid OS a fogyasztó.
Aztán egyszercsak helyreáll a rend, magától.(gondolom a Google hegeszt ilyenkor valamit a g. szolgáltatásokon)
-
Gaabor80
aktív tag
válasz
pantomimes #2805 üzenetére
én újraindítottam, majd felraktam tölteni. Azóta van ez állapot
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Mivel lassan már egy hete van meg a telefon, így gondoltam írok egy hozzászólást a fórumba, hogy megosszam veletek milyen tapasztalataim vannak vele kapcsolatban eddig.
S4 Miniről váltottam, két és fél év használat után. Alapvető elvek a következők voltak: rendszeres frissítések; bloatware mentes készülék; ujjlenyomat olvasó. Így döntöttem az 5X mellett, annak ellenére, hogy kicsit nagyobb méretű számomra (eredetileg iPhone 5S / SE lett volna még tervbe véve, de elvetettem az általam használt appok és már csak azért is, mert nem értek egyet az Apple filozófiájával).Külsőre megfogva a telefont tényleg műanyag hatást kelt (azért lehetett volna minőségibb burkolatot használni ugye), de számomra nem okoz gondot, mert kellemes a tapintása és nem érzek folyamatos szorongást, hogyha leejtem, akkor összetörik (persze még bűvészkedek vele hogy egy kézzel bizonyos helyzetekben tudjam kezelni). Hozzá kell tennem, hogy nálam is előjött a hátlap recsegése (az USB töltő felett kicsivel). Még nem zavar (ha rosszabb nem lesz), de megint csak arra tudok referálni ezen a ponton, hogy jobb anyaghasználatot is alkalmazhattak volna az LG-nél. Szerencsére a jövőben tokban szeretném hordani, így remélem nem gond lesz a recsegéssel.
Belsőre pedig nagyon jó hatást kelt a telefon. Szokatlan a Stock Android (főleg Samsung után), de most már tökéletesen belaktam, minden alkalmazás a helyén. A rendszer roppant reszponzív, minden gördülékenyen megnyílik, öröm használni már csak magában a telefont (én nem tapasztaltam semmiféle belassulást / RAM zabálást a rendszerben, stabilan 60-65% RAM van használatban átlagosan 1 nap alatt, 160 óra uptime-mal). Kifejezetten tetszik az ujjlenyomat olvasó (tökéletes helyen van, és nagyon gyors!), és ráadásul az is lehetséges vele, hogy bizonyos alkalmazásokra lokális authentikációt állítsunk be vele (például Telegram).
A kamera is nagyon jó minőségű, nagyon tetszenek a képeket amiket készít. Egyetlen hátránya, hogy tényleg kell neki a 32GB, mert a maradék 10GB kevés lehet a jövőben (főleg ha videózik az ember). Lényeg a lényeg hogy még így is megfelel számomra, nem nagyon tárolok a telefonon dolgokat, így nincs probléma a tárhellyel.
Az akkumulátor ideje - számomra - nagyon kielégítő, sőt. Általános használat mellett két és fél naponta kell töltenem a telefont, ami megvan maximum 1-2 óra alatt. A legfrissebb, április frissítésekkel éjszakánként 1-2%-ot eszik meg a telefon. Általában a WiFi / 4G, naponta 3 órára van bekapcsolva, és a fényerő 50%-osra van állítva. Töltés alatt mintha kicsit gyengébben válaszolna a rendszer, de olyat még nem tapasztaltam, hogy töltőre dugva érzéketlen lenne a kijelző, vagy egyáltalán nem érzékelné az érintésemet (lehet hogy ezek szerint engem nem érint annyira a töltés alatti kijelzős probléma VAGY javítva lett a legújabb, áprilisi patchben).
Összességében nézve nagyon jó telefon, örülök hogy őt választottam (és különösen köszönöm a fórumtársak segítségét is az építő jellegű, segítő véleményükkel). Nincs semmi problémám vele, minden gyorsan, flottul, megbízhatóan működik, és abszolút átjön a Stock Android stabilitása és minősége. Nagyon jó társat találtam magamnak a következő két évre.
Remélem a jövőben sem lesz semmi probléma vele, és gond nélkül tudom használni a 5X-emet.
-
-
Sonex79
aktív tag
válasz
DeathAdder #2793 üzenetére
Várjuk a beszámolót! Nálam ilyen feliratkozós, OTA telepítős N, majd szintén OTA-s MM-ra visszatérős volt, no meg fastbootból még1x újrahúzós (MM stock) biztos, ami biztos..
Tényleg arra van megoldás, hogy az idióta Viber ne küldjön értesítést, hogy csatlakoztam minden egyes újrahúzásnál??
-
TOZ
addikt
Az én apukám meg erősebb, mint a tied és a tesóm is és anyukám meg szebb, mint a tied.
Ipiapacs103.Most tényleg kell ez?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest