- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_dawe
senior tag
válasz
rwbag2012 #799 üzenetére
pl. Speedshop
Egyébként ebayen van rengeteg átalakító sokkal olcsóbban. -
rwbag2012
tag
Micro USB - USB-c adaptert hol lehet beszerezni? Az otg-t szeretném csatlakoztatni a telefonhoz.
-
Tomix24
addikt
Srácok, sziasztok.
Nálam úgy van beállítva a gyári rom, hogy újlenyomattal nyisson a telefon.
Kényelmes.
Viszont 10ből csak 4x nyit.
Mintha nem érzékelné hogy az ujjamat ráteszem. De ha az oldalán ilyenkor megnyomom a gombot akkor bejön a kép és kéri a pin kódot, ekkor pedig az ujjamat is érzékeli már....
Szoftveres lehet? Van aki hasonló cipőben jár? Garis probléma? -
G4bi89
senior tag
válasz
mukisrác #791 üzenetére
Nekem ugyan nem 5X van még hanem sima 5, és ugyanezt tapasztalom 20 - 40% között mintha jobban merülne. 14 - 20% között (az alá nagyon ritkán merítem) ismét jobban bírja szuflával. Nem lehet, hogy nem mindig pontos amit mutat ?
Volt régebben a családban egy Huawei G300, na az bármilyen rommal az első naptól kezdve azt játszotta, hogy percekig nem merült semmit aztán meg hirtelen 5% -ot.
Nyilván minden rendben volt vele csak szarul jelezte.
-
mukisrác
aktív tag
válasz
DeathAdder #788 üzenetére
Igen, ez ilyen rejtélyes dolog, nálam is kB ez a helyzet, nagyjából ugyanolyan használat mellett elég nagy szórást produkál
-
Fkris
őstag
válasz
DeathAdder #788 üzenetére
A gonosz ROM manók a pofádbaröhögnek, és szívatnak
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #786 üzenetére
Azért nem kicsit becsapós a dolog, legalábbis nálam.
Lazán 2 óra 10 perc kijelzőidőm volt 50%-os akku mellett, majd csontra ugyanolyan használat mellett most 4% -on van és 3 óra 10 perc kijelzőidőEzt már korábban is észrevettem, hogy 40-50% alatt rohamosan merül, felette viszont rendben van
-
DeathAdder
veterán
Nekem sem sikerült még soha, de vannak ügyesek úgy néz ki.
Eddig a max SOT nálam alig volt több mint 4 óra (cata+ex)btw ex, ütemező és előre olvasás kinek mire van téve? én most áttettem noop-ra meg 1mb előre olvasásra.
Sok különbséget most sem érzek, ahogy a governor piszkálásában sem -
TOZ
addikt
TiBa systemless rootal nem megy?
-
m_dawe
senior tag
Szerintem mindenféleképpen előrelépés a sima 5-höz képest. Esetek 90%-ban mobilneten vagyok (nem a legjobb lefedettségen) és nincs kikapcsolva amikor lezárom. A gps is folyamatosan be van kapcsolva, ráadásul minden energiazabálo bizb@sz rajta van.(Messenger, Instgram stb.) De a 3-3 1/4 óra úgy jön ki, hogy 30% alá nem hagyom menni az akksit.
-
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok!
eBay-ről rendelt már valaki 5x-et ami új és európai szabványos (töltő is)?
-
slice14
veterán
Félig OFFa téma...
Aki hasnál tasker-t értesítési hangok némízására, mit tapasztal?
Melóhelyen time és wifi near határozza meg a némítás időtartamát, de azt vettem észre hogy néha visszavált max hangerőre. Ez N5-nél csak elvétve tapasztaltam, de akkor azonnal vissza is váltott némára. Mindent úgy töltöttem vissza, ahogy volt. Az akku optimalizálást a tasker esetében letiltottam.
Végső esetben átállíthatom naptáreseménye, azzal csak nem lesz probléma. -
glehel
senior tag
szerintetek ha veszek egy jóváhagyott (Aukey)autóstöltőt ami tud 2.4A azt lehet használni egy olyan kábellel USB-A--USB-C ami nincs jóváhagyva?
-
FearTomi
őstag
Sracok, akkor most melyik kabel rendelheto?
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
Ez zseniális, megjött a teló és pont most pusztult le a Telekom hálózata. Másnál mi a szitu?
Pontosabban bújócskát játszik (itt vagyok, nem vagyok), ráadásul mobilnet sincs, hiába van térerő.
-
MPite
tag
USA-ban 30 dollárral csökkentették az 5X árát, a Partnero (H791) már reagált is:
117 000 Ft a 16 GB (tegnap 128 volt)
124 000 Ft a 32 GB (tegnap 129 volt)Lassan én is váltok N5-ről, ha ez így megy tovább
-
cuebler
senior tag
olyan volt már valakinek, hogy nem érzékeli a sim-kártyát? hívtak, nem vettem észre, mire visszahívtam volna az illetőt, "nincs szolgáltatás"
na, közben visszajött. kb félóráig semmi, újraindítás, sim-kártya ki-be, semmi. már pont elkezdtem mentegetni az adatokat egy factory reset-re, egyszercsak látom fenn, fullos térerő...
most akkor...?
-
slice14
veterán
Berendeltem gyorsba egy Nilkin 9H glasst + egy fit tokot. Bár ezt kb egy hete kellett volna, de akkor még nem voltam biztos a telefoncserében.
-
FearTomi
őstag
Valaki próbálta már aktiválni az EIS-t meg a 240p-s videófelvételt? Ha igen, tényleg nagyon lehúzza a telót?
-
niof
veterán
válasz
BusyChild #735 üzenetére
Leírtam már, hogy ez nem lag, hanem a kapacitív érzékelő "lustább", vagy inkább érzéketlenebb töltés közben! Valószínűleg a töltőben leledző kapcsolóüzemű táp okozza, jól megszór maga körül mindent elektromágneses sugárzással, és az zavar be a telónak is. A kábel meg kvázi antennaként funkcionál, "segít" még jobban beteríteni a környezét. Nem tudsz vele mit csinálni, ez ilyen. Van egy kontaktmentes fáziskeresőm, az már kb. 25-30cm-re a töltőtől meg a kábeltől világít, szóval rohadt erős e.m. sugárzásról van szó!
-
BusyChild
tag
A gyorstöltés közbeni laggolás senkinek se jött itt elő?
Csak azért kérdem mert nem látom, hogy lenne rá hivatalos megoldás:
https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/-rSxrBUMKr0
egyedül ez tart vissza a vásárlástól, tudom írják a google töltő megoldás, de nem akarok azonnal másik töltött venni egy új telóhoz...
-
slice14
veterán
válasz
FearTomi #731 üzenetére
Aszem megtaláltam, de azért megkérdem a biztonság kedbéért. Ezek közül az 1M-est rendelném.
-
TOZ
addikt
válasz
dani_maci #732 üzenetére
Lehet hulyeseget irok mindjart, de nem ugy van, hogy a 2.60-as chainfire sytemless root zip megoldja boot.img patchelest egy menetben?
Mert akkor a metodus a kovetkezo.
BL nyitas
TWRP recovery flash
Utana chainfire root flash
TWRP format
Orombodagtag -
dani_maci
csendes tag
Valaki tud módosított boot img-et linkelni nekem, ami jó a legfrissebb szoftverhez?? Mert, amit flasheltem az műxik kikapcsolja atitkosítást csak a kamera nem működik azóta...
-
slice14
veterán
Srácok, van usb to usb-c kábel vagy adapter a dobozban?
-
FearTomi
őstag
válasz
pantomimes #724 üzenetére
Én is az 5$-os postát választottam, tegnap adták fel. A kocsimon csináltam már fóliázást, remélem valamennyit segíteni fog.Amúgy én nem számítok arra, hogy hibátlanul fel fogom rakni, gondolkozom azon is, hogy tovább adom, mert közben találtam megfelelő tokot is
-
DeathAdder
veterán
válasz
randras_83 #722 üzenetére
gyere
-
pantomimes
aktív tag
válasz
FearTomi #686 üzenetére
Nekem tegnap jött meg a dBrand skinem. A postázás nagyon pozitív volt, ugye Magyarországra lehet választani 28 dollátért és 5 dollárért szállítást, az utóbbira nem vállalnak felelősséget, én ezt választottam. Mégis 10 nap alatt megjött.
Sajnos nekem nem sikerült normálisan felrakni, sőt a felénél abba is hagytam. A kézügyességem az átlagnál valamivel jobb, de nekem nem sikerült úgy megcsinálni, hogy minden kivágás rendesen a helyén legyen. Az ujjlenyomat olvasó körül az egyik oldalon mindenképp pereme lett, a szélek pedig nem akartak rendesen tapadni, túl sokat pedig nem akartam hajszárítóval melegíteni.
-
FearTomi
őstag
válasz
randras_83 #722 üzenetére
Reszemrol eddig orulok, hogy megvettem
Gyors, laggal eddig nem talalkoztam, vegre hallom a telot, ha csorog. Sulyra marha jo. Kamera zseni, az egyeduli ami felhuzott az a jack aljzat
De osszessegeben jo valtas volt N4-rol
-
TOZ
addikt
válasz
zoltannovak #710 üzenetére
GPS gondom sosem volt vele. November ota használom (talán elsők között lehetett az országban az enyém).
Ki is fizettem az early adoptor taxot rendesen, ahogy nezem az arak alakulasat, de ez ugye ilyen sport.Slice linkelte nem olyan regen a boltot, ami elvileg normal, gyartoi garival kinalj a telefont.
-
zoltannovak
tag
Hellosztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az 5xnek van e ismert gps problémája? Nekem nagyon fontos, hogy az jól működjön és sajnos az N4-embe már döglődik.. Sajnos az akku is pedig kb egy éve volt cserélve gyári LG szervizben. Itthon van valami jó beszerzési hely ahol nem bolti gari van? Vagy maradjak a bécsi Media Marktnal?
-
FearTomi
őstag
Nah, megvan az első fuufuuufuuu. A Skullcandy fülesem ropog, serceg amikor bedugom a telefonomba, olyan, mintha kontaktos lenne, ezért folyamatosan megáll a zene, pegig nem kontaktos. Mintha nagyobb lenne a socket, mint a dugó és lötyögne benne...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest