Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
premete #7749 üzenetére
Ne verd a fejed a falba,,,az fáj
Mit idegeskedsz,,örülj neki hogy a tied nem ad hangot,,,épp azért kampányolok én is, hogy ne legyen már ez "is" a "hibalistán,,,"
Én egyébként kezdek változni és semmin nem idegeskedni itt....
mert ha "globálisan" nézzük a topicot,,,el lehet mondani,,,hogy egy b@szott jó telefon a miénk,,,
Minden működik,,minden jó,,gyors, szép, "tudja, és tudja, és tudja...."Épp ezért zajlanak ilyen beszélgetések,,,mert nincs min "sírni", és javítani,,mint sok egyéb készülék topicjában
Most írja mindenki le 5x naponta, hogy tök jó a telefon?
(#7750) Keeperv85:
Te SAS,,,te nem is SAS vagy hanem VÉSZMADÁR....én veled nem szeretek beszélgetni,,amikor csak tudom kerülöm,,,,pedig szeretek beszélgetni az már gondolom kiderült
Borzasztó vagy komolyan
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Witcher topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest