-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
FearTomi #4452 üzenetére
jóvanakkóóóó lementettem play oldalárol laptopra... majd onnan átküldöm. miért kell EHHEZ root??? most komolyan... megvásárolok egy zenét hivatalosan hogy az a szerencsétlen nyomorult énekes ne haljon éhen, "súúúlyos" fontokat fizetek ki érte és nem tudom csengőhangnak beállítani root nélkül? why?
root az kelljen mindenféle piszkálgatáshoz, no problem... de ehhez???
most vettem utoljára zenét a playről... (gondolom most jól megijedtek...)"kis" túlzással keresek vmi almás logót a hátuljára...
a nexus felirat alatt sztem tök jól nézne ki.
de lehet h már csak azért is körtét rakok...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged