- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Forrmell.enn
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Az mondjuk igaz. De, ebböl majd lehet előre tekinteni az olcsóbb modellekre is.
Nem látom azt a felhasználást, amire kellene nekem akkora teljesítmény. Bár, androidnál gyakran a teljesítmény hajszolás kimerül a mindennapi dolgok normális, gyors végrehajtásában. A sok memória is csak arra jó hogy ne záródjanak be appok a háttérben nagyobb számban. Én meg rendszeresen kidobok mindent amúgy is.
-
htc07
addikt
szerintem aki ért annyira az androidhoz, hogy feltegyen egy gapps packot, azt nem fogja korlátozni hogy nincs előre telepítve a twitter, aki meg nem képes ennyire, annak szerintem bőven mindegy, hogy a google store-ból szedi le a candy crush-t, vagy a huawei appgallery-ból.
Ott egyébként elérhetőek a "socially vital" appok is, mint pl. a facebook (a kifejezetten google maps, google drive és egyéb google termékeket pedig a huawei kiváltja sajátokkal).
-
Strezi
őstag
Pl én.
Lehet hogy azért mert a mostani P30 Lite az első androidos telefonom, nem nőtt hozzám maga az ökoszisztéma. Nekem a telefon telefonálásra, emailre való, ezt egy évtizedekkel ezelőtt is megoldották már.
Persze, élvezem a nagy képernyőt meg a kényelmes kezelést, de ennyit használok. Pláne nem fog hiányozni a Google folyamatos követése, hírei meg reklámai. Nem vagyok paranoid sem valami kínai vagy orosz oprendszerrel sem. Pont az USA mostani izmozása mutatta meg, hogy nem jó dolog egy rendszertől függeni, amikor azt egy nyisszantással el lehet vágni ... Ha bővül a lehetséges, működő telefonos rendszerek száma, az csak jó.
-
kilua
senior tag
Miért is? Amíg az appstoreba beírva hogy "Facebook" vagy "YouTube" lehet telepíteni, addig a legtöbb felhasználónak "mindegy" is.
Ha trollok lennének Huaweinél, akkor a YouTube vanced oldalára irányítanám át aki azt keresi, a felhasználók még jobban is járnának. A legtöbb játék meg elérhető még az amazonon/Samsung appwolrdön stb is, ha a Huaweinek saját lenne, természetes lenne hogy oda is feltöltené minden fejlesztő (talán már van is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Metal topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest