- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisssgeri
csendes tag
Ha valakinek még szüksége lenne az új kiadásra, vagy Pi Zero-ra: http://www.thepilocator.com/
-
noorbertt
őstag
válasz
Kisgépkezelő #26 üzenetére
Nem, ez nem figyel állandóan mind Google és társai csak ha gombot hasznalod
-
Kisgépkezelő
senior tag
A piros gomb a tetején arra van, hogy ha öntudatra ébred és ellenünk fordul, gyorsan le lehessen állítani?
-
Béééla
őstag
válasz
noorbertt #21 üzenetére
Áh, biztos nincs, de köszönöm hogy ránézel
#40-es számú ha van. -
noorbertt
őstag
Nah a bolt ahol voltam ott már csak 1 darab volt de foglalva van.. mondták hogy ha nem viszik el johetek..
Felhívtam a másik nagyobb boltot és ott van még kettő, megyek is érte.
Mivel kaptam van 20 privátot ezért annak adnám aki ír róla egy cikket. Így az igazságos szerintem. Illetve aki átveszi Budapestenki vállalja? Ára nem tudom mennyi kb 7£, annyira nem figyeltem csak foglaltam XD
-
zone
őstag
Nem kell senkinek beszkennelni, itt van az ingyenes digitális kiadás:
[link]-
A "szegény ember hangvezérléses rendszerével" vitatkoznék, az RPi3 £33.75, a magazin £5.99, ez máris közel £40 és még kell hozzá táp, egy memóriakártya és ki tudja mennyi munkaóra. Az Amazon Echo Dot £49.99.
-
törölt tag
-
gabor7th
addikt
Hát nem így képezeli ez az ember a jövő high-tech házát... kartondobozok. Csöves design.
-
Béééla
őstag
Körbenézhetsz, nem lesz. Nem gonoszságból, amikor megjelent a Zero-s hír akkor azonnal ráugraszottam Londonban élő rokont, mindenhol kiröhögték alig pár órával a hír megjelenése után. Persze ha lesz akkor szerezz örömöt valakiknek
Én viszont ennyire nem engedném be Google-t a szobámba. Kollégák panaszkodnak hogy telefonhívás után ijesztően releváns hirdetéseket kapnak, az pedig hogy folyton ott füleljen? Nem kösz!
-
Carlos Padre
veterán
Oké, csak már nem kapható
-
noorbertt
őstag
Akit érdekel az szóljon nyugodtan és ha itt találok valamelyik boltban akkor veszek egy pár darabot
UK
Holnap indulok haza , extra költség nélkül tudjuk intézni (nem ez nem hirdetés). Csak azoknak szól akik már egy ideje regisztráltak és van valamilyen rangjuk -
juliabrilke
veterán
Kb. ez olyan lesz, mint az előző alkalommal, amikor Raspberry Pi Zerot adtak az újsághoz, de sehol nem volt kapható (illetve Ebayen igen többszörös áron)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest