Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Kisgépkezelő #26 üzenetére
Nem, ez nem figyel állandóan mind Google és társai csak ha gombot hasznalod
-
noorbertt
őstag
Nah a bolt ahol voltam ott már csak 1 darab volt de foglalva van.. mondták hogy ha nem viszik el johetek..
Felhívtam a másik nagyobb boltot és ott van még kettő, megyek is érte.
Mivel kaptam van 20 privátot ezért annak adnám aki ír róla egy cikket. Így az igazságos szerintem. Illetve aki átveszi Budapestenki vállalja? Ára nem tudom mennyi kb 7£, annyira nem figyeltem csak foglaltam XD
-
noorbertt
őstag
Akit érdekel az szóljon nyugodtan és ha itt találok valamelyik boltban akkor veszek egy pár darabot
UK
Holnap indulok haza , extra költség nélkül tudjuk intézni (nem ez nem hirdetés). Csak azoknak szól akik már egy ideje regisztráltak és van valamilyen rangjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Mini PC
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Fosi v3 eladó
- Lenovo ThinkPad T14 GEN2/14''UHD(3840x2160)i7-1185G7/48GB RAM/512GB SSD/Nvidia MX450 2GB/eSIM/4G LTE
- Latitude 7410 14" FHD IPS i7-10610U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest