Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
"Nagyjából az olvasók 40 százalékát veszítik el az online magazinok, ha a cikkek nem töltődnek be 6 másodperc alatt – állítja a Google."
6 másodperc? Én elvárom, hogy 2 sec alatt töltődjön be. Max 3-at várok, de akkor már türelmes vagyok. (Igen, szinte csak mobilverziót használok.)
-
zrubi
senior tag
Nem tudom milyen lassú betöltődésről beszélnek a cikkben, mert adblockert használok - amióta csak létezik ilyen
-
Nagytalp
senior tag
Kezd a ph@szom tele lenni, hogy a gúgli elkezd fejlesztgetni valamit amit aztán nem fejez be rendesen soha. De persze az üzemeltetőktől egy idő után elvárja, hogy használják.
A PageSpeed modul teljesen váratlanul összesik (És persze Apache only pakkot lehet letölteni, Nginx-esek szívjanak csak!). SPDY támogatás Apache 2.2-ig...
És akkor most megint kicsesznek a githubra valamit ami alapján majd esetleg újra rangsorolnak...
Tényleg igyekszem minden általam készített weboldalnál betartani az ajánlásaikat de szerintem előbb a maguk hazá taján kellene söprögetni. Éppen a hülye reklámok csesznek oda egy rakat lekérést...
-
Kékes525
félisten
Jó elképzelés, remélem lesz hatása, persze ez még nem jelenti, hogy a felhasználók a reklámokat nem fogja blokkolni.
-
hunluki
senior tag
"Nagyjából az olvasók 40 százalékát veszítik el az online magazinok, ha a cikkek nem töltődnek be 6 másodperc alatt – állítja a Google."
És szerintem igaza van. Legalábbis én tuti benne vagyok
Ugyanígy ha mobilon idegesítő mozgó reklámot látok, ne adja ég videót, akkor onnantól kezdve az oldalt nem nézem mobil eszközről. A pofátlanságnak is van egy határa... A mobilnetet aranyáron mérik, engem pedig a tartalom érdekel és nem a reklám. Ugyanakkor a diszkrét reklámokkal semmi bajom, sőt már volt hogy ilyen célzott reklám miatt kezdtem el valami iránt érdeklődni, és vásároltam is.
-
-
Blindmouse
senior tag
BTW egy időben a PH-t is mobil verzióban néztem asztali gépen. Ez a mindenhol menü, link, webkettő BS nagyon nem bejövős.
-
F34R
nagyúr
Mar nem azert de ilyen keresoket sokan osszedobtak mar ami a Google API-jat hasznalja.
-
atike
nagyúr
...már azt hittem támogatják a szolgáltatókat, hogy gyorsabb netet tudjanak adni...
Na mondjuk attól még dicséretes kezdeményezés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest