- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kompakt vízhűtés
- Felirat égetés filmre !!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Had adjak egy pofátlan választ.
Ha már ennyi ideje idegesít és a hardveres okokat kizártad, akkor mért nem húzod újra a Win7-et aztán viszlát. Azzal szépen kizárhatod a szoftveres oldalát is a dolognak.Amúgy az ilyen idegesítő tud lenni. Nálam is volt valami hasonló. Már nem emlékszem mi volt, de eleinte én is hardveres dologra gyanakodtam. De vagy hónapokon át nem tudtam mit kezdeni a problémával. A végén már minden szóba jöhető programot is letöröltem, de semmi...
Aztán mondom újrahúzom a WinXp-et. Minden meg van. Egy ideig semmi. Aztán pár nappal később megint előjött a hiba. Na mondom ez nemigaz... De emlékeztem rá, hogy az elején még nem volt hiba. Mondom akkor biztos valami amit telepítettem, de nem jöttem rá mi az. Hiszen az elején az ember az alap dolgokat telepít semmi extrát.
Na, mégegyszer Win Xp újrahúzás. És most szépen lépésről lépésre kivártam és teszteltem meg minden... Egyesével tettem fel a programokat és vártam, melyiktől jön elő a probléma.
No mi volt a bűnös? Daemon Tools 4. akárhányas verziója. Nem akartam elhinni...De letöröltem a Daemon tools-t és utána nem csinálta tovább. Felraktam egy régebbi verziót és azzal is jó volt.
De már fogalmam sincs mi volt ez a hiba, de azt tudom hogy nem hétköznapi és nem elnézendő probléma volt ez, amit egy olyan program okozott aminek különböző verziói már évek óta ott vannak a gépemen és teljesen alap telepítésnek számít.... sose gondoltam volna, hogy ez okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest