Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Had adjak egy pofátlan választ.
Ha már ennyi ideje idegesít és a hardveres okokat kizártad, akkor mért nem húzod újra a Win7-et aztán viszlát. Azzal szépen kizárhatod a szoftveres oldalát is a dolognak.Amúgy az ilyen idegesítő tud lenni. Nálam is volt valami hasonló. Már nem emlékszem mi volt, de eleinte én is hardveres dologra gyanakodtam. De vagy hónapokon át nem tudtam mit kezdeni a problémával. A végén már minden szóba jöhető programot is letöröltem, de semmi...
Aztán mondom újrahúzom a WinXp-et. Minden meg van. Egy ideig semmi. Aztán pár nappal később megint előjött a hiba. Na mondom ez nemigaz... De emlékeztem rá, hogy az elején még nem volt hiba. Mondom akkor biztos valami amit telepítettem, de nem jöttem rá mi az. Hiszen az elején az ember az alap dolgokat telepít semmi extrát.
Na, mégegyszer Win Xp újrahúzás. És most szépen lépésről lépésre kivártam és teszteltem meg minden... Egyesével tettem fel a programokat és vártam, melyiktől jön elő a probléma.
No mi volt a bűnös? Daemon Tools 4. akárhányas verziója. Nem akartam elhinni...De letöröltem a Daemon tools-t és utána nem csinálta tovább. Felraktam egy régebbi verziót és azzal is jó volt.
De már fogalmam sincs mi volt ez a hiba, de azt tudom hogy nem hétköznapi és nem elnézendő probléma volt ez, amit egy olyan program okozott aminek különböző verziói már évek óta ott vannak a gépemen és teljesen alap telepítésnek számít.... sose gondoltam volna, hogy ez okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest