Legfrissebb anyagok
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, GPS nekem VÉGRE beindult, először egy GPS test 1.04 nevű progival, egy 74Kb-os CAB-ot töltöttem le. az van, hogy épületben nem működött egyáltalán, s otthon se melóhelyen, de kinn aztán jelet fogott.
SIM hangerő: Voda és Pannon kártyám van, most kipróbáltam, hogy megcseréltem őket, s az derült ki, hogy mindig csak a Pannon a halk!!! (megcserélve is)
Tehát a készülék tökéletes, talán velük kell beszélni, vagy erre megoldást találni....
Persze jó lenne, ha lehetne hasngosabbra állítani, mert buszon márn agyon nehéz érteni pl...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő