Új hozzászólás Aktív témák
-
Bli92
tag
Idő közben meglett a készülék, és sikerült beállítanom is, igaz be kellett mennem a speedshop-hoz, mert hibás volt a kijelző, és a harmadik PDA lett olyan ami "jó", de a kijelző hülyeségén kívül minden nagyon ott van, kezdünk összebarátkozni. Azt akarom kérdezni, hogy rajtam kívül van e valaki aki egy SE MBW-150 karórával használja a készüléket, mert ha van akkor a segítségét kérném, ha nincs akkor meg abban segítsetek légyszi, hogy milyen módon tudom a windows media player hangerőszabályzását, azt a százalékosat, hozzárendelni a fizikai hangerőgombokhoz. Mert próbáltam, de sajnos nem jött össze, mert hát csak két gombhoz rendelhettem hozzá funkciót, az egyik az enter, a másik meg a három érintős közül a középső. És nekem a hangerőhöz kéne, mert az órával annak a parancsát tudnám a WMPnek küldeni, vagy valami ilyesmi, és ezért nagyon jó lenne ha össze tudnám hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest