Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Én nem tudom ez miért van nálad, de sem nekem sem a bnőm 1205-énél nem jön elő ilyen probléma, ahányszor megnyitom a task managert, szinte csak a task managert mutatja futó programként, mondom ezt úgy hogy egy hete enyém is folymataosan be van kapcsolva, és ilyenkor 1% a prociterhelés....nem tudom mi lehet ez a 98%....
-
1tom
aktív tag
Ez az a cucc ami miatt belassul a telefon: [link] (a kijelölt rész a mókás). Így néz ki nekem a process lista amiután bekapcsolom ezt a "telefont". Sajna a maradék 2% nem elég arra, hogy használható legyen ez a cucc
.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
MythBuster #396 üzenetére
Ezt talán nem itt kellene.
-
süti5
őstag
válasz
MythBuster #391 üzenetére
Kiiírja, igen. Annyit, hogy 1-es vagy 2-es sim-re érkezett a hívás és hogy mikor.
-
MythBuster
tag
Sziasztok,
bocs elore is a lama kerdes miatt ,de szeretnem megtudni ,ha van egy nemfogadott hivasom ,arrol tudni fogom ,h melyik sim kartyara erkezett? Ki irja valahol ezt a telo?
elore is koszi a valaszt -
süti5
őstag
válasz
Pikkolo^^ #384 üzenetére
Igazából nem értek hozzá, hogy ez egy plusz vagy alapból a WM tudja ezt, de a call history-ban mindent kiír az adott hívásról, hogy melyik kártyáról indítottad/hol fogadtad, illetve hogy mikor.
Erről sajnos nem tudok készíteni képet ,mert a telóval tudnék, de a kamera ugye a hátlapon van -
imiadmin
őstag
válasz
igaziszega #387 üzenetére
Szia,
sajnos rossz hírem van... az enyémet 25e + ÁFA-ért akarta "javítani" a szpídsop...
mivel nem cserélhető csak egyben (előlap+tutch screen+lcd), ezért még nincs megoldás...Én vettem egy másikat használtan.... most van egy tartalék akksim amit a törött lelóval töltök...
Üdv
Imi -
igaziszega
csendes tag
Sziasztok!
Akik már törték a telót (képernyőt) sikerült megcsináltatni?...hol?...mennyiért?..nincs maradandó károsodása?..tegnap az enyémet is utolérte a végzet..kicsusszant a pihe-puha bőrtokból és csattant a küszöbön...a folytatás ismert
-
süti5
őstag
válasz
Pikkolo^^ #381 üzenetére
Az s1205 call history-ja mindent jelez, azt is melyik kártyáról hívtál és azt is, melyik kártyát hívták....
Egyébként nem tudom miért akar mindenki androidot, nekem ez a wm is tökéletes....mindent meg tudok róla csinálni, kellően gyors, wifi, gps is fasza, híváskezelés stb. szintén, a live nature meg időjárás cucc szintén király, ennyi nekem elég is.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
imiadmin #380 üzenetére
HTC Diamond 2 klón Ugyanaz a proci van benne, mint az S1205-ben és nem egy sebesség bajnok Android alatt. Nem szagatt, de néha gondolkodik 1-2 mp-et. Dual sim sajnos nem megy, droid rom-ot nem tudom honnan lehetne letölteni.
Az említett G1317-ba kerülő processzor viszont elég szépen meg tudja hajtani az Androidot.
linkMás. Van olyan WM-es híváskezelő amelyik kezeli a dual sim-et? Az alap WM-el lehet hívást indítani mind a két kártyáról, de a call history nem jelzi, hogy az adott szám melyik kártyát hívta.
-
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #374 üzenetére
van itt egy hír, miszerint a Mediatek is az android felé kacsintgat...
http://english.people.com.cn/90001/90778/90860/6890733.html
ÜDv
Imi -
imiadmin
őstag
-
imiadmin
őstag
Nekem a lassulás akkor jött elő, amikor -11 fokban kinthagytam a teraszon 5-6 ótán át...
Mikor be akartam kapcsolni a képernyőt a felső gombbal, egy fehér kép fogadott..
Reset után nagyon lassú volt... többszöri ki-be kapcsolásra sem volt hajlandó megfelelő sebességen dolgozni.... aztán fél óra a szobahőmérsékleten megoldotta a problémát...
Azóta is szakít a drága... (persze nem úgy mint egy androidos, de gyorsabb mint a régebbi wm-es PDA-k).ÜDv
Imi -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
nem kell sokat várni... lesz androidos sw "frissítés" !
Ugyanis jövő év elején jön az androidos Gigabyte teló !
Mivel a GSmart Rola G1317 hw-re sokkal nem különbözik, tuti, hogy rá lehet majd rakni az abdroidját az s1205-re..
(remélhetőleg a új típusú proci (Qualcomm MSM7225 528 MHz processor) nem fog gondot okozni)
kiváncsi leszek....
Üdv
Imi -
1tom
aktív tag
"...valószínűsítem, hogy ennek a pdanak a szoftja nem szeret bootoláskor semmit sem csinálni, ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik."
Ezt meg én nem értem ez alatt mit értesz. Mit kellene még csinálnia egy software-nek bootoláskor ha nem bootolni?
"ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik." Magyarul, hogy te is értsd: Plusz melót nem akar bevallani a cucc bootoláskor mert akkor meg hülyül . Így már ok ?
"Milyen régebbi cucc nem futott neked rajta? Csak úgy példaként, hogy kipróbáljam én is, hogy típus vagy készülék specifikus a gond." Pl: bejeweled 2. A régi pda-imnak ha nem tetszett a feltelepített szoft, egyszerűen nem indította el a cuccot vagy fagyás lett a vége, de egy restart megoldotta a dolgot, de legrosszabb esetben az aksi kivétele tuti gyogyír volt, ennél meg max a lassulás marad meg restart után is.
-
Raketta
csendes tag
"...valószínűsítem, hogy ennek a pdanak a szoftja nem szeret bootoláskor semmit sem csinálni, ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik."
Ezt meg én nem értem ez alatt mit értesz. Mit kellene még csinálnia egy software-nek bootoláskor ha nem bootolni?
Milyen régebbi cucc nem futott neked rajta? Csak úgy példaként, hogy kipróbáljam én is, hogy típus vagy készülék specifikus a gond.
-
1tom
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #366 üzenetére
Igen ez, így van . Csak azért próbáltam ki ezt a dolgot, hogy lássam a gyári szoftban levő cuccal mit csinál, mert ha bármi régebbi játékot vagy bármi mást eddig feltettem, utána iszonyatosan lelassult a telefon, hát sajna még ettől is belassult és csak a clean boot segített rajta. valószínűsítem, hogy ennek a pdanak a szoftja nem szeret bootoláskor semmit sem csinálni, ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik. Remélem a gyártó rájön ezekre a hibákra magától és kiad egy rendesebb szoftot. Mert sajna amikor én jeleztem nekik ezeket a gondokat csak lepattintottak. Ezt még egy pdanál sem tapasztaltam, pedig volt már vagy 8 féle wm telefonom.
-
Pikkolo^^
addikt
-
GuruZone
őstag
Én állítok ébresztést is, wifi naponta bekapcs, naponta használom BT headsettel (Nokia BH-505) is, de a kezdeti lassulások megszűntek.
Kb 3 hete nem kellett újraindítanom a telót.
Eddig nekem igenis bevált.
Majd ha lesz dual sim android, arra átváltok.
--------------
pikkolo: melyiket választottad? Én is szemeztem egy HTC HD2 klónnal.
-
Pikkolo^^
addikt
Végül HTC klón WM-es telefont vettem, mert lényegesen olcsóbb volt. Ha headset-en keresztül beszélek akkor alig hallanak engem, ez WM probléma?
-
1tom
aktív tag
"Ez a hívás lista a legérdekesebb." Indítsd újra a telt és nézd meg . nekem 1.4-es rom van rajta ebben ezt tapasztaltam.
"Na meg, hogy az ébresztéstól lassul??": Igen ha az ébresztési idő után bekapcsolom a telt, csak szimpla próbából kapcsoltam ki, hogy mi a reakció. Ez lett .
"Amikor megvetted bal lábbal keltél?" igen, elképzelhető. inkább mást kellett volna vennem.
Az elsőnél ha bárhol a kijelzőt megérintettem, a kijelző tetejénél elfoltosodott a kép, a másodiknál usb problémák voltak, a harmadiknál meg lekezdett vibralni a kép, utána meg már csak power gombra fehér kép volt stb...."Nekem megvan amióta megjelent, kb. fél éve és tökéletesen müxik minden. Lefagyasztani persze sikerült, de az a software miatt volt amit ki akartam próbálni.
Persze nem erre való illegális cucc volt." Örülök neki, nekem sajna eddig ezek voltak a tapasztalataim.
-
Raketta
csendes tag
Ez érdekes, ezek közül egyedül azt tapasztaltam, hogy az igo leállítása után pár percig kicsit tényleg lassabb, gondolom amíg mindent bezár, de aztán semmi.
Ez a hívás lista a legérdekesebb.
Na meg, hogy az ébresztéstól lassul??
Ha ébreszteni akarsz miért kapcsolod ki teljesen? Akkor nem fog ébreszteni.
Nekem plantronics fülhallgatóm van, azzal megy rendesen.Amikor megvetted bal lábbal keltél?
Nekem megvan amióta megjelent, kb. fél éve és tökéletesen müxik minden. Lefagyasztani persze sikerült, de az a software miatt volt amit ki akartam próbálni.
Persze nem erre való illegális cucc volt.
-
1tom
aktív tag
Nekem 5 napja van ilyen telefonom ,de nem igazán vált be. Ha pl az igo-t többször használom, az egész rendszer nagyon belassul és a ki- és bekapcsolás sem oldja meg a dolgot csak a clean boot. Mar több igot kipróbáltam de mindegyik használata után idővel jelentkezett a lassulási probléma. De sikerült ezt a lassulást úgy is elérnem,hogy ha beállítottam a telt ébresztésre, majd kikapcsoltam a pda-t. Az ébresztési idő elteltével bekapcsoltam újra ezt a telefonnak nehezen nevezhető valamit ekkor elkezdett szakaszosan (akadozott a hang ) "ébreszteni". Nah ez után olyan bonuszként megint a jó gyors akadozó menü lett az eredmény. A telefon részével is gondok vannak : pl ha valaki hívott akkor még látod a telefon száma helyett a nevét ( amit beírtál a telefon könyvben) , újraindítás után megnézed a híváslistát és már csak a szám van név nincs. Másik probléma : nekem stereo bluetooth headsetem van (mw600) amiután összepárosítottam a ezzel a cuccal elvben minden oké volt ,de ha véletlenül a headseten található telefon felvevő megnyomom úgy hogy nincs bejövő hívás, a headset kiakad (nekem ezen kivül egy Airis t482 pda tel van azzal ilyen sosem volt és most sincs, pedig az sem egy HTC) . Ennyi pénzért ennyi szoft bug ami jár. Hiába irtam le ezeket a gyártónak simán lepattintottak, hogy szedjem le ezt meg azt, szerintem meg valamit csinálni kellene ennek a cuccnak a szoftjával mert ez így eléggé gyerekjátéknak tűnik, és nem pda-nak. Aki ilyet akar venni az jól gondolja meg. Arról nem is beszélve az 5-ik telefon van nálam ebből a típusból, mert mindegyiknek volt valami gondja. 5 napon keresztül minden nap a speedshopba járkáltam.
-
Sanyi.mTs
addikt
wifi-vel mi a helyzet, kezeli a wpa/wpa2-t?
-
Sanyi.mTs
addikt
még 1 kérdés:
én a telomat ébresztésre is használom, van ébresztő ebbe a telóban?
kikapcsolt állapotban is riaszt? -
Sanyi.mTs
addikt
a telo wifi-je kezeli a wpa2-t?
-
süti5
őstag
Szerintetek, ha veszek bluetooth fülhallgatót hozzá akkor megoldható, hogy a gps utasításait is azon keresztül halljam a fülemre útközben?
-
GuruZone
őstag
válasz
Sanyi.mTs #345 üzenetére
SMS íráshoz én ezt a Resco Keyboard-ot használom, körmöm nincs, de úgy gépelek, mint a szél.
Azt hiszem Resco Keyboard Pro 6.0...
-
imiadmin
őstag
válasz
Sanyi.mTs #345 üzenetére
- ujjal mennyire használható napi szinten?nagyon jól használható... max SMS miatt kell a cerka.
- billentyűzár van rajta? milyen?
Van rajta, de nem érdemes használni, ugyanis ha nincs használatban a kijelző elmegy aludni, amit a készülék tetején lévő gombbal lehet újra felébreszteni.
Természetesen ha érkezik egy hívás, akkor magától is előjön...
- a kijelző egy síkban van a szélével?
egy síkban van.. nagyon pofás...
- térereje mennyire jó/rossz?
Meglepően jó a térerő. Most egy E50-et használok -a fenti okok miatt #317- és ahol eddíg az s1205-nek volt optimális térereje, az E50-nek nem nagyon...remélem tudtam segíteni...
-
Sanyi.mTs
addikt
még pár kérdés:
- ujjal mennyire használható napi szinten?
- billentyűzár van rajta? milyen?
- a kijelző egy síkban van a szélével?
- térereje mennyire jó/rossz? -
Sanyi.mTs
addikt
új tulajoknak ajánlott előbb felrakni a friss ROM-ot?
-
-
Raketta
csendes tag
válasz
Sanyi.mTs #338 üzenetére
Egy pár kérdésre adok választ az eddigi tapasztalataim alapján:
1) ha sim1-en telefonálok és jön hívás sim2-re, akkor:
- foglaltat jelez a sim2 hívójának? - NEM, nem kapcsolható lesz a másik, mintha ki klenne kapcsolva
- kapok "nem fogadott hívást" a készüléken, h sim2-ről hívtak? - Esetleg, ez szolgáltató és/vagy beállítás függő.
2) GPS (igo-val) mennyire használható Bp-en? - Ha megtalálta a jelet nincs vele gond, de azt egyhelyben jobb kivárni.
- ha összepárosítom a telót az autós kihangosítóval, akkor ott szólal meg a GPS? - Nem.
- navigálás közbeni hívás mennyire lassítja be a telót? - Nem lassítja, sőt közben ugyanúgy mondja a dolgokat ha kell kanyarodni vagy egyéb.
- van aki rendszeresen használj a navigációt? - Többé kevésbé...
- ki milyen autós töltőt vett hozzá? - Nincs
- ki milyen autós tartót vett hozzá?- Nincs
3) érdemes még ilyet venni? (wm6.5, stb miatt) - Szerintem igen
4) mennyit bír az aksi? (főleg azok tapasztalata érdekel, aki régebb óta használják) - Három - négy nap rendszerint, 5-6 őra navigálás egyben simán. Akkor persze nem bírja 4 napig.
5) bármilyen microUSB-s kábellel lehet tölteni? - IgenRemélem segítettem.
-
süti5
őstag
válasz
Sanyi.mTs #338 üzenetére
Néhányra tudok válaszolni, kb. másfél hónapja használom.
A gps szerintem iszonyat jó, vidéken és külvárosban mindenképpen. Belvárosban nem az igazi, többször is, főleg szűk utcákban, magas épületek között, elveszti a jelet. Autós tartót szeretnék venni én is, viszont olyat kéne, ami minél közelebb van a szélvédőhöz, hogy minél jobban kapjon jelet a gps.Az akksi nálam 3-4 napot bír, extrém esetben sok használattal volt már két nap is, de volt, hogy 5 napig bírta (éjszakára se kapcsolom ki soha).
Szerintem érdemes venni, mert ár/érték arányban verhetetlen, bnőmnek se véletlen vettünk még egyet, én vettem tesztnek, neki meg tegnap előtt
Ja, vettem rá tokot a speedshopban, nem vagyok tokmániás de féltem a telót, és ilyen univerzális tokba tettem, jól is néz ki.
Wifi simán működik, semmi gond.
-
Sanyi.mTs
addikt
Én is elgondolkodtam ennek a telonak a vételén, a következő okok miatt:
dual sim + gps navigációVolna pár kérdésem:
1) ha sim1-en telefonálok és jön hívás sim2-re, akkor:
- foglaltat jelez a sim2 hívójának?
- kapok "nem fogadott hívást" a készüléken, h sim2-ről hívtak?
2) GPS (igo-val) mennyire használható Bp-en?
- ha összepárosítom a telót az autós kihangosítóval, akkor ott szólal meg a GPS?
- navigálás közbeni hívás mennyire lassítja be a telót?
- van aki rendszeresen használj a navigációt?
- ki milyen autós töltőt vett hozzá?
- ki milyen autós tartót vett hozzá?
3) érdemes még ilyet venni? (wm6.5, stb miatt)
4) mennyit bír az aksi? (főleg azok tapasztalata érdekel, aki régebb óta használják)
5) bármilyen microUSB-s kábellel lehet tölteni?válaszokat előre is köszönöm
üdv. -
süti5
őstag
Segítsetek légyszíves...
Speedshopban vettünk bnőmnek most egy s1205-öt, viszont bekapcs után cseh nyelven jön be. Odáig kisakkoztam, hogy bekapcsoltuk és elindult ilyesmi, viszont ki tudja megmondani, hogyan kell kiválasztani az angol nyelvet rajta? Próbálgattam saját telón kiválasztani de ott se találom a menükben.... -
Donald12
tag
Ha valakit érdekel eladom az enyémet (mármint a telefonomat
), mert sajnos úgy alakult, hogy mostantól nincsen szükségem két kártyára ... Fél éve vettem Speedshopban, nagyon vigyáztam rá, kezdettől fogva fólia volt rajta, olyan mintha új lenne. Érdeklődni lehet a zekea@freemail.hu címen.
-
imiadmin
őstag
Hali,
Attól függetlenűl, hogy nekem betört a kijelézője
, csak ajánlani tudom....
ha nem farzsebben hordod, nem lesz baj vele...
Sajnos nekem sincs más hátra, meg kell csináltatnom... egyszerűen túl új még a teló ahhoz, hogy az ebay-on komplett előlappal árulják... de ha ilyen törékeny, nem kell sokat várni hozzá, hogy a kínaiak üzletet lássanak benne...
egyébként már kinézztem egy övre rakható börtokot hozzá... egy kicsit ratyisnak tartom, de ha nincs más hogy megvédjem a kijelzőt.... -
tthom
senior tag
Most akkor szabad ilyet venni, vagy törik, mint a ropi?
Kinéztem páromnak, de ha eltörik attól, hogy ráfújok, az nem túl jó.. Vannak akiknek azért bírja?
-
imiadmin
őstag
Helyzetjelentés:
Természetesen a kijelző sérülésére -mivel CSAKIS FIZIKAI BEHATÁS OKOZHATJA- a garancia nem terjed ki.
a javításra az árajánlat 25e+ÁFA...
Naszóval.... mivel úgysem garis már, szétszedtem....
Hát emberek... arra kell készülni, hogy a kijelző (LCD+Touch Screen+előlap felület) az előlapra van integrálva....
látszólag több darabból áll, de sajnos a fém részek ügyesen be vannak öntve az előlapba....
Magyarán szólva CSAK egybe cserélhető... -
arden
csendes tag
válasz
imiadmin #323 üzenetére
Sziasztok!
Engem is érdekelne, biztos ami biztos.
Most apukám is vett egy ilyen telót, most a pénteki akcióban.Érdekes, hogy úgy látom neki nincs az előlapon LED, ami nálam a töltést meg nem fogadott hívást stb.. jelzi. De más nagy eltérést nem látok eddig az azonosítókban sem, minha egy árnyalatnyit más műanyagból lenne a hátlap.
-
süti5
őstag
Autós tartót vettetek már hozzá? Milyen típus ajánlott stb...
Azt hallottam ha valaki gps-t is használja autóban, akkor érdemes ilyen hattyúnyakú tartót venni, hogy minél közelebb legyen a szélvédőhöz, a vétel miatt. -
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #322 üzenetére
Találtam egy fószert az ebay-on, aki ilyen Toutch Screen Digitizer-eket árul mindenhez (régebbi Gigabyte telóhoz való is van $12,99-ért..).
Írtam neki, hogy s1205-höz kellene. Azt válaszolta, hogy lot of sizes van neki és segít keresni hozzá valót, de kellene egy pár adat...
Tehát ha van valaki akinek tönkrement és esetleg szétszedte, nem tudna képet küldeni róla? kellene a külméret ill kép a csatlakozásról. Esetleg valami azonosító szám ha van rajta?
Ha sikerülne belőni, hogy melyik kell hozzá, hatalmas előrelépés lenne, mert az itthoni 30e+áfás csereár -őszintén szólva is- rablás...
(tudva azt, hogy jövő hét pénteken a speedshop akciózza a telót bruttó 49990-ért...)Üdv
Imi -
arden
csendes tag
válasz
Donald12 #298 üzenetére
Szia! Nekem gond nélkül megy a MyPhone.
Már többször esett le betonra, pl egyszer futottam és az övtáskámból közbe ki a járdára, de a sarkok karcolódásán kivűl semmi baja nem lett!
Raketta: a hangszóró fóliával való leragasztása és hangerőre való panaszkodás az én specialitásom
Próbáltam letölteni a honlapról a ROM-t, de elég furcsa a support site. Minden áron egy i64-V1.12.A3-Eng.zip -ROM hoz navigál, de nem vagyok 1000 benne, hogy ez jó... és nem is látom, hogy mit frissítettek a verziókban... Tapasztalat valakinél?
Üdv,
-
imiadmin
őstag
Na, emgem is elért a kijelző törés....
Én nem ejtettem le és nem is emlékszem, hogy hozzáütöttem volna valahová is...
Ennek ellenére kb a kijelző közepén egy vízszintes csík jelent meg.... Érdekessége az, hogy a külső "üveg" nem sérült... nem érezni a repedést újjal sem... Ha merőlegesen nézem a kijelzőt, nem is látszik a repedés (középső kép)
A képernyőn minden megjelenik (nem folyik szét a kép), csak az érintésvezérlés nem megy ill. megy, néha össze-vissza... Olyan, mintha külön lenne egy érintésért felelős lap a kijelzőn.. és az repedt volna ketté...Érdekes...
szerintetek ez gariba belefér?Üdv
Imi -
mikrofon
veterán
lehet, hogy már leírták, vagy próbáltad, de nekem is volt ilyen problémám, és úgy tettem halhatóvá, hogy a telefon hangerejét max-ra állítottam (nem az IGO-ban, hanem kívül a főképernyőn) és ezzel sokkal hangosabb lett. Azt is megfigyeltem, hogy ha az IGO-ban állítom a főhangerött akkor nem változik a hangerő!
-
süti5
őstag
válasz
Donald12 #313 üzenetére
Buzeráltam most de valami nem stimmel, nem tudom állítgatni az értékeket, pedig úgy csinálom ahogy le van írva. A gondom az, hogy set mode, loud speaker, kiválasztva, bemegyek azon belül az audioba, átállítom 20-ra, kérdezi az ok után hogy change setting? yes, kilépek, aztán mikor visszalépek megint az audioba, akkor megint 25. Ez miért lehet? Az összes többinél ezt játsza el...
-
süti5
őstag
Azt nem tudjátok véletlen, hogy mikor az igo beszél, akkor a telefon kihangosított módját használja, mármint a sajátját, vagy csak simán a beszélgetéskori hangerőt? Jó lenne hangosabbra állítani, gondolom ha ki van hangosítva, akkor a legkirályabb.
-
mikrofon
veterán
Sziasztok! Újabb kérdésem lenne, de most a navigációval kapcsolatban. Én felraktam az IGO Primo-t. Elég gyakran kifagy tőle a telefonom. Tudna valaki küldeni egy linket, ahonnan le tudok tölteni egy olyan változatot, ami rendesen működik a gsmart s1205-ös mobilon? Esetleg Ti más navigációs szoftver használtok, ajánlotok?
-
mikrofon
veterán
Sziasztok! Újabb kérdésem lenne, de most a navigációval kapcsolatban. Én felraktam az IGO Primo-t. Elég gyakran kifagy tőle a telefonom. Tudna valaki küldeni egy linket, ahonnan le tudok tölteni egy olyan változatot, ami rendesen működik a gsmart s1205-ös mobilon? Esetleg Ti más navigációs szoftver használtok, ajánlotok?
-
mikrofon
veterán
Köszi, ilyen formában én is megtaláltam, de ha be tudok lépni a "Voice Command2 programba, akkor a névjegyzékbe is és rá tudok kattintani a névre és már hívom is. Más gyártoknál van olyan lehetőség, hogy nyomvatartam a headset gomját és közbe mondom a parancsot. Ez tud ilyet?
-
Raketta
csendes tag
válasz
mikrofon #302 üzenetére
Megnyomod a "Voice Command" gombot, bemondod a parancsot vagy nevet, ha felismerte elismétli, rákérdez, hogy korrekt-e, ha yes-t mondasz csinálja a parancsot vagy hívja az illetőt, ha No-t újra vár. Nálam müxik, de elég ritkán használom.
Ha azt mondod bye, szépen válaszol Goodbye és kilép.
Elég eccerű. -
mikrofon
veterán
Sziasztok! Tudja valaki, hogyan működik a hangtárcsázás, hangvezérlés? Üdv!
-
imiadmin
őstag
válasz
Lucifair #287 üzenetére
Sziasztok,
A fóliát én az ebay-on vettem hozzá..
sajnos csak 6 db-os kiszerelésben árulják de így a 6 db került $4.02 -be azaz $0.67/db ami dúrván 140 HUF/db...
kb 1 hét alatt jött meg dojcslandból...persze amilyen béna vagyok egyet már el is b*tam mert nem tisztítottam le eléggé a telót...
ÜDv
Imi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest