- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ghost in The Shell játék???????kellkellkellkellkellkellkellkellkellkellkellkell!!!!!!!!!!!!!! Laughing Man, az Őrnagy, Batou, minden van itt! Ideérzem a 1000/10es játék illatát! Emlékszem, 8 évesen láttam TV-ben először a Ghost in The Shell Stand Alone Complexet magyar szinkronnal.Aztán kb. csak azért néztem TV-t
Fúúú csak jöjjön ki a játéééééééééék
-
Xelloss
tag
Csalódás ilyen formában.
-
kakuk.tamas
addikt
Nekem full Crysis + az új COD duó ugrott be róla. :/
-
[Prolixus]
addikt
Ráadásul valószínűleg F2P modellben jön. AMi szopás.
Alapvetően én is egy karakter/sztoriorientált játéknak örültem volna jobban (mint valami Deus Ex módozat, vagy ilyesmi). Amúgy nyilván ennek nem sok köze lesz a GitS-hez. Egy sima multis lövölde, ami lehet jó vagy rossz, és azzal akarnak neki még extra hírverést szerezni, hogy a karakterek a GitS univerzumból jönnek. Most éppen a Tachikoma helyett is lehetne bármilyen robot a játékban. A class-ok képességei meg a video alapján semmi olyat nem nyújtanak, ami esetleg jellemző lett volna az animés karakterre. Ja, Togusa kezében az egyik prómóciós képen ott a kedvenc pisztolya. Hurrá.
-
bepken
veterán
hát nem tudom.... erről a sorozatról nekem épphogy nem a hentelés jut eszembe... inkább valamilyen elvont mászkálós-detektíves-akció gémet vártam volna a cikket látva.
kár érte... :/
eldiablo! mire gondolsz pontosan?
-
Mi a f**** ez?! COD+CS+GITS kombó.
GITS-ből csak a skinek meg a nevek származnak.
Valami FPSRPG-nek jobban örülnék, olyan DeusEX HR+Fallout3/NV félének.Batou kezével mi történt?!
-
CybonTom
tag
Nagyon remélem, hogy nem az az agyatlan lövölde lesz, mint aminek a bemutató alapján kinéz
-
.mf
veterán
Már 1997-ben is volt GitS játék.
Az, hogy pont ebből egy történet nélküli MMO-FPS-"RPG"-akármit készíteni, nagyon DO NOT WANT. Csak a lényegét nem fogják -
ViZion
félisten
Köszönjük. Kedvencem. -
alevan
őstag
Viszont jól látom, hogy ez csak egy sima, történet nélküli Co-op MMOFPS.
-
rodrigez
senior tag
Várjuk szeretettel! Mikor múlt héten megláttam a videót csak annyit tudtam mondani, hogy omgomgomgomgomg
Meg aztán azt, hogy Ghost in the shell: Advanced Warfare!
Rohadt jó, hogy Kusanagi az anime-os hangján szólal meg! Az is tetszett, hogy egy nyaktörés esetén egy Laughing Man logóval takarják ki a durva részt!
-
Igggeen!!!
Naruto, meg DBZ után jó, hogy végre elővettek egy komolyabb franchise-t is; több ilyen kéne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged