- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schoffan
csendes tag
válasz
Schoffan #642 üzenetére
Ha már itt vagyok beírok valamit, ami eszembe jutott...
Amikor kisgyerek voltam, apám egyszer 8 hónapig feküdt derékbántalmak miatt és később is mindig hordott fáslit a derekán.Mindig arra oktatott, hogy ha felemelek nehezebb dolgot, egyenes derékkal tegyem, mert különben úgy járok, mint ő....
Hiába ! Nekem is mindig vacakolt a derekam, amíg sportoltam, többször megrántottam/kézilabda/. Később ha rosszul emeltem, de olyan is volt, hogy a lépcsőn lefelé jövet, amikor tüsszentettem, vagy ásás közben belenyilalt a derekamba és ilyenkor 2-3 napig nekem annyi volt.Emlékszem volt olyan, hogy reggel úgy tudtam felkelni, hogy a lábammal odahúztam a nyitott ajtót és a kilincsbe kapaszkodva tudtam felállni....
Most meg itt van a fiam gerincsérve, de azelőtt is volt, hogy megrántotta a derekát, többször is.
Arra akarok kilyukadni, hogy ezek szerint ez a dolog öröklődik ! Lehet, hogy hülyeség, amit írok, de ha végignézek a családi történeten, hát nagyon úgy néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest