Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
akoska07 #453 üzenetére
Ha visszabutítom a grafikát akkor a jelenlegi 290-em is elég lehet, kivéve a 4k-t mert nincs HDMI 2.0. Mindenképpen váltok, mert a jelenlegi kártyámnak már meg van az új tulaja, egyenlőre az új Radeonra várok mert csak akkor fogok dönteni. Ha az új Radeon WQHD és UHD felbontáson hasonló teljesítményű lesz mint a 980Ti, akkor egyértelműen 980Ti mivel az említett autós játékoknak jobban fekszik az NV. Meglásssuk.
ui.: nekem meg az nem kerek, hogy az AMD mi a francra vár. Minden egyes nap elvesztegetése potenciális vásárlók elvesztését jelenti számukra. Most vagy valami nincs rendben az új kártyával, vagy most nagyot fognak virítani. Szerintem előző pedig AMD kártyám van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA legújabb VGA-ja 100 000 forinttal olcsóbban kínál csúcsteljesítményt. Lássuk, mit is tud pontosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest