- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
na mostantól ilyen lesz.
sztem az összehasonlításnak ez nem kedvez, az azonos kategóriájú VGA-k erősorrendje így nehezebben áttekinthető, ez azoknak kedvez akik csak ránéznek a grafikonra, a baloldalon megnézik a kártyák sorrendjét aztán lapoznak.ez a színkombináció a legegyszerűbb.
-
fLeSs
nagyúr
alapjában véve ezeket a kártyákat azért raktam bele, mert már több mint két évesek és eltom képzelni, hogy egy 9800 GT/GTX (vagy HD 4850/4870) tulaj mondjuk ha már eddig várt akkor kíváncsi a GTX 465/470-re.
azt viszont nehezen képzelem el, hogy vki vett az elmúlt hónapokban egy HD 5770-et és most GTX 465-re szeretne váltani. kb. ennyi volt benne a logika. -
fLeSs
nagyúr
már átírtam 82K-ra és ennek megfelelően átalakult az ár/teljesítmény grafikon illetve az összegzés is finomodott. viszont többet ilyet nem csinálok, pontosabban ár/teljesítmény grafikon többé nem lesz, majd a relatív teljesítmény alapján mindenki eldönti magának, hogy megéri-e a kártya.
-
fLeSs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA bemutatta harmadik, 100 ezer forint környékén tanyázó videokártyáját. A kérdés csak az, hogy kinek kell?
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest