Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
szarok a PC-s port minőségére,
konzolon meg a PC-ről átírt dolgok szoktak gyengébbek lenni, szóval így fair -
feka007
veterán
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Nekem már eleve nem jött be a konzolos kezelése miatt, grafikától se estem nagyot.
-
Sirandrish
legenda
a víz kevés ideig hullámzik...de gyönyörü
-
antikomcsi
veterán
Lost planetről valóban ne beszéljünk, végig se tudtam játszani. Nem azért mert annyira béna vagyok,
hanem mert meguntam, hogy arról szól a játék, legalábbis amíg én játszottam, hogy minden szakasz fégén győzdd le a fő szörnyet, vagy ellenséget.
Uncsi lett, kicsit super marios, bár az akkor még jobb volt.
-
RasHaN
aktív tag
a viz kidolgozasa hihetetlen komoly =)
gametrailersen van ebbol nagyfelbontasu hd valtozat, erdemes azt is megnezni -
feka007
veterán
Az első rész szerintem az utóbbi három év legeredetibb játéka.
-
danilla
őstag
Szerintem gyönyörű, nekem nagyon tetszik, főleg a víz.
-
antikomcsi
veterán
Az elsőt végigjátszottam, nem is volt rossz, de úgylátom a színvilág nem változott, nekem túl szürke, egyhangú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Fogyjunk le!
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, AC-k, Resident Evilek, Diablo 4, stb..
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- XBOX ONE S 500GB LIMITED
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest