Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz bullseye #3243 üzenetére
Ilyen esetben ha eljut pl a nyomozás arra a fázisra hogy rendőrség nézelődik, akkor nem a közzétevő profil számít, hanem az ip-cím ahonnan feltették pl.....( bárki mondhatja hogy feltörték a fiókot és nevében tesznek közzé dolgokat....vagy akár felhőtárhelyén "tárolnak" illetéktelenek ilyesmi jellegű képeket. ).....szóval mindent bizonyitani is kell.....ha saját otthonában merevlemezen vagy adathordozón tárol képet/videót az más téma......ott lehet egyértelműbb a helyzet.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Top cat
addikt
válasz bullseye #2779 üzenetére
Ha le van ragasztva vagy plombázva és kinyitja, ugrott a gari.
Egy rendszeres kuncsaft nekem is hozott egy vadonatúj gépet telepíteni. Akkor vette a metróban. Mutatta is, hogy otthon vette észre, az eleje megvan repedve és felvolt szakítva rajta a leragasztás.
Nem volt időm foglalkozni vele akkor és csak estefelé néztem rá. Bekapcsolom és egyből sípolt a gép. Na jól van, matrica sérült rajta, úgyhogy kilehet nyitni. Egyből kiderült miért sípolt. A memória nem volt benne.
Azóta ha hoznak gépet csak akkor engedem el a kuncsaftot ha megnéztem megvan e benne minden.
-
veterán
válasz bullseye #2363 üzenetére
most volt nálam egy hp compaq 6510b az igénnyel, hogy w10, mert kiírja azt. usb-ről be se bootolt, írtam dvd-t (mint a mező állatai), az meg már a folyamat elején közölte, hogy hiányol valamilyen drivert, azt adjam neki oda a folytatáshoz. maradt a w7.
hanyas vagy, te disznó?
-
gban
veterán
válasz bullseye #1576 üzenetére
Nekik biztos kellemetlen lesz ha szóba kerül
Nekem meg nem az, én csak örülök hogy lesz indok elzavarni végre őket, hogy hagyjanak békén minden ilyen irányú problémájukkal.
A kölök az amúgy 30 fölött van.
Hálás köszönetet meg mondanak, mivel munkadíj nincs.
De ezt kipótolták múltkor is, 3600 volt az anyagköltség, erre 3000 + 500 + 200-at kaptam mert nem volt 100-asa, és úgy nézett meg mondta hogy hagyjam a visszajárót, mintha 20k munkadíjat fizetett volna és adott volna rá még egy 5-öst...
Ahogy más is írta többször is, ezt utálom a legjobban, ilyenkor azt hiszik hogy ki vagyok fizetve (nem várok el munkadíjat tőlük de legalább ők se gondolják úgy hogy meg lettem fizetve), csak másnál a megfizetés az 1000 / 8 óra, 2 tea, 1 csoki, vagy bármi egyéb apróság.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz bullseye #1308 üzenetére
Nem foglalkoznak azok ilyennel. M$ is telibekakilja, hogy Average Joe illegálba használja a Windowst, amíg azt használja és nem vmi mást. A nagy pénz, a húsoskondér az, ahol nem használhatsz semmit se illegálba. Vállalati több tízezres licenszek meg gyak bármi, amivel termelsz, tehát el is kell tudnod számolni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
törölt tag
válasz bullseye #943 üzenetére
Az egésszel nem a megfogalmazás a baj, hanem a koncepció. 50 ezer mail jön egy nap, elvárható, hogy a tárgy releváns infót adjon a levél tartalmáról, és kereshető legyen.
Egy kontextus nélküli utasítással az a baj, hogy nem infót ad, hanem kérdéseket szül. Ha még egy feltételt is teszel bele, az még rosszabb lehet. Gondold el - ránéz az illető, nem tudja mi ez, esetleg az előnézet még le is vágja a tárgy végét. Megnyitja, oké, de akkor mire válaszoljak (vagy ne), és ez mikor is szükséges? Ráadásul pár hét után nem vagy csak nehézkesen fogja megtalálni is a mailt, ha valamiért elő kell szedni.
Teljesen feleslegesen fárasztja szerencsétlen usert. Ezzel szemben ott az előző posztomban a javaslat, három szóban kikerüli az egészet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Black Myth: Wukong
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...