Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz KROK640 #14610 üzenetére
Egy ~500x300km-es országba belföldi polgári repülést még pre 9/11 is túlzásnak éreztem volna, azóta meg főleg.
Ettől még persze nem ártana a Balaton környékére valami értelmes(ebb) reptér, normális forgalommal, de sok sikert azt átvinni a zöldeken, meg a környéken lakókon. Meglévő reptér esetén csak utóbbi (pl Szerintkirályszabadja, Kiliti, stb).[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
hobizoli
nagyúr
válasz KROK640 #14610 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nem lehet ott venni, ha vki ott akar elni, vegyen, de itt mi meg eleve egy csak erre hasznalt 2. ingatlanrol beszelgettunk itt
a befektetes megterulesi ideje siman jobb tud lenni egy kulfoldi ingatlannal, mert vagy eleve hosszabb a szezon, vagy ahogy lathattad is, akar eleve olcsobb a keco is, ahogy masok is irtak a mukodo gorog meg a spanyol peldakat is korabban
Gran Canaria-ra meg oktober-novemberben is le lehet csettegni, szinte egesz evben szezon van
maris nem olyan szamok jonnek ki ra, mint a junius 20 es augusztus 20 kozotti balatoni szezonnal, ha egy evben 8-9 honapban is hasznalhato
most C19 alatt nem ment annyira, na bumm, hat most mashol sem ment...
mai turista repter es a viz kozeleben akar nyaralni, nem vilagvege halalfasza utan meg 100-150+ km-t utazni egy eldugott zsakfaluba egy fel napig, hanem 30 percen belul legyen a repterhez a transfer miatt, meg foleg nem fog 5km-rol lesetalgatni a strandig
nezd meg, vhogy a bejaratott nepszeru tengerparti nyaralohely az szinte mindig a helyi repter meg nyilvan a tenger kozvetlen kozeleben van
az a baj, hogy itt a CSOK meg a babavaro mar most is annyira megtolta az arakat, hogy lathatod, hogy lehet venni ~azonos arban mashol is
szoval arra szerintem mar kar alapozni, hogy na majd innen megint minden a 2-3x-ra dragul, mert akkor annal is inkabb megeri erre celra a kulfoldit megvenni
azzal meg megint jobban jarsz, mert itt hiaba emelkednek az arak tovabb, azzal a megterulesi ido is csak kitolodik, mert annyit meg nem kerhetsz erte, hogy emberi idon belul visszatermelje az arat, mert a szallas mar igy sem olcso... inflacioval meg sokra nem mesz
kolteni meg kell ra kozben, mert 10-12 evente azert nem baj, ha ki van festve, meg update-lve par dolog
ha meg az EURHUF arfolyam beszakadasa miatt szallnak el az arak, akkor meg plane jobb, ha EUR-ban kapod a lovettöbb drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest