Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Szerintem a leírtak függvényében a saját felhasználásai szokásai és anyagi lehetőségei függvényében már eltudja dönteni. Nekem a 60k ráfizetés pl brutáloverkill lenne. Mellkaspántom van (a pontosabb szenzor még mindig nem olyan pontos mint ez, és intervallozásra montin vagy crossfitten még az sem hiszem hogy elég jó), úszás nem izgat, és az üzemidő meg szaturáció hasznos, de nem tudok/akarok ennyit szánni órára/plusz funkciókra. Illetve a kapott adatok függvényében kevésbé bízok már abban, hogy mennyire lenne hasznos az oxigénszaturáció...
De ha beleférne, szívesen venném a Solárt, mert a drágább Garminok nekem már nehezek, plusz a színes kijelző nem nagyon izgat.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest