Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Szerintem a leírtak függvényében a saját felhasználásai szokásai és anyagi lehetőségei függvényében már eltudja dönteni. Nekem a 60k ráfizetés pl brutáloverkill lenne. Mellkaspántom van (a pontosabb szenzor még mindig nem olyan pontos mint ez, és intervallozásra montin vagy crossfitten még az sem hiszem hogy elég jó), úszás nem izgat, és az üzemidő meg szaturáció hasznos, de nem tudok/akarok ennyit szánni órára/plusz funkciókra. Illetve a kapott adatok függvényében kevésbé bízok már abban, hogy mennyire lenne hasznos az oxigénszaturáció...
De ha beleférne, szívesen venném a Solárt, mert a drágább Garminok nekem már nehezek, plusz a színes kijelző nem nagyon izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest