- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szacsy007
csendes tag
2 hónapot az USA-ban töltök itt vettem egy V nélküli 10.1-et. Van rajta magyar nyelv, a töltő feje cserélhető, minden okés rajta. A kamera 3Mpixel extravékony, és úgy néz ki, mint a képen. Gt-p7510ma
-
Szacsy007
csendes tag
Megláttam a címet és felcsillant a szemem,hogy talán valami új!? De aztán láttam,hogy semmi újdonság... (persze nekem,mert jókor voltam jó helyen. Már három hete nyúzom a "feketét")
Egyébként szerintem a képek csalak,mert a fekete a valóságban inkább szürke. A neve is metallic gray.
Fantasztikus gép! -
Kantorpe
tag
Ez mar az uj ?
Lehet beszerezni mar valahol ?Most akarnek beszerezni egy tabletet, az S nagyon tetszik, igy maradok Samsungnal.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Black Dragon #8 üzenetére
Növeli a kontrasztérzetet a fekete keret. iPad-em egyelőre még nincs, az egy másik kolléga lesz hasonló avatárral
-
Black Dragon
addikt
-
M@trixfan
addikt
válasz
Black Dragon #4 üzenetére
Jobb a szemnek a fekete keret, bár tény, hogy egységesebb lenne. Nekem az iPad fehér kerete sem tetszik.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
Black Dragon #4 üzenetére
persze hogy aztán az apple beperelje oket szabadalomsértés miatt, mivel ők találták fel a fehér színt (is).
-
Black Dragon
addikt
Meg kell hagyni, hogy ha már a hátlap fehér, akkor az előlapot is megcsinálhatnák fehérnek, mert úgy még szebb lenne szerintem.
-
Thome
veterán
Miért nem fehér a kávája a fehér gépnek? Olyan nehéz azt megcsinálni?
Lehet ide is jönni fújepöl trollok! -
Binyi01
aktív tag
Teszt mikorra várható?
-
LordVader80
őstag
szép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hivatalos fotósorozat a Samsung Galaxy Tab 10.1-ről.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest